Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Arkadaşlarıma.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Ilk göz ağrım.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Biraz moral bulalım.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
Ben yaşamın adını İSTANBUL koydum!
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
HAYAT DİYE BİR ŞEY VAR "Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yaşadığınızı”
Can DÜNDAR’dan Henüz 18 ini yeni bitirmiştin, enerji ve umutla dolu hayata başlamaya hazırdın... Ne oldu?  İstemediğin bir okula girdin. İnsanları.
 Şiiri yorumlamak için önce şiir dikkatle okunmalıdır.Bunun yanında şiirin en doğru ve en gerçek yorumu söz konusu değildir.Çünkü bir şiirin gerçekte.
ERGENLİK DÖNEMİ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ ve AİLE İÇİ İLİŞKİLER
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
BENİ UNUTMA.
Herkes Ve Birkaç Kişi.
DÜN BUGÜN YARIN.
NERDESİN İSHAK SAKA.
Yaşam birinci hediyedir, Sevgi ikinci, Anlayış üçüncü. Yaşam birinci hediyedir, Sevgi ikinci, Anlayış üçüncü. Bazen, arkadaşların neden bize mailleri forward.
"Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yaşadığınızı”
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Ahmet Altan İçimizde Bir Yer / Yanlış Bir Gün ’den...
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Onları sevdiğinizi ve onların iyiliğini kendi iyiliğiniz kadar önemli olduğuna ilişkin açık bir mesaj verebilirsiniz.
Büyük anne ve büyük baba olan dostlar için….
TIRTILIN DEĞİŞİMİ.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
Bir bedende atan kalp gibiydik!
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
MAVİYDİ DÜŞLERİM, ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM... ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
ÇOCUKLAR BU DÜNYADA SADECE SEVGİ İSTİYORLAR… SEN İSTEMEDİN Mİ…?
YALAN (2).
AKLIMDASIN...
Ben kimin için ağladım, Bilmediğim o ıssız gecelerde, Kimin için yazdım onca özlem şiirini, Umutsuzluğu yaşayarak…..
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
BENİM ADIM SABAH Bir bebeği koklayınca için ısınıyorsa sevinçten... Bereketli bir tarlada, rastgele bir buğday başağı olmak istiyorsan... Veya bir kum.
Bilal BİLGİN - Gazi Anaokulu- Rehber Öğretmeni
Anne Aslan ve Yavruları
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
DUYGULARIMI KONTROL EDİYORUM
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Yalnızlığı,ağlamayı bilir misin. Bilirmisin yalnızlık ne demek
Arkamdan Bir Silah Sesi,
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Sunum transkripti:

Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin gökyüzündeki yıldızlardan medet ummayı? Uzattın mı elini bir yıldız boyunca, belki, tutarım diye farkında olmadan?

Uykusuz kalmayı bilir misin sabaha kadar? Hiç küstün mü hayata? Aslında kendinsindir küstüğün küçüğüm?

hayaller kurduğun oldu mu geleceğe dair? Kapatıp gözünü hayaller kurduğun oldu mu geleceğe dair? Bazen küçük bir masumiyet belirir tebessümünde, bazen gözünde hırçın bakışlar.

Kızdın mı kaderine günlerce? Kendini tanıyamadığın oldu mu hiç? Bazen cesaret edemeyen konuşmaya ve bazen de hiç susmayan sen...

Her yağmur yağışında saatlerce Sevdin mi birini? Her yağmur yağışında saatlerce bekledin mi sevdiğini pencerenin önünde?

Bir yudum sevgi dilendiğin oldu mu sert bakışlardan? Yaslanacak bir omuz aramadın mı? Birden güldüğün oldu mu sebepsiz? Her şiirde kendinden bir şeyler bulmadın mı hiç? Rüyalarda yaşadığın oldu mu hayatını, istemediğin oldu mu uyanmayı?

Baktığın ama göremediğin oldu mu etrafı? Ufak bir sorunu büyütüp ölmeyi de mi istemedin hiç? Sebebini bilmediğin bir ağırlık çökmedi mi üstüne? Büyüdüğünü fark edip zamana düşman oldun mu? Hecelerin az geldiği, kelimelerin yetmediği oldu mu duygularını anlatmaya?

Ağladığın oldu mu sebepsizce sabaha kadar? Belki, sen, ağlamayı bilmiyorsundur , sevmeyi bilmediğin gibi. İki damla yaş değildir ağlamak...

Casper_m Önce hüzünlenmek, sonra düşünmek, hayal etmek.. Anıları yaşamak, büyük bir özlem içinde o küçük oyuncak bebeğe sarılmak. İşte budur ağlamak ve yeniden yaşamak. Casper_m