Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sa ğ lıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı DÜNYADA H İ MALAYA TUZU OLARAK B İ L İ NEN Suyumuzda Do ğ al Mineral & Yeme ğ imizde Lezzet Suyumuzda Do ğ al Mineral.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sa ğ lıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı DÜNYADA H İ MALAYA TUZU OLARAK B İ L İ NEN Suyumuzda Do ğ al Mineral & Yeme ğ imizde Lezzet Suyumuzda Do ğ al Mineral."— Sunum transkripti:

1 Sa ğ lıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı DÜNYADA H İ MALAYA TUZU OLARAK B İ L İ NEN Suyumuzda Do ğ al Mineral & Yeme ğ imizde Lezzet Suyumuzda Do ğ al Mineral & Yeme ğ imizde Lezzet S UP KR İ STAL S UP KR İ STAL

2 ŞİMDİ SİZLERE MUCİZEVİ ÖZELLİKLERİ OLAN 256 MİLYON YILLIK DOĞAL BİR GIDADAN SÖZ ETMEK İSTİYORUZ SUP KRİSTALİ

3 Yaşamın 3 şartı Hava almazsak 3 dk içinde ölürüz, Su içmezsek 3 günde ölürüz, Doğal Tuz yemezsek 3 ay sonra hücreler kurumaya başlar.

4 RAFİNE SOFRA TUZU Kirli kaya,deniz ve göl tuzu, tüketime hazır hale gelebilmesi için 650 derecede işlem gördükten sonra tüm doğal minerallerden yoksun kalan doğallığı bozulmuş SODYUM KLORÜRDÜR. Ayrıca akışkan olsun ve nem tutmasın diye Alüminyum Hidroksit ve Alüminyum silikat, beyazlatmak için Hidrojen Peroksit gibi kimyasal 11 katkı maddesi ilave edilir. Bunlar vücut için yabancı maddelerdir. Tüketilmesi vücudumuzun doğal minerallerinin, hücrelerimizdeki suyun ve enerjimizin kayıp olmasına sebep olur. İyotlu tuz kandırmacası; 100 derecede pişen yemekte gaz halindeki iyodun kalması mümkün değildir. Bu bir aldatmacadır.

5 Doğal Tuzun Tarihi Dünyanın var oluşundan beri, daha insanlar yokken doğal kaya ve deniz tuzları vardı. Maden gibi dünyanın her yerden çıkardı. Atalarımız doğal kaya ve deniz tuzlarla beslenirdi. Sup Kristali kaya ve deniz tuzlarının yüksek basınç altında kalarak kristalleşmesinden 256 milyon yılda oluşmuştur. Son 100 yıl içinde doğal tuzlar rafine edilerek sofra tuzları üretilmiştir

6 Rafine Tuzun Molekül Yapısı ve 11 Kimyasal vardır Deniz ve Kaya Tuzu Molekül Yapısı ve 33 Minerali vardır. Sup Kristali Molekül Yapısı ve 84 Mineral vardır. Tuzların Molekül Yapıları ve Mineral Sayıları 256 milyon yıl önceki temiz deniz sularının aşırı güneş ısısı nedeniyle kuruması ve yüksek basınç altında kristalleşmesiyle oluşmuştur. Cam gibi saydamdır.Kristal yapıya sahiptir. 2000 yılında Pakistan’da keşfedilmiştir. Himalaya Kristal Tuzu adı oradan gelmektedir Peki Kaya ve deniz Tuzları ile Aralarındaki Fark Nedir? Fark karbon olan kömürün milyar yılda ELMAS olması gibidir.

7 VÜCUDUMUZUN YAPI TAŞI HÜCRELERİMİZİN YAŞAM KAYNAĞI OSMOS Hücre içi yoğunluğun %75, hücre dışı yoğunluğun %94 olmalıdır ki OSMOS gerçeklesin ve yaşam enerjisi açığa çıksın.Bunu sağlayanda SOLE dir. Hücre kanalının genişliği 0,20 Mikrondur.Kaya ve deniz tuzlarının Molekül büyüklüğü 0.33 Mikron olduğu için hücre kanalından geçmez, SUP KRİSTALİN Molekül büyüklüğü 0,16 Mikron olduğu için hücre kanalından rahatlıkla geçer. Böylece Osmos gerçekleşmiş olur. YAŞAMI SAĞLAYAN OLAY OSMOS

8 84 MİNERALLİ ORGANİK SUP KRİSTALİN FAYDALARI: ** İçerisindeki faydalı 84 element ile vücudun mineral ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. ** SAĞLIKLI HÜCRE oluşumuna katkıda bulunup hücreleri oksijenle yüklediğinden vücudun uzun yıllar sağlıklı kalmasına yardımcı olur. ** Vücudun asit baz dengesine yardımcı olur. PH dengeler. ** Dolaşım sisteminde ve organların görevlerini yapmasında yardımcı olur. ** Kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur. ** Vücutta biriken toksinlerin ve ağır metallerin dışarı atılmasına yardımcı olur. ** Hücre yenilemede yardımcı olur,Ölü hücreleri vücuttan atar. ** Sağlıklı yaşamanın sırrı; Bol SOLELİ su içmektir.

9 Bilinmesi gereken önemli noktalar SOLE doğal mineral, sıvı güneş enerjisi olan MUCİZE bir gıdadır. Gözyaşımızda ve kanımızda SOLE vardır. Ana rahminde 9 ay içinde yaşadığımız sıvı SOLELİDİR. SOLE HAYATTIR 84 MİNERALLİ ORGANİK SUP KRİSTALİN KALİTE ÇEŞİTLERİ ** A kalite SOLE KRİSTALİ; Şeffaf parlak kristal gibidir. Gıda da kullanılır. ** B kalite kristal : Turuncumsu ve gri renktedir. Banyo tuzu olarak kullanılması uygundur.Kesinlikle yemekte kullanılmaz.

10 SOLE KRİSTAL İÇTİĞİNİZ SUDA VE YEMEĞİNİZDE DÜZENLİ KULLANILDIĞINDA ŞU RAHATSIZLIKLARIN TEDAVİSİNDE YARDIMCI OLUR. ** KİLO KONTROLÜNE ** DEPRESYONA ** STRESE ** BÖBREK TAŞLARINA ** KOLESTROLE ** MİGRENE ** KEMİK ERİMESİNE (Osteoporoz) ** GUT ** GUATIR ** YÜKSEK TANSİYON ** KİREÇLENME ve ROMATİZMAYA ** KANSERLİ HÜCRELERİN İYİLEŞMESİ ** UYKU DÜZENİNE ** ŞEKER HASTALIĞINA ** ALZHEİMER ** ASTIM ve ALERJİYE ** YAŞLANMANIN GECİKMESİNE ** HAFIZA KAYBI VE UNUTKANLIĞA ** SEDEF, EGZAMA, SİĞİL ** AKNE ve UÇUĞA ** CİLT LEKELERİ ve ÇİLLERE

11 84 MİNERALLİ SUP KRİSTALİNDEN SOLE YAPILMASI: Bir Kahve fincanı Sup Kristali yarım litrelik cam bir kavanoza konur, üzerinine 3 kahve fincanı su eklenir 24 saat bekletilir. Sup Kristalli eriyerek %26 lık konsantre SOLE kullanıma hazır hale gelir. SOLE Güneş Işığının sıvı hali veya ışık enerjisinin sıvı hali anlamı taşır. ÇÜNKÜ 256 MİLYON YIL önceki temiz deniz suları o dönemin ekolojik koşullarının etkisi ile aşırı güneş ışınlarıyla kurumuş ve bu güneş enerjisini içinde hapsetmiştir. SOLEYİ, TUZ KULLANMANIZ GEREKEN TÜM GIDALARDA kullanabilirsiniz.

12 SUP KRİSTALİN KULLANIM ŞEKLİ: Günlük içmemiz gereken her bardak suya 2-3 damla SOLE ilave edilerek içilir. Bu ENERJİ ve YAŞAM KAYNAĞI su her gün bol miktarda içilmelidir. Çünkü SUP Kristali vücudumuz için gerekli olan mineralleri içerir. Mineralsiz su vücuttaki mineralleri de götürür. 84 Mineralli SOLELİ su insan fizyolojisinin kısa sürede kendini toparlamasına, enerjik ve zinde olmasına yardımcı olur. YÜKSEK TANSİYONU OLANLARIN KULLANIMI: Bir bardak suya bir damla SOLE katarak içmelidir. Vücudumuzun ihtiyacı olan SU ve MİNERALLER hücreler tarafından alındığından hücrelerin kuraklığı giderilecek ve zamanla yüksek tansiyonda rahatlamaya yardımcı olacaktır.

13 KİLLİ ORGANİK BANYO TUZU SELÜLİT İÇİN, BANYO TUZU,BİBERİYE YAĞI, PORTAKAL ÇİÇEĞİ YAĞINI KARIŞTIRIP SELÜLİTLERİN OLDUĞU YERLERE MASAJ YAPARAK SÜRERSENİZ SELÜLİTLERİN ERİMESİNE YARDIMCI OLUR. Ayrıca sinirleri sakinleştirir, kas sistemini gevşeterek vücudu dinlendirir, içindeki 84 minerallerle cildi besler, sedef, mantar, kadın hastalıkları ve tüm cilt hastalıklarına tedavide yardımcı olur. Sedef, Sivilce, Siğil, Egzama, Mantar, Ayak kokusu, Cilt Lekelerinin İyileşmesinde ve Çillerin azalmasında yardımcı olur. SOLEDEN rahatsız bölgeye günde 2 kez sabah akşam sürülür. Bu esnada SOLELİ su içmeye kesinlikle devam edilmelidir. Ayrıca haftada 2 gün küvet suyuna 250 gr Banyo Tuzu katılarak 20 dakika beklenir. İlk önce kızarıklık ve yanma olabilir. Uygulamaya devam edildikçe iyileşmeye yardımcı olduğu görülecektir. İyileşmeye başladıkça banyo haftada 1 e indirilebilinir.

14 ORGANİK ŞİFALI KİL MASKESİ HAZIRLANIŞI Kil içerdiği pek çok faydalı madde nedeniyle, yıllardır cilt güzelliğinde kozmetik ürünlerinde kullanılmaktadır. 84 Mineralli Organik Kilin şifalı gücünün bir mucizesi olarak pek çok cilt probleminde yardımcı olmaktadır. Organik Kilin yüksek ABSORBE edici özelliği ile organizmada bulunan zararlı maddelerin temizlenmesini sağlar. Cilt temizliği yanı sıra, sivilceleri iyileştirici ve cilde canlılık verici özelliği vardır. Hanımların korkulu rüyası selülitte, ciltteki çeşitli yaralarda ve pişikte tedaviye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. KİLİN HAZIRLANIŞI; Bir kavanoza bir çay bardağının yarısı kadar kil ve yarım çay bardağı suyu üzerine ilave edilir, karışım eriyip, kil çamur olana kadar 10-15 dakika beklenir ve daha sonra kullanılır KİLİN KULLANIMI : Şifalı Kil Maskesini yüzünüzün göz kapakları etrafı haricine uygulayıp 5 dakikalık bir etkileşim sürecinden sonra uygulamış olduğunuz bölgeyi su ile durulayınız ardından cilt bakım kreminizi sürünüz.

15 Soleli Su ile Ağız ve Diş Temizliği SOLELİ SIVI ağız ve diş sağlığı için son derece önemlidir. Diş problemlerinin çoğu ağız ve gırtlak kısmındaki fazla asitleşmeden meydana gelmektedir.SOLE bu asitleşmeyi önler. Diş çürümesi, diş eti kanaması ve diş taşı probleminiz var ise bunu SOLE ile her akşam yatmadan önce dişinizi fırçalarsanız rahatsızlıklarınızın iyileşmesine yardımcı olacaktır. Boğaz rahatsızlıklarında ve Gribal durumlarda ise ağızda gargara yapılır ve buruna çekilir sonra çıkarılır. Her akşam yatmadan önce dişlerin konsantre SOLELİ SIVI ile fırçalanmasıyla sağlıklı bir ağız yapısına sahip olunur.

16 Sole Kristali Doğal Koltukaltı Deodorant Olarak Kullanabilirsiniz SUP KRİSTAL doğal bir deodoranttır. SUP KRİSTALİ Anti Bakteriyel ve Anti Mikrobik olması özelliği ile nötrleştiricidir. İstenmeyen kokuları oluşturan mikrop ve bakterilerin üremesini önler. SUP kristalini alıp biraz su ile ıslatın Koltukaltına sürün. 24 saat terletmez kokutmaz.

17 ÖZETLERSEK SOLE vücudumuzun mutlaka ihtiyacı olan gıdadır. Suyunuzda ve yemeğinizde devamlı kullandığınızda 4-5kg kilo verdiğinizi göreceksiniz. Zinde olacaksınız, halsizlik yaşamayacaksınız. Bir çok hastalığın tedavisinde yardımcı olacaktır. Rafine tuz sigaradan zararlıdır. SUP KRİSTALİ HİMALAYA TUZUNU MUTLAKA HAYATIMIZA SOKALIM. DENEYELİM, GÖRELİM. HEPİNİZE SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLERİZ.

18 Tavsiye Edilen Kitaplar Pr.Dr.Ahmet Aydın 7’den 70’e Taş Devri Diyeti Dr.F.Batmangheild Vücudunuz Sizden Su İstiyor Dr.med.Barbara Hendel & Peter Ferreira Su veTuz


"Sa ğ lıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı DÜNYADA H İ MALAYA TUZU OLARAK B İ L İ NEN Suyumuzda Do ğ al Mineral & Yeme ğ imizde Lezzet Suyumuzda Do ğ al Mineral." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları