Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Her Grup için Hedefler Belirlenir
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ. Buraya okulunuzun web adresini yazınız.
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
T.C. SARUHANLI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAVLARA HAZIRLANMA VE BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI.
ÖZEL BÜYÜKKOYUNCU LİSELERİ. ÖSS ÇALIŞMA KURULUMUZ HANGİ BIRIM LERDEN OLUŞUYOR? EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÖSS KOORDİNATÖRLÜĞÜ SINIF-BRANŞ ÖĞRETMENLERİ PDR.
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
REHBERLİK DERS II.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
Okula uyum konusunda: Öğretmen ve velilere müşavirlik
GAZİOSMANPAŞA ORTAOKULU
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREV VE YETKİLERİ
Sınav Rehberliği Konusunda
ZİYARET İLKOKULU ANASINIFI
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Turgut Reis Orta Okulu
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAKLI OKUL EĞİTİM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ mevcut durum analİzİ.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
Kalite Bizim İşimiz Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
Yapılan Çalışmalar Sunusu
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Tarihçemiz ; 1970 Gediz depreminde Gazikemal İlkokulu yıkılınca, Denizli’ li işadamı H.Fehmi ASHABOĞLU 5 derslikli ASHABOĞLU İLKOKULU’ nu yaptırmıştır.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ.
Ana sınıflarımıza Karagöz-Hacivat Tiyatro Gösterisi düzenlendi.
HATİCE TUNCER Eğitsel İçerikli Siteler.
KOCAELİ ANADOLU LİSESİ YETİŞTİRME KURSLARI (12
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
PROJENİN ADI Van İli Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Başarı Durumlarının Araştırılması Projesi PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü.
OKULUN UZAYDAN GÖRÜNÜŞÜ
Kurullar, Meslekî Çalışmalar ve Komisyonlar
HURİYE EREN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI
 AYIN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ  AYIN ÖĞRENCİSİNİN BELİRLENMESİ  AYIN EN TEMİZ SINIFI UYGULAMASI  KONFERANSLAR  KERMESLER.
OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
SABİHA AHMET TABAK ORTAOKULU “OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ”
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
B EP HAZIRLIĞI VE UYGULAMASI AŞAMALARINDA REHBER ÖĞRETMENIN YIL BOYUNCA KATKI SAĞLAYACAĞI ÇALIŞMALAR.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Okullarda okul dergisi, halk oyunları, mezuniyet, panel, tartışma, bilgi yarışması, turnuva, yılsonu sergisi, tiyatro ve sene sonu açılış ve kapanış törenleri.
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
REHBERLİK DERS II.
Sunum transkripti:

Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje Faaliyetleri 3 Okul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik ÇalışmalarOkul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik Çalışmalar 4 Değerlendirme Bölümleri

Eğitim- Öğretim HizmetleriEğitim- Öğretim Hizmetleri 1 Değerlendirme Ölçütü Kim Tarafından Verildi Seminer Tarihi Toplam Katılan Kişi Sayısı Öğrencilere yönelik kişisel ve grup eğitimi seminerleri Öğretmenlere yönelik kişisel ve grup eğitimi seminerleri Velilere yönelik kişisel ve grup eğitimi seminerleri

Resim 1 Resim 2 Resim 3 Resim 4 Faaliyet İsmi : Kısa Açıklama : Seminer Resimleri

ÖĞRENCİ VE EV ZİYARETLERİ Ziyareti Yapan Öğretmen GrubuZiyaret AdetiZiyaret Edilen Veliler TOPLAM ZİYARET EDİLEN VELİ SAYISI *Her veli ziyareti için 4 resim eklenecektir.

Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4- Velinin Adı Soyadı : Ziyaret Tarihi: Veli Ziyareti Resimleri

Kitap Okuma ve Kütüphanecilik Faaliyetleri Öğrenci Başına Okunan Kitap Sayısı (Her Ay) Aylık Kütüphane Ziyaret Sayısı Bu Ay Kazandırılan Kitap Sayısı Bu Ay Kazandırılan Kitap Sayısı Veli Toplantıları Yapılan Toplantı Sayısı Toplam Katılan Kişi Sayısı Şube Veli Toplantısı Genel Veli Toplantısı Genel Veli Toplantısı Denemeler İlçe Tarafından Yapılan Deneme Sınavlarında Alınan Derece Başarı Artış Yüzdesi TEOG Branş Bazında İlçe Birinciliği

Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4- Toplantı Türü : Toplantı Tarihi: Veli Toplantısı Resimleri

İlçe Dışı Geziler İl Dışı Geziler İmza Günleri Okul Dışındaki Sosyal Faaliyetler Sportif İl Başarıları Sosyal-Kültürel Alanda İl Başarıları Sportif, Sosyal Kültürel Yarışmalardaki Başarılar Belirli Gün ve Haftalarla İlgili Çalışma Sayısı Sınıf Bazında Tiyatro Çalışma Sayısı Okul Bazında Tiyatro Çalışma Sayısı Sınıf Bazında Masal Şiir Okuma Çalışması Sayısı Okul Bazında Masal Şiir Okuma Çalışması Sayısı Okul İçindeki Sosyal Faaliyetler Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2

Belirli Gün ve Haftalar Belirli Gün ve Hafta: Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4-

İlçede ve İlde Düzenlenen Sosyal ve Sportif Faaliyetler Bölge Düzeyinde Etkinliklere Katılım Hikaye/Şiir Bölge Düzeyinde Yapılan Etkinliklerde Birincilik İlçe düzeyinde etkinliklerde birincilik Okul Bazında Düzenlenen Münferit Etkinlikler Sınıf Düzeyinde Yapılan Sportif Faaliyetler Okul düzeyinde yapılan sportif faaliyetler İlçe düzeyinde yapılan sportif faaliyetler İlçe Düzeyinde Yapılan Sportif Faaliyetlere katılım İl düzeyinde yapılan Faaliyetlere Katılım Eklenen Haber Sayısı Eklenen Duyuru Sayısı (Güncelleme Tarihi) Okul Web Siteleri Güncellemesi Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2

Web Sitesi Haberler Resimleri Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4-

Proje FaaliyetleriProje Faaliyetleri 3 Gazete Dergi ve Çeşitli Yayın Çıkartılması Gazete - Dergi Yayının Adı Yayın Dili (Türkçe-İngilizce) Yayın Süresi (Haftalık/Aylık) Ortaöğretimlerde TÜBİTAK, İlköğretimlerde Bu Benim Eserim Projeleri Müracaat Edilen Proje Sayısı Kabul Edilen Proje Sayısı Bölgeye Giden Proje Sayısı Ulusal Projeler Müracaat Edilen Proje Sayısı Kabul Edilen Proje Sayısı Ziyarete Gidilen Ülke AB Projeleri

Gazete – Dergi – Yayın ResimleriGazete – Dergi – Yayın Resimleri 3 Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4-

Okul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik ÇalışmalarOkul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik Çalışmalar Sınıf Ortamının Teknolojik Faaliyetleri Kapsamında Yapılan İyileştirme Faaliyetleri Alınan Kişisel Bilgisayar Alınan Projeksiyon Alınan Diğer Teknolojik Alet Okulun Diğer Alanlarının İyileştirilmesine Yönelik Çalışmalar YAPILAN İŞİ ANLATINIZ 4

Okul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik Çalışmaların ResimleriOkul Ortamının İyileştirilmesine Yönelik Çalışmaların Resimleri 4 Resim -1- Resim -2- Resim -3- Resim -4-