Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Staj.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Staj."— Sunum transkripti:

1 Staj

2 Staj yönetmeliği

3 Öğretim planlarında belirtilen staj süresi programın niteliğine göre 30 iş gününden (6 hafta)(240 saat) az, 60 iş gününden (12hafta) (480 saat) çok olamaz. Cumartesi günleri haricindeki fazla mesai, endüstri eğitim süresinden sayılmaz. Cumartesi günleri ancak yarım gün fazla mesaiden sayılabilir.

4 Stajlar, Temmuz ayı başında başlamak üzere, yaz stajı olarak en az 30 en çok 60 iş günü olarak devam eder . Stajlar aynı sürede olmak şartı ile yıl içinde de yapılabilir.

5 Staj öncesi işlemler

6

7 Işyeri bulma

8 Başvuru aşaması

9 ONAY

10

11 Iş yerinde

12

13 Dosya içeriği Her gün için 1 sayfa bilgi Sayfa eklenebilir
Devam çizelgesi Işyeri raporu +Ek dosya

14 Ek dosya Işyeri hakkında bilgi Ürünler Politikalar
Ürün-fiyat-dağıtım-iletişim politikaları Yapılan işlere ait örnek nüshalar Broşür karalog vb ekler

15 Staj bitti

16 Dosya teslimi EDÖ/Staj Tarih Aralığı Son Teslim Tarihi EDÖ/Staj Günlük Rapor Dosyası İşyeri Ekleri (Örnek Belge ve Çizimler) EDÖ/Staj Değerlendirme Formu EDÖ/Staj Devam Çizelgesi EDÖ/Staj Sekreterliği Birimi

17 başarı Staj notu, ENDÜSTRİ-OKUL DEĞERLENDİRME RAPORU’ndaki değerlendirmelerin ağırlıklı ortalamalarına göre belirlenir. Öğrencilerin başarılı sayılabilmeleri için ağırlıklı ortalama notlarının toplamının 100 üzerinden en az 65 olması gerekir.

18 mazeretsiz üç gün üst üste veya staj dönemi boyunca staj süresinin %10 u oranında devamsızlık yapan stajyer öğrencinin stajına son verilerek durum üniversite staj ve eğitim uygulama kuruluna bildirilir devamsızlık Staj sırasında hastalanan ve hastalığı sebebi ile staja 3 günden fazla devam edemeyen yada bir kazaya uğrayan stajyerin stajına ara verilerek durum üniversite staj ve eğitim uygulama kuruluna bildirilir. Staj ve eğitim uygulama kurulu söz konusu durumu stajyer öğrencinin ailesine bildirmekle yükümlüdür.

19 sigorta

20 Stajı bırakma EDÖ/Staja başlayan öğrencilerimiz iş veya işyerinden kaynaklanan sorunlar nedeni ile Edö/ stajını bilgilendirme yapmadan bırakamaz. Edö/stajı bırakmaları halinde öğrencilerimizin Edö/stajları geçersiz sayılır. Edö /stajı bırakan öğrencilerin Edö/staj sekreterliğine en geç 3(üç) iş günü içinde bilgi vermeleri zorunludur.

21       İki Stajını  Üst Üste Yapacak Öğrenciler  Her EDÖ/Staj Döneminden Önce  Dilekçe ve Öğrenci Not Durum Belgesi ile Birlikte EDÖ/Staj Sekreterliği Birimi'ne Başvuracaklardır.

22 "YAZ ÖĞRETİMİ" İLE "EDÖ/STAJ" AYNI ZAMAN DİLİMİNDE YAPILAMAZ


"Staj." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları