TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
Advertisements

Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşlarınca Düzenlenecek Mali Tablolar Hangileridir? 1 – Mizan 2- Bilanço 3- Gelir Tablosu.
HALK ELİNDE HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ II
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.

BOGAZIÇI ÜNIVERSITESI Tasınmaz Mallar Birimi
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Finans & Muhasebe Sunumu
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
Strateji Geliştirme Başkanlığı
DÖNER SERMAYE BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI.
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
12 Yıllık Zorunlu Eğitime Yönelik Uygulamalar
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
NUMARALANDIRMA VE KOD SİSTEMİ.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
OKUL AİLE BİRLİĞİ İŞLEMLERİ TEFBİS
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
BAŞAKŞEHİR ALTINŞEHİR LİSESİ 1. O KULUN T ARIHÇESI Okulumuz 19/09/2003 tarihimde Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile KÜÇÜKÇEKMECE ALTINŞEHİR LİSESİ ismi.
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Merkezî yönetim bütçesinin hazırlanması
EĞİTİM GRUBU MART AYI ÇALIŞMASI Fikri GÖZÜYUKARI Cevahir SALİHOĞLU Hakan DİNÇER Leyla KALELİ Ufuk ÖZKAN.
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
Yıllı SODES Uygulama Süreci
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
KAMU HASTANE BİRLİKLERİ MUHASEBE BİRİMLERİNDE YILSONU İŞLEMLERİ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
BİLİNÇLİ İLAÇ KULLANIMINI ÖĞRETEN VE DESTEKLEYEN TİYATRO ÇALIŞMASI
TİYATRO OTOBÜSÜ ‘DÜNYAYA AÇILAN İLK KAPIMIZ’ GÖZLERİMİZ LOGO.
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Haberler Yaşam Haberleri Begüm, tiyatro sahnesinde yaşayacak Giriş Tarihi : YALÇIN BEL/SABAH Yüksek dozda uyuşturucudan geçen yıl hayatını.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
NOSTALJ İ K S İ NEMA GÜNLER İ. GÜÇLÜ PROJEKSİYON VE 4X6 m EBATLARINDA PERDE İLE AÇIKHAVADA NOSTALJİ UNUTULMAZ SANATÇILAR VE FİLMLER İLE ÇOŞKULU YAZ GECELERİ.
EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI ANKARA
Sigorta Denetleme Kurulu
SEYHAN HAVZASI SEKTÖREL SU TAHSİS PLANI HAZIRLANMASI PROJESİ T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Güney CAN Uzman Havza Yönetimi.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik.
İnsanlar ve yönetim ARDA KIRTASİYE. Yerel yönetimler İnsanların beslenme,barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçları vardır.İnsanlar bu ihtiyaçlarını karşılamak.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
BERGAMA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
Sunum transkripti:

TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU

UYGULANABİLİR PROJE SLOGANI TEKLİFİMİZ.

İLÇEMİZDEHAYATA GEÇİRİLEBİLECEK TİYATRO OTOBÜSÜ PROJE ALTERNATİFLERİ: İLÇE BÜNYESİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARINI GÜNLÜK ZİYARET İLÇE MERKEZİ VE MAHALLELERDE 1 HAFTA SÜRELİ ÇALIŞMA (ilçenin farklı alanlarında) İLÇEDE 3 GÜN SÜRELİ ÇALIŞMA (ilçe merkezinde) HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK ÇALIŞMA İLÇE MERKEZİ 3 GÜN + HERGÜN BİR MAHALLE ÇALIŞMASI

İLÇE BÜNYESİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARINI GÜNLÜK ZİYARET İLÇEDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAYITLARI DOĞRULTUSUNDA BULUNAN İLKÖĞRETİM OKULLARINI HERGÜN BİR OKUL ZİYARET EDİLEREK VE TAM GÜN OKULDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLEREK YAPILABİLİR BİR UYGULAMA. GÜN BOYU OKUL ÖNCESİ VE 1.KADEME ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI. HER SEANS, OYUN SONU İZLEYİCİ ÇOCUKLARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON. AYRICA HER İZLEYİCİ ÖĞRENCİYE İZLEDİĞİ OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞİ HEDİYE.

İLÇE MERKEZİ 3 GÜN + HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARETİ ÇALIŞMASI İLÇE MERKEZİNDE 3 GÜN VE İLÇEYE BAĞLI MAHALLELERE HERGÜN BİR ZİYARET ŞEKLİNDE YAPILABİLİR ÇALIŞMA İLE İLÇE VE BAĞLI MAHALLELERDE YAŞAYAN TÜM ÇOCUKLARIN YARARLANACAĞI BİR ÇALIŞMA MODELİ. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI, HER SEANS SONRASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEMİŞ OLDUĞU OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE.

HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK OLAN ÇALIŞMA. İLÇE MERKEZİNE GÖRE DAHA AZ İMKANLARI OLDUĞU DÜŞÜNÜLEREK, HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK OLAN ÇALIŞMA MAHALLE MEYDANINDA TİYATRO OTOBÜSÜNÜN BÖLGEDE YAŞAYAN ÇOCUKLARA ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU SUNUMU. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI. HER SEANSTAN SONRA BELEDİYE BAŞKANLIĞILOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEMİŞ OLDUĞU OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE.

HER İLÇEDE 1 HAFTA SÜRELİ ÇALIŞMA. İLÇENİN MERKEZİ İLE BAŞLAYIP SÜRE GELEN HAFTA BOYUNCA İLÇE SINIRLARI İÇİNDE FARKLI ALANLARDA TİYATRO OTOBÜSÜNÜN KONUŞLANARAK İLÇE İÇERİSİNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARA ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU SUNUMU. TAM GÜN SÜRELİ ÇALIŞMA, HER SEANS SONRASINDA İZLEYİCİ ÇOCUKLARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEDİĞİ OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE. TÜM SEANSLARDA SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI.

Tiyatro Otobüsü Ekip Dağılımı İki kişiden oluşan 2 ayrı gösterim ekibi ( 4 kişi ) Bir teknik oyun sorumlusu ( 1 ki ş i ) Bir araç kaptanı ( 1 kişi ) Bir araç sorumlusu ( 1 kişi ) Bir hediye ve balon dağıtımlarını organize etmek üzere araç dış mekan elemanı ( 1 kişi ). Aynı eleman çocukların araç içine giriş ve çıkış düzenlerini de organize etmekle görevlidir. Tiyatro Otobüsü ekibi 8 kişiden oluşmaktadır. Tüm ekip sigortalı olarak ve daimi personel olarak görev almaktadır.

Tiyatro Otobüsünün 1 günlük hareket planı Araçların gideceği uzaklığa göre sabah 8.30 itibariyle hareketi 3 aracın saat da okullara varışı Tiyatro Otobüsünün uygunsa okul bahçesinde, bahçe müsait değilse okul giriş kapısı yakınında konuşlanması, Gerekli dekor ve oyuncu hazırlıklarının tamamlanması. Saat itibari ile sabahçı ana sınıfının ilk gösterimi. Öğlen saatinde gelecek olan İlköğretim öğrencilerini beklemek üzere çalışmanın durdurulması. Saat öğlenci grubun ilk gösterimi oyun bitimi ikinci seans oyun bitimi üçüncü seans oyun bitimi dördüncü seans oyun bitimi beşinci seans oyun bitimi altıncı seans oyun bitimi dekorların toplanması ve aracın dönüşe hazırlanması Çalışma tutanağının imza altına alınarak Tiyatro Otobüsünün ve ekibin okuldan ayrılışı. Okul çalışmasını bitirmiş aracın park alanına gelişi ve bir sonraki gün için Gerekli hijyen temizliği. Gün içinde tespit edilen eksiklerin tamamlanması. Aracın yakıt ve bakım ihtiyaçlarının tamamlanması,dekor, kostüm,ses ve ışık Sistemleri ile klima ve jeneratör sistemlerinin kontrolü. Aracın bir sonraki güne hazır hale getirilmesi,

TİYATRO OTOBÜSÜ PROJE BÜTÇE DEĞERLENDİRMESİ Bütçe detayları ekli sayfada belirtilmiş olan proje bütçelerinin her biri kendi içinde ve paket program olarak değerlendirilmiş olup başka bir açıdan bakılarak BÜTÇE / GÜN taksimatı yapılarak değerlendirmeye alınmamalıdır. Belirlenen proje bütçeleri içinde; Araç kaptanı Oyuncular Teknik ekip Araç sorumlusu Araç yakıt ve bakım giderleri,jeneratör giderleri,tüm ekibin yiyecek,içecek ve günlük ihtiyaçları,araçların park masrafları,hijyen bakım masrafları,ekibin aylık ödemeleri ve sigorta giderleri dahil edilmiş durumdadır. Tüm proje bütçeleri için %40 ön bedel talep edilecek olup,sözleşme proje başlangıcından 1 ay önce imza altına alınıp,%40 tutarındaki bedel firma banka hesabına yatırılmış olmalıdır. Sözleşme geçerliliği banka dekontu ile sabit olup imza altına alınmış sözleşme % 40 tutarındaki banka dekontu olmadan geçerli sayılmayacaktır. Sözleşme ile proje başlangıcı arasındaki 1 aylık süre oyuncu ekibinin hazırlanması ve araçların proje için hazır duruma getirilmesi için gerekli olan süredir. Bakiye bedel proje yapısına göre eşit aralıklarla ve aylara bölünerek veya kısa süreli çalışmalarda proje süresi sona ermeden tamamlanacaktır.

İLETİŞİM Küçükyalı V.D İst. Ticaret Odası Ticari Sicil No: Kurumsal Gsm: Antalya Şb MERKEZ OFİS Çınar Mah. Adnan Kahveci Cad. Havesoğlu Pasajı No: 1/107 Küçükyalı-Maltepe/İSTANBUL