 Attack on itan adlı japon dizisinde insaların titalara karşı verdiği savaşı anlatıyor, Eren adlı ana karakter 40 metrelik duvarlar arasındaki bir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

Denemekten, çabalamaktan yorulup cesaretin kırıldığında,
KELİME TÜRLERİ ZARFLAR.
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Hazırlayan:ALİ TURGUT
Bir Kelebeğin Dersi Bir gün, kozada küçük bir delik belirdi;
Annesini Arayan Kardan Adam
Tanrı, melek ve bebek:.
SİNAN AYTULU BUĞDAYIN YOLCULUĞU
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Hazreti Muhammed’i Tanıyalım
KADINLAR VE ERKEKLER. Ev islerinde kadınlar, annelerimiz, ablalarımız, kızkardeşimiz,halamız, teyzemiz…
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Biraz moral bulalım.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
4. Sınıf 1. Ünite 1.2. Allah’a Şükür
STRESE GİRENİN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM!
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Hayatın Ortağı Olmak... Erdal ATABEK Remziye Örselli/11 Şubat 2009.
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
Hersey Serbest Bir Kelebeğin Dersi
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Can DÜNDAR’dan Henüz 18 ini yeni bitirmiştin, enerji ve umutla dolu hayata başlamaya hazırdın... Ne oldu?  İstemediğin bir okula girdin. İnsanları.
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
ZARF (BELİRTEÇ).
Bazı gerçekleri görmek istemeyiz..
KÜÇÜK FİL.
TIRTILIN DEĞİŞİMİ.
“ Ortağı Olmak … ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
ZAMAN MAKİNES İ ZAMAN YOLCULUĞU.
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Bir Kelebeğin Dersi.
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Tıkır Top
MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.
Sis de dağılır.
TAVŞAN İLE KAPLUMBAĞA Güzel bir ilkbahar günüydü.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Hz. Muhammed(sav)’in Hayatı
KRAL VE HALKI. Yıllar yıllar önce çok güzel bir ormanda kral ve halkı yaşarmış.
KURT AİLESİ.
ÇOK B İ NE Ş EL İ NOEL KARTINIZ İ Y İ NOELLER Önce, yıldızı bi tıklayın bakalım, daha parlak olsun !!
KURT AİLESİ.
Hicret Olayı.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
PARA BİRİKTİRİYORUM.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
Bir varmış, bir yokmuş…Evvel zaman içinde Kırmızı Başlıklı Kız ailesi ile birlikte ormanda mutlu bir şekilde yaşarmış.Ormanın diğer ucunda ise anneannesi.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Göç eden yaban kazlarının havada süzülmesi
DÜZENLİ OLMAK.
KIRMIZI FİL NEREDE ?.
Anne Aslan ve Yavruları
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
DUYGULARIMI KONTROL EDİYORUM
DÜŞÜN, HAYAL ET Imagine there’s no heaven,it’s easy if you try DÜŞÜN Kİ CENNET DİYE BİRŞEY YOK, BÖYLE DÜŞÜNMEYİ BİR DENE.
İletişim zor bir süreç midir?
“"Where Is The Love?" ” “ AŞK NEREDE “ SESLİDİR Black Eyed Peas.
Güven kavramı; bir kişinin başka birinin ifadelerinden, davranış tarzından ve aldığı kararlardan emin olması ve buna göre kendi davranışlarını sergilemesi.
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
İLGEÇ (EDAT).
Hicret Olayı. Akabe biatları: Peygamberimiz şehir dışından Mekke'ye gelen yabancılara da İslam'ı tebliğ ediyordu.
Çelebi Grubu.
HAZIRLAYAN:EMİR TOPRAK ÖKSÜZ 2/B NO:538
Sunum transkripti:

 Attack on itan adlı japon dizisinde insaların titalara karşı verdiği savaşı anlatıyor, Eren adlı ana karakter 40 metrelik duvarlar arasındaki bir şehirde yaşıyor bu duvarlar insanları titanlardan koruyor, fakat birgün 40 metreden daha fazla boyu olan collosal titan (özel bir titan) duvarı tek bir tekme siyle girişi yıktı ve

 Eren daha küçüken başına gelebilecek en kötü şeyi yaşmıştı.

 Bu sebepten dolayı titanlar şehre girmiş ve insaları yiyp parçalamıştı, yanlızca titanlardan kaçmanın tek bir yolu vardı öbür girişteki kocaman tekne, eren ailesi ile kaçarken bir ev annesinin üzerine yıkıldı ve annesi orada kaldı taki bir titan onu orda görüp yiyene kadar.

 Aradan uzun zaman geçti ve eren titan savaşçılarına katılmak istedi çünkü şehiri korumak istiyordu. titan savaşçıları şehiri korumk ile yükümlüler dir yani kısaca şehire titan girecek olursa onlar haytlarına bile olackasa şehiri koruyacaklardır.

 Günlerden bir gün armor titan yani collosal titan gibi özel bir titan ama o kadar büyük değil ve güçlü diyil ancak kocaman bir kas tabakası onu koruyor ve çok hızlı koşabiliyiyordu bu sebepten dolayı 20 metre genişliğindeki duvarı sadece koşarak kırdı ve başka bir yere gitti

 Ve titanlar bir kez daha şehire girmişti eren ve arkadaşları titanları ne pahasına olsun koruyor ve korumaya devam ediyorlardı derken eren bir titan tarafından yutuldu ve orada ölüyorken bir anda titana dönüştü ve neredeyse tüm titanlara öldürüyordu ayrıca titana dönüşme sebebi babası ona küçükken ona değişik bir iğne yapıştı ve ona değişik bir sıvı enjekte etmişti bu sayede bazen titana dönüşe biliyor ve herkesi koruya biliyordu

 Aradan biraz zaman geçti ve titanlar durmak sızın geliyorlardı ve titan eren ve titan savaşçıları onları püskürtmeye devam ediyordu. aradan 1 saat geçti ve eren bunun böyle olamıyıcağanı anlayınca kocaman bir kaya bulup geldi ve onu girişteki boşluğa fırlattı

 Ve delik kapandı bu sayede itanların hiçbiri uzun zaman boyunca içeri giremedi. aradan 2 yıl sonra collosal titan kendini bir daha göster mişti ama bunu gören eren bir daha titanların şehire gelmesini istemediğini için onunla kızgın bir şekide tek başına savaştı ve nasıl olduysa onu tek başına yendi ve bunu gören şehirliler onu alkışladı ve kucakladı ancak kimsenin bilmediği

 Bir şey vardı female titan kimse bakmazken annie yani onun en iyi arkadaşı titanların hepsini kendisine çekiyordu bu yüzden titanların nereden gireceğini biliyorlardı bunu gören eren çok üzülmüştü çünkü en iyi arkadaşı bir titan dı o sadece insan formunu alabilen bir titandı annie bir anda herkesi

 öldürmeye ve şehri yıkmaya başlamıştı halk hiç birşey yapamadan annie neredeyse her yeri yıkmış ve eren buna sadece hiçbir şey ypamdan sadece seyirci kalmıştı.

 formunu alabilen bir titandı annie bir anda herkesi öldürmeye ve şehri yıkmaya başlamıştı halk hiç birşey yapamadan annie neredeyse her yeri yıkmış ve eren buna sadece hiçbir şey ypamdan sadece seyirci kalmıştı.

 Annie heryeri yıkarken bir bina erennin üzerine düştü ve karnına kocaman bir moloz parcaında ki demir girmiş idi eren kendi kendine şöyle söylüyrdu I LL KILL HER AND I WILL KILL ALL TITANS. derken eren yine bir titana dönüşstü ve annie saldırmaya başladı derken annie ona saldırdı ve onu öldürdü. MUTLU SON