Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HOT POTATOES.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HOT POTATOES."— Sunum transkripti:

1 HOT POTATOES

2 HOT POTATOES Öğrencinin yabancı dil öğrenmede
Başarılı olmasını etkileyen pek çok faktör vardır.Bunların başında da yabancı dil ile ilgili çalışmalarının sınıf ortamıyla sınırlı olmamasıdır. Bu yüzden öğretmenin öğrenciyi sınıf dışında çalışma konusunda yönlendirmesi önem kazanıyor.

3 HOT POTATOES Bu noktada öğretmenin öğrenciye eksiklerin tamamlaması
için hangi kaynaklara nasıl çalışacağı konusunda yönlendirmesi gerekecektir. Hot Potatoes adlı yazılımı kullanarak yabancı dilimizi kolaylıkla geliştirebiliriz.

4 HOT POTATOES Hot Potatoes ile yabancı dil
öğrenimi oldukça kolaydır.Çünkü anında ipuçlarıyla geri bildirimler gerçekleşir öğrenci yanlış cevap verildiğinde neden yanlış cevap verdiğinde neden yanıtının yanlış olduğu ile ilgili bilgiler alabilir.

5 HOT POTATOES Neden Hot Potatoes kullanmalıyızın
cevabı ise hem programın kolay bir ara yüzü var hemde ücretsiz sürümleri mevcuttur. Hemde herhangi bir konuda etkileşimli alıştırmalar hazırlamalarını kolaylaştırarak bilgisayar destekli eğitime destek sağlamaktır. HP kullanarak kısa sürede beş değişik türde etkileşimli alıştırmalar hazırlayabilir. Hazırlanan etkileşimli alıştırmalar bir web sitesinde yayınlanarak öğrencilerin kullanımına sunulabilir.

6 HOT POTATOES Boşluk Doldurma Çoktan Seçmeli Eşleştirme Alıştırması
HP ile etkileşimli hazırlayabileceğiniz 6 modül vardır. Bunlar; Boşluk Doldurma Çoktan Seçmeli Eşleştirme Alıştırması Karışık Cümlelerden Anlamlı Cümle Oluşturma Bulmaca Hazırlama Ünite Mantığı Oluşturma


"HOT POTATOES." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları