KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV : 72.000.000.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Web siteniz bu kutunun içinde…
Google Analytics Nedir?
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
4/3/2017
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
Bir hedefi ve amacı olan bir bilgi sunumudur.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Weebly Web Sitesi Kurmak
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
BİLGİSAYARDA DOSYA YÖNETİMİ
KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.
Web Sitesi Hazırlama.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
TURKCELL Proje Önerileri.
CAN’IN İNTERNET MACERASI
=>CÜMLEDE ANLAM<=
Yönetim Paneli Kullanımı
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
TABLO BELGEYE TABLO EKLEMEMİZİ VEYA ÇİZMEMİZİ SAĞLAR…
Türkiyenin ilk içerik bazlı reklam modeli! ULUDAĞ
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Yönetim Paneli Kullanımı
Yönetim Paneli Kullanımı
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Peugeot Proje Önerileri
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Hazırlayan: EMRAH HAS. Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri Çağlar Gülcek.
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Yeni sayfam bu benim. HOŞGELDİN MESAJI YOKMU ? .
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

KFC Snack Box Proje Önerileri

* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV : imp/ ay UV : kişi / ay

* Görseller temsilidir Site genelinde açılacak “Atıştırmalık Haberler” de kısa cümlelerle alt alta ilginç haberler yer alır haberler.com

* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır akilli.tv PV : imp/ ay UV : kişi / ay

* Görseller temsilidir Tüm videolarda Play Butonu “Snack Box” ile giydirilir akilli.tv Ayrıca sağ alan da KFC logosu ile giydirilebilir

* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır akilli.tv PV : imp/ ay UV : kişi / ay

* Görseller temsilidir Site genelinde (atıştırmalık videolar) “SNACK BOX” butonu açılır Butona tıklayan ziyaretçiler özel içerik sayfasına yönlendirilirler…. akilli.tv

* Görseller temsilidir akilli.tv İçerik sayfası tamamen KFC’ye özel hazırlanır Ziyaretçiler bu sayfadan atıştırmalık videolar’ı seçerek izlerler

* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır anneysen.com PV : imp/ ay UV : kişi / ay

* Görseller temsilidir anneysen.com Ziyaretçiler siteye geldiklerinde KFC Snack Box projesi ile karşılaşırlar Proje uygulamasında Snack Box dolabı bulunur

* Görseller temsilidir anneysen.com Bir el gelir ve dolabı açar…

* Görseller temsilidir anneysen.com Dolap açıldığında Snack Box ürünleri görünür, el içlerinden birini alır…

* Görseller temsilidir anneysen.com Dolabı kapatır…

* Görseller temsilidir anneysen.com Ve proje sonunda KFC Snack Box ile ilgili mesaj ziyaretçilere gösterilir

* Görseller temsilidir Demo Link: Aşağıdaki link’e tıklayarak proje’nin demo uygulamasını görebilirsiniz. anneysen.com

PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır zaytung.com

* Görseller temsilidir zaytung.com Zaytung Anket uygulaması KFC Snack Box’ a uyarlanır Anket’te ziyaretçilere “Açlıktan Öldün mü?” sorusu sorulur Ziyaretçiler “Evet” ve “Hayır” seçeneklerinden birini seçerler

* Görseller temsilidir zaytung.com “Evet” şıkkını işaretleyen ziyaretçilere “O zaman Atıştırmalık Bişeyler Ye!” mesajı gösterilir Görsele tıklayan ziyaretçiler kampanya ile ilgili web sayfasına yönlendirilirler “Hayır” şıkkını işaretleyen ziyaretçilere “Vakti Geldiğinde Atıştıracaksın Bişeyler!” mesajı gösterilir Görsele tıklayan ziyaretçiler kampanya ile ilgili web sayfasına yönlendirilirler

TEŞEKKÜRLER