Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

STAJ YAPMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "STAJ YAPMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR"— Sunum transkripti:

1 STAJ YAPMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR

2 STAJ DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR
Staj Defteri Kapak Sayfası Zorunlu Staj Formu Staja Başlama Onay Belgesi Formu İş yeri Devam Durumunu Gösterir Çizelge Formu Gelişim Raporu Formu İşyeri Değerlendirme Formu Staj Bitişi Onay Belgesi Formu Staj Rehberi

3 STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE

4 Form 1 Form 2

5 ‘Zorunlu Staj Formu’(Form 1) ve ‘Staja Başlama Onay Belgesi’(Form 2) öğrenci tarafından doldurulur.
Zorunlu Staj Formu(Form 1) doldurulduktan sonra Öğrenci işleri, Staj Komisyon Başkanı, Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ghassan ISSA, Yüksekokul Onay bölümü Müdür Prof.Dr.Adil ÇAĞLAR’a imzalatılır ve öğrenci imzalar. Staja Başlama Onay Belgesi(Form 2) Staj Program Koordinatörü Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Barış YILMAZ ve Staj Komisyon Başkanı Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ghassan ISSA’ ya imzalatılır. Bu iki belge okula imzalatıldıktan sonra işyerine götürülür. İşyeri onayladıktan sonra bu iki belgenin bir kopyasını öğrenci staj dosyasında bulundurmalıdır.

6 STAJ SÜRESİ BOYUNCA

7 Form 3 Form 4

8 ‘İşyeri Devam Durumu Gösterir Çizelge’(Form 3) staja her gidişte imzalatılır. Staj süresi bitiminde, staj dosyası teslim edilmeden önce formun üzerine işyeri tarafından imzalanır, kaşe veya mühür basılır. Staja her gittiği gün için ‘Staj Gözlem Formu’(Form 4) öğrenci tarafından doldurulur. Gözlem Formları İş yeri Bölüm Yetkilisi tarafından imzalanır ve kaşe veya mühür basılır.

9 STAJ SONUNDA

10 Form 5 Form 6

11 Yukarıdaki Formda (Form 5), İşyeri Stajyer amiri imzalatılır, kaşe ve mühür basılır.
‘İşyeri Değerlendirme Formu’ (Form 6), işyeri amiri tarafından doldurulur. İmzalatılır, kaşe ve mühür basılır. ÖNEMLİ NOT! No’lu Formların hepsi Öğrencinin Staj Dosyasında bulunmalıdır.

12 ÖNEMLİ NOT! ‘İşyeri Devam Durumu Gösterir Çizelge Formu’(Form 3) ve ‘‘İşyeri Değerlendirme Formu’ (Form 6) öğrenci kapalı bir zarf içerisinde teslim etmelidir. Ve bu iki formun imzalanmış, mühür ve kaşesi basılmış olmasına özen gösterilmelidir. Form 3 Form 6


"STAJ YAPMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları