Teknoloji, tasarım ve performans için kime sorarsanız sorun size yeni Renault Megane’ı gösterir. Kullanıcılar, bir mikro siteye ya da Facebook uygulamasına.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
Advertisements

SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
SLIDEPLAYER.BIZ.TR Size sunuyoruz
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden Audiobooks
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
Avcılık Belgesi Hazırlama
Support.ebsco.com EBSCOhost Collection Manager Selector Accounts(Seçici Hesaplar) Kullanıcı Kılavuzu.
DIGITAL PROJELER. C-Elysée Lansmanı ve AUTOSHOW ISTANBUL Citroën Fuarda! Citroën, yeni modeli C-Elysée’yi dünya sahnesine ilk defa İstanbul Auto Show’da.
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
242/102/49 0/51/59 181/172/166 Primary colors 248/152/29 PMS 172 PMS 137 PMS 546 PMS /206/ /227/ /129/123 Secondary colors 114/181/204.
242/102/49 0/51/59 181/172/166 Primary colors 248/152/29 PMS 172 PMS 137 PMS 546 PMS /206/ /227/ /129/123 Secondary colors 114/181/204.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO Audiobooks (Sesli Kitaplar)
Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu
Web Sitesi Hazırlama.
Giriş sayfasındaki animasyon Konu: Öğrenme Ürünleri Javascript
TURKCELL Proje Önerileri.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Oturum aç butonuna tıklayın.
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
Modül 5 FACEBOOK.
Web Tasarımı ve Adobe Muse
BİLGİ GÜVENLİĞİ.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Eğİtİmde web 2.0 araçlarInIn kullanImI
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Rapor ve Döküm Ayarları
#TweetCar Autoshow – İÇERİK 01 – Kampanya Yapısı 01 / İletişim Hedefi 02 / Hedef Kitle 03 / Yaratıcı Fikir 04 / Fikrin Nasıl.
Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Bilgi Nedir ? Öğrenme, araştırma veya gözlem yaparak elde edilen sonuç.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
BİLİŞİM SUÇLARI ve ALINACAK TEDBİRLER
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Video Kurgulama. Video Dünyasına YouTube ile Bakış ●1 Milyar’dan fazla kullanıcı ●Her gün milyarlarca video gösterimi ●İnsanların izledikleri video saatinde.
©Natica IT Consulting 2012, Proprietary & Confidential XXX Projesi Navigasyon Eğitimi GG.AA.YYYY.
YAZILIM DEĞERLENDİRME
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
Virüsler ve Diğer Zararlı Yazılımlar
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Sosyal Medya Araçları Tanıtımı
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
EBSCO eBooks Uygulaması
Diyalog pencereleri.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
EBSCOhost Sonuç Listesi
AKE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ QR KOD SİSTEMİ İLE SAHADAN ÜRÜN TOPLANMASI VE TOPLANAN ÜRÜNE KARŞILIK PUAN-ÖDÜL SİSTEMİ.
powerPoint nedir
RENAULT CLIO ‘ANNE BEN VARDIM’ TEKNOLOJİSİ
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

Teknoloji, tasarım ve performans için kime sorarsanız sorun size yeni Renault Megane’ı gösterir. Kullanıcılar, bir mikro siteye ya da Facebook uygulamasına giriş yaparlar. Markanın mesajını aldıktan sonra fare imlecini çerçeve içerisinde herhangi bir yere bırakırlar. Bıraktıkları yerde Renault logosunu işaret eden bir insan fotoğrafı ile karşılaşırlar. Daha sonra kullanıcıdan bir yeri işaret eden fotoğrafını yüklemesi istenir. Bu fotoğraf da veri tabanına eklenir. Ayrıca fotoğrafını ekleyenler arasında çekilişle bir kişi bir ödül kazanır. Proje 1

Kullanıcılara Yeni Renault Megane’ın özelliklerini etkileşimli bir şekilde anlatmak için video üzerinde kullanıcıların fare hareketleri kaydedilecektir. Kullanıcılara videoda anlatılan özellikle beraber bir aksiyon almaları istenir. Daha sonra kullanıcının aldığı aksiyonlar (fare hareketleri) kaydedilir. Bir sonraki kullanıcı kendinden önceki kişilerin fare hareketlerini görmüş olur. Böylece kümülatif bir şekilde fare hareketleri çoğalır. Video’nun sonunda kullanıcıya kayıt ekranı çıkar. Kayıt olan kullanıcılar ödül kazanma şansı yakalarlar. Efsane Megane deneyimine hazır mısın? Proje 2

Efsane Megane deneyimine hazır mısın? Fare hareketleriniz kaydedilmektedir. Lütfen ekrandaki yönergeleri takip edin

Önce biraz ısınalım Cinsiyetini Seç

DİNAMİK SÜRÜŞ KONTROLÜ ESC Anti-patinaj sistemi ASR ve viraj dönüş fonksiyonu CSV ile eşleşen dinamik sürüş kontrolü ESC, özellikle zorlu yol şartlarında aracın dengede kalmasını sağlıyor. Siz de Megane ile birlikte aynı şeritte kalmaya çalışın

Yeni Megane’a sevginizi gösterin

Bir mikrosite üzerinden gerçekleştirilecek projede kullanıcılardan #MeganeileEfsaneHaftasonu hashtagiyle tweet atmaları istenir. Sırayla her tweet atan kullanıcı aracın koltuğunda görüntülenir. Proje 3 #MeganeileEfsaneHaftasonu

Belirlenen tweet sayısına ulaşıldığında koltukta oturan kullanıcı Megane’la efsanevi bir haftasonu geçirmeye hak kazanır. Proje 3 #MeganeileEfsaneHaftasonu

Mikro site üzerinden gerçekleştirilecek bu projede kullanıcılar attıkları her bir tweet ile (ya da her 10 tweet vs.) bir pikseli açarlar. Açılan pikseller üzerine gelindiğinde o pikseli kimin ya da kimlerin açtığı hover olarak görüntülenir. Tweet ile QR Code Açmaca Proje 4

Kullanıcıların tweetleri yeterli sayıya ulaştığında resim açılır ve bir QR kod olduğu anlaşılır. Bundan sonra kullanıcın yapması gereken tek şey QR kodu taratmak olur Proje 4 Tweet ile QR Code Açmaca

QR Kodunu taratan kişiler ufak bir mobil siteye giderler. Burada hediye kazandıkları ya da kazanma şansı yakaladıklarını anlatan bir içerik bulunur. E-posta adresini giren n sayıda kişi database’e düşer ve hediye kazanırlar. Proje 4 Tweet ile QR Code Açmaca

Expand edecek şekilde kurgulanan banner 300x250’de call to ation hareketini yapar. Her türlü hava şartını ve uzun yol gidildiğini çağrıştırmak için kullanıcı hareketi ile Megane’ın gittiği platform değişir. Rich Media Banner 1 Efsane Arkadaşlıklar, Her şartta sürer!

Rich Media Banner 1

Kullanıcıya R-Link sound effect deneyimini yaşatmak için hazırlanmıştır. Expand eden bannerda gaz ve fren pedalları da konsola yerleştirilmiştir. Kullanıcının seçtiği cihaza göre ses değişir. Rich Media Banner 2 R-Link Sound Effect

Rich Media Banner 2

Kullanıcının R-Link ekranını kullanarak tweet atabilecek, uygulamaları çalıştırıp deneyimleyece. Ayrıca konsol üzerinde spotify ile yapılacak anlaşmaya göre hazılanacak play listlerden örnek dinleyebilecek ve aracın camından gözüken manzara listeye göre değişecektir. Rich Media Banner 3 R-Link Test / İnteraktif Konsol