Mobil Gaste. Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
Advertisements

SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
SLIDEPLAYER.BIZ.TR Size sunuyoruz
Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
AKILLI FAKS.
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
Hayatımızda ve Derslerde Teknoloji
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DİĞER KONULAR
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Aktif Gelişim Derneg ̆ I I ̇ letis ̧ im Briefi. Amaç Sosyal medyanın hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesi, sosyal ilişkilerimiz ve günlük yaşamdaki.
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
ÜNİTE: İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ KONU: KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
İletişimin Zamanda yolculuğu
Mobil Öğrenme m-öğrenme
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Bilişim Teknolojileri Okuryazarlığı
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
ÇAĞDAŞ EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER
GENÇ KIRMIZI 2014 YARIŞMA BRİEFİ
MESLEKLER AMAÇ &Haberleşme araçlarını tanıma &Yararlarını bilme &Haberleşme ile ilgili meslekleri tanıma
İNTERNET TABANLI UZAKTAN EĞİTİMDE MOBİL ÖĞRENMENİN ROLÜ
Makİne Öğrenmesİ İle Ürün SInIflandIrma İncelemesi
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BİT’in Günlük Yaşamdaki Önemi
BİT KULLANIM ALANLARI Sağlık Eğitim Günlük Yaşam Mühendislik İletişim
SANALLAŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ SUNUMU
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ
Türkçe Öğretmenliği 2.Sınıf
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
#TweetCar Autoshow – İÇERİK 01 – Kampanya Yapısı 01 / İletişim Hedefi 02 / Hedef Kitle 03 / Yaratıcı Fikir 04 / Fikrin Nasıl.
HABERLEŞME ARAÇLARI MESLEKLER.
1.1 © 2003 by Prentice Hall BÖLÜM 1 BİLİŞİMLE İLGİLİ GENEL KAVRAMLAR VE İŞ DÜNYASINDA BİLİŞİMİN ÖNEMİ.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Yeni Medya ve Sosyal Medya
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Mobil İletişimin Gelişimi
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Portalının Tanıtım Semineri
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Prof. Dr. Erman COŞKUN İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Hafta 1 – Genel Kavramlar ve İşletmeler için YBS’nin Önemi.
EBAv2.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Video Kurgulama. Video Dünyasına YouTube ile Bakış ●1 Milyar’dan fazla kullanıcı ●Her gün milyarlarca video gösterimi ●İnsanların izledikleri video saatinde.
ERZİNCAN DİJİTAL DÜNYA VE DİJİTAL VATANDAŞLIK internetin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar dijital bir birey olmaya başladılar. Dijital dünyada.
ÖĞRETİM ARAÇLARI Bölüm 6. Öğretim Araçları Yazı tahtası Akıllı tahta Bilgisayar Tarayıcı Dijital kamera Dijital fotoğraf mk. Web kamerası Dijital ses.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
BİT’İN TEMEL KAVRAMLARI
Çocuklarda ve Gençlerde Güvenli İnternet Kullanımı
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ KULLANIM ALANLARI
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
BİLGİSAYARDA DONANIM ve YAZILIM
İletişimin Zamanda yolculuğu
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Havalimanı Check-in İşlemleri
İletişimin Zamanda yolculuğu. İletişim ne demektir?: Duygu, düşünce, haber veya bilgilerin başka kişilere aktarılmasına haberleşme denir. Resimdeki çocuk.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Dijital kütüphane işlevleri
6.1.3.C1 Artık Ben de Belgelerimi Tarıyorum.
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Mobil Gaste

Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak cep telefonu olmadan bu mümkün değil.Artık kredi kartları dahi cep telefonunda. Bundan yola çıkarak, insanları toplu taşımada, yemek beklerken, bankada sıra beklerken boş zamanları oluşmakta.Bu boş zamanlarında da her an yanlarında bulundurdukları cep telefonları ile gazetelerinin okurlar. Taşınması ve ulaşması daha kolay Gazete ve dergileri günlük olarak almak zorundasınız ve bunları istediğiniz yere götürmek biraz zor olabilir.Hali hazırda taşıdığınız mobil cihazlarda bir tık ile gazetenize ulaşabilirsiniz. Haberin etkisini artırmak Basılı yayında haber ile ilgili sadece bir resim kullanılabilir.Dijitalde ise video, birden fazla fotoğraf ve ses haberin etkisini artıracakdır.

Reklamlarda etkin rol Basılı yayında aldığınız bir reklamla ilgili verebileceğiniz bilgiler sınırlıdır. Örneğin; Ev ilanı ile ilgili adres verebilirsiniz ancak verilen adresin etrafında ne var, nasıl gidilir bunu gösteremezsiniz. İlanla ilgili özellikleri sadece yazılı olarak verebilirsiniz.Video gibi bir özellik sayesinde anlaşılması daha kolay ve daha fazla içerik sunabilirsiniz. Az maliyet Basılı yayında gazeteyi dağıtmak, basmak için fiziksel iş gücüne ihtiyacınız var. Aynı zamanda araç ve yakıt masrafları eklenmekte. Mobil gazetede yayınlamak için sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyarsınız. Cevre dostu Hamura olan ihtiyaç kalkacağı için ağaç kesimleri azalacak, aynı şekilde dağıtım için araçlar çalışmayacak ve egzoz gazı bir nebze azalacak.

Cep telefonları ve tabletlerin üstünlüğü Günümüzde cep telefonları ve tabletler sadece basılı yayına değil, tv ve bilgisayarlar açısından da büyük bir risk teşkil etmekte.Tv ve bilgisayarın karşısında geçirilen zamandan daha fazla zamanı telefonlarının karşısında geçiriyorlar. Dakika cinsinden bireylerin günlük zaman harcamaları

Tv

Pc

Akıllı telefon

Tablet

Yukarıdaki raporlar incelendiğinde 2014 mayıs ayı Türkiye için insanlar; tv 111 dk, pc 109 dk, akıllı telefon 132, tablet 39 dk cihazların karşısında zaman harcıyorlar.Buda demek uygulamamızın kullanılma oranı tv ve bilgisayardan dahi daha yüksek olacak.

Reklam gelirlerindeki üstünlük Amerika’da yapılan son araştırmalar reklam gelirlerinin cep telefonlar ve tabletlere yöneldiğini bariz bir şekilde göstermekte.

Mobil Cihazlardaki Reklam İvmesi

Basılı Yayındaki reklam düşüşleri CNSnew Ağustos 2013 raporuna göre basılı yayındaki reklam gelirlerinin 2005 yalına göre %55 azalmaktadır. İnsanların gazete reklamları doğruluğuna güveni %80 olsa da artık dijital reklamı tercih etmekteler.

Sunumda kullanılan verilerin kaynakları Arayüz demo görsel : Tübitak Bilim Teknik ( içerik lorem ipsum ile gizlenmiştir) Video görselleri: vimeo Sunum istatistikleri 1- evolution/ evolution/ 2- maps/371760/ maps/371760/ amazing-graphs-on-the-state-of-the-internet/371727/ 11-amazing-graphs-on-the-state-of-the-internet/371727/