Madde 1: Sözleşme konusu iş spor tesisi soyunma odası inşaatı olup Z.K.Ü. ALAPLI M.Y.O. kampüsünde yapılacaktır. Madde 2: İş anahtar teslimi götürü usul.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YAPI İŞLERİNDE HAKEDİŞ DÜZENLENMESİ VE ŞANTİYELERDE KULLANILAN DEFTERLER B.İ.G.Ş.’ nin 39.ncu maddesine göre, yüklenici tarafından yapılan yapım ve.
Advertisements

Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği
4735 SAYILI KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİ KANUNU
PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTERPLAN
YEMEK HİZMETLERİNİN SUNUMUNDA YAPILAN YOLSUZLUK
T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü
GÜVENLİK.
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir Vergileri Grup Müdürü V.
Kantin işleri ile ilgili öneriler
Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
MUHASEBE EĞİTİMİ.
GÜVENLİK. Pazarlık (c) maddesine göre yapılamaz, Güvenlik ihalesinin alt yükleniciye yaptırılmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. (Tali bir iş,
Matematik 1 Takvim Nedir?.
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
KAMU KURUM VE KURULUŞLARI
1. Yararlanıcı ile Ajans arasında imzalanan sözleşme; Tarafların yükümlülükleri, Raporlama, Maliyetlerin uygunluğu, Muhasebeleştirme, Ödemeler gibi konuları.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
“Yaklaşık Maliyet Düzenleme Esasları ve Hakedişler”
AÇIK İHALE USULÜ (MADDE 19)
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARI YILI
Mevsim Şeridi
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ LABORATUAR DÜZENLENMESİ 2 (KİMYA LABORATUARLARI)İŞİ.
Nakit bütçesi, gelecek bir dönem içinde, (“genellikle bir yıl” veya “altı ay”) nakit giriş ve çıkışlarını gösteren bir tablodur. Bu tablonun yöneticinin.
MONOGRAFİ 11 Getiri A.Ş .’nin Kasım 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. 1.
OKUL AİLE BİRLİĞİ İŞLEMLERİ TEFBİS
Nakit Bütçesi Uygulaması- 3
AÇIK İHALE USULÜ İhale Ön Oluru Komisyon Teşekkülü İdari Şartname Sözleşme Taslağı Standart Formları Hazırlama Komisyonu Yaklaşık Maliyet Tespit Komisyonu.
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
25-MADDİ DURAN VARLIKLAR
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. İşletme 7/A maliyet.
HAKEDİŞ. 3. BİRİM FİYAT TARİFLERİ VE ANALİZİ YAN GÖRÜNÜŞ.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
25-MADDİ DURAN VARLIKLAR
ÖDEME EMRİ BELGESİNİN EKLERİ VE TANIMLARI
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
1 İhale Usulleri Arasından Çıkarılan Doğrudan Temin Yönteminin Usulsüzlük ve Yolsuzluk Riskine Etkisi Danışman : Başbakanlık Başmüfettişi R. Bülent TARHAN.
Konu : Yüzdeler-Faiz Problemleri
NISA SÜRESI ayelerini dinle.
İNŞ 239 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNDE HUKUKSAL YAKLAŞIMLAR VE ETİK Ders Notları-1 Yrd. Doç. Dr. Serkan Kıvrak.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015
VARLIKLARIN İZLENMESİ Dönem Ayırıcı Hesaplar Diğer Dönen Varlıklar
İNŞAAT MUHASEBESİ UYGULAMALARI
Ocak 2016 Aralık 2017 Temmuz 2015 Haziran Ekim 2014 Ilk kontratlara ve site yapım islerine baslanması Aralık 2017 Samsun Lojistik Merkezinin.
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
(TEKLİF KABULÜ SIRA NO:153/2017)
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
6661 SAYILI KANUN İLE GELEN DESTEK ÖDEMESİ
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE GERİ ÖDEME
BÜRO STAJI MAHMUT ÇIĞ. AUTOCAD K omutlar: Line : çizgi çizimi Move : taşıma Copy: kopyalama Erase : silme Offset : nesneyi belirli.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Duyurusu
2018 Yılında Uygulamaya Konacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar 23 Şubat 2018.
Maddi Duran Varlıklar ve Amortisman
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Özellikli İşlemler.
Bütçenin Uygulanması.
Sunum transkripti:

Madde 1: Sözleşme konusu iş spor tesisi soyunma odası inşaatı olup Z.K.Ü. ALAPLI M.Y.O. kampüsünde yapılacaktır. Madde 2: İş anahtar teslimi götürü usul olup keşif bedeli YTL ve ihale tenzilatı % 20dir. Madde 3: İhale Bedelinin %10 miktarında sözleşmeyi müteakip müteahhite avans ödenecektir. Madde 4: Yüklenici % 6 miktarında banka teminat mektubu verecektir. KDV miktarı %18 ‘dir. Madde 5: Sözleşme tarihi , işin süresi 4 ay ve iş tarihinde başlayıp tarihinde bitecektir. Madde 6: İşin vaktinde bitmemesi halinde geciken her gün için ihale bedelinin 2/1000’i tutarında ceza kesilecektir. Bu ceza kesinlikle geri ödenmeyecektir. Madde 7: Aylık ödemelerde iş programının 5 gün gerisinden gelindiği vakit, 5 gün dışındaki her gün için ihale bedelinin 2/1000’i tutarında ceza kesilecektir. Madde 8: İşin geç kalması: doğal afetler, idarenin işi durdurması, grev ve bulaşıcı hastalıklar durumunda mazur görülecek ve bu zaman kadar süre uzatımı verilecektir. Madde 9: Müteahhit her gün mutlaka 1 mühendis, 2 tekniker bulundurmak zorundadır. Sadece bu durum idarenin izni dahilinde mazur görülebilir. Diğer durumlarda ihale bedeli üzerinde 2/1000 tutarında günlük ceza uygulanacaktır. Madde 10: Kesilen cezalar işin zamanında bitmesi halinde geri ödenecektir. Madde 11: Hakedişler verilen formatta ve her ayın birinci gününde aylık yapılacaktır. En son ( 4. Hakediş) işin bitiminde kesin hakediş gibi yapılacaktır. Şantiye Verileri: Nisan: Şantiyede kendisine izin verilen tekniker 5 gün bulunmamıştır, mühendis 3 gün izinsiz gelmemiştir. Mayıs: iki tekniker 5 gün işe gelmemiştir. Haziran: mühendis hastalık sebebi ile 10 gün rapor almıştır. Temmuz: 15 Temmuzda sel sebebi ile 30 gün çalışılamamıştır. Ağustos: Teknikerden biri 10 gün gelmemiştir. Eylül: İş 15 Eylül 2008 tarihinde sonuçlanmıştır.

Madde 1: Sözleşme konusu iş spor tesisi soyunma odası inşaatı olup Maltepe Universitesi kampüsünde yapılacaktır. Madde 2: İş anahtar teslimi götürü usul olup keşif bedeli YTL ve ihale tenzilatı % 20dir. Madde 3: İhale Bedelinin %10 miktarında sözleşmeyi müteakip müteahhite avans ödenecektir. Madde 4: Yüklenici % 6 miktarında banka teminat mektubu verecektir. KDV miktarı %18 ‘dir. Madde 5: Sözleşme tarihi , işin süresi 4 ay ve iş tarihinde başlayıp tarihinde bitecektir. Madde 6: İşin vaktinde bitmemesi halinde geciken her gün için ihale bedelinin 1/1000’i tutarında ceza kesilecektir. Bu ceza kesinlikle geri ödenmeyecektir. Madde 7: Aylık ödemelerde iş programının 5 gün gerisinden gelindiği vakit, 5 gün dışındaki her gün için ihale bedelinin 5/10000’i tutarında ceza kesilecektir. Madde 8: İşin geç kalması: doğal afetler, idarenin işi durdurması, grev ve bulaşıcı hastalıklar durumunda mazur görülecek ve bu zaman kadar süre uzatımı verilecektir. Madde 9: Müteahhit her gün mutlaka 1 mühendis, 2 tekniker bulundurmak zorundadır. Sadece bu durum idarenin izni dahilinde mazur görülebilir. Diğer durumlarda ihale bedeli üzerinde 1/10000 tutarında günlük ceza uygulanacaktır. Madde 10: Kesilen cezalar işin zamanında bitmesi halinde geri ödenecektir. Madde 11: Hakedişler verilen formatta ve her ayın birinci gününde aylık yapılacaktır. En son ( 4. Hakediş) işin bitiminde kesin hakediş gibi yapılacaktır. Şantiye Verileri: Nisan: Şantiyede kendisine izin verilen tekniker 5 gün bulunmamıştır, mühendis 3 gün izinsiz gelmemiştir. Mayıs: iki tekniker 5 gün işe gelmemiştir. Haziran: mühendis hastalık sebebi ile 10 gün rapor almıştır. Tekniker 5 gun gelmemistir. Temmuz: 15 Temmuzda sel sebebi ile 30 gün çalışılamamıştır. Ağustos: Teknikerden biri 10 gün gelmemiştir. 31 Agustos 2015 tarihinde sonuçlanmıştır.