KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

AİLELERİN EĞİTİM SÜRECİNE KATILIM ÇALIŞMALARI
Okulumuzda kurulacak olan Fatih projesi ile ilgili bilgi sahibi olmak.
EVCİLER İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG SUNUSU
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
SİBEL KURNAZ SERAP ARIMAN YAKUP ARSLAN
AYDIN DALAMA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2014
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
TANIŞMA TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Şalpazarı Atatürk Ortaokulu
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
EĞİTİM ORTAMLARININ DÜZENLENMESİ
MİHRİ HATUN ANAOKULU HAZİRAN 2013
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
 1- Okulların eğitim-öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında yarıyıl ve yaz tatillerinde dersliklerinin, kütüphanelerinin, bilgi teknolojileri sınıflarının,
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
SIĞINMACI ÇOCUKLARIN SORUNLARINDA ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ (19 MART2011 UĞUR PLAZA) MÜCAHİT ŞAHİNTÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
ZİYARET İLKOKULU ANASINIFI
SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
2012/2013 REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMLARMIZ ve 12. Sınıftaki öğrencilerimize YGS-LYS sistemi tanıtılmıştır. Özellikle.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
DAHA ETKİN BİR ÖĞRETME-ÖĞRENME VE DAHA GÜZEL DAVRANIŞ KAZANIMI
ORTA ÖĞRETİMDE OKULLAŞMA ORANININ ARTTIRILMASI VE DEVAMSIZLIĞIN ÖNLENMESİ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Turgut Reis Orta Okulu
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
TRAFİK OKULU PROJESİ.
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAKLI OKUL EĞİTİM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ mevcut durum analİzİ.
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU.
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
KAYSERİ -MELİKGAZİ BİRLİK MENSUCAT İLKOKULUNDA OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ.
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 2.Dönem Faaliyet Raporu.
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
GEDİZ HAYME ANA ANAOKULU TANITIM SLAYTI
Kurullar, Meslekî Çalışmalar ve Komisyonlar
Ve sosyal faaliyetlerimiz… Perşembe günleri Lala İlkokulu Sinema Günleri düzenledik…
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
OKULUMUZA YAPILAN AYNI YARDIMLAR Z KÜTÜPHANE 1 ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ (ÖĞRETMEN ODASI ) 150 ADET PLASTİK SANDALYE 30 ADET TOPLANTI SALONU İÇİN MİSAFİR.
OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU.
Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi ÖĞRETMEN EĞİTİMİ ENGELLİ ÇOCUKLARLA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ EĞİTİMİ.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
ÖZEL ATABEK ANAOKULU KASIM YAŞ-KASIM HAFTA PazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma evler Sanat-Türkçe etkinliği “L sesini tanıyalım” okuma.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Sunum transkripti:

KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ

KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER

DÜZENLEMELER

2014/2015 YILI GENEL BİLGİLER DEĞERLERErkekKızToplam Öğrenci Sayısı Öğretmen Sayısı 05 Mevcut Derslik Sayısı 4 İhtiyaç Derslik Sayısı 0 Derslik Başına Öğrenci Say. 26 Öğretmen Başına Öğrenci Say. 21 ADSL bağlantı Durumu VAR BTS Sınıfı Bilgisayar Sayısı - Okulun Bina alanı (M 2 ) 695 Okulun Bahçe alanı (M 2 ) 1486 Bahçe Oyun Araçları VAR- (Oyun Parkı,Tırmanma Grubu ve Denge Grubu) 2014/2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ DURUMUMUZ

Başarı İzleme Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar  Öğrenci devamsızlığı günlük kontrol edilmektedir.  Öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak amaçlı etkinlikler,seminerler ve sosyal faaliyetler yapılmaktadır.  Velilere yönelik aile eğitim seminerleri, sınıf günleri ve sınıf eğlenceleri,önemli gün ve haftaların velilerle birlikte kutlanması.  Eğitimin kalitesinin arttırılmasına yönelik fiziki koşulların düzenlenmesi,eğitim materyallerinin güncellenmesi ve farklı eğitim teknikleri uygulanması.

PROJELER Kardeş Okul Projesi Değerler Eğitimi Haydi Kitap Okuyalım Trafikle Yaşıyorum Yardımlaşmak Güzeldir Minik Tema(Doğa ile Toprağı Seviyorum) Projesi Hayvanları Tanıyalım. Kağıt Projesi Yaşlılara Saygı projesi Atık Pil Toplama Projesi Mavi Kapak Toplama Projesi

ANAOKULLARINDA SON 3 YILIN OKULLAŞMA ORANLARI = % = % = %80

Anaokulu’nda okullaşma oranının arttırılmasına yönelik çalışmalar, Bahçelievler Muhtarlığı ile işbirliği yapılarak öğrenci tespiti ve veliler ile görüşme yapıldı. Yıl boyu yapılan etkinliklere mahalle sakinlerini davet edilerek okulun cazibesi artırıldı. Okulöncesinin önemi hakkında bilgilendirme seminerleri verildi. Kayıt zamanında uygun yerlere afiş ve posterlerin asılması sağlandı.

DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI Değerler Eğitimi mevzuata uygun şekilde panolar hazırlanarak devam etmektedir. Konu ile ilgili alan gezileri, ziyaretler, okulda konuk ağırlama gibi etkinlikler yapılmaktadır. Ayın Değeri ile ilgili öğrencilere drama,tiyatro gösterisi,seminer etkinlikleri ile eğitim verilmektedir. Konu ile ilgili veliler ile ortaklaşa çalışmalar yapmak.

İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ Okul Hayırseverimizi etkinliklere davet. Müzik terapi ile farklı öğrenme. Okulumuzda 3D sinema etkinliği yapılması. Uygulama bahçesinin etkin kullanılması. Okul bahçesinin tatil zamanlarında okulöncesi çağındaki öğrencilere kullandırılması. Okul ziyaretleri ve ortak etkinlikler yapılması. Okulda yürütülen projeler

HEDEFLERİMİZ 1-Proje Çalışmalarının artırılması 2-Okullaşma oranını artırmak. 3-İlgi köşelerinin zenginleştirilmesi 4-Yapısal eksikliklerin tamamlanması 5-Velilerimizin okulla olan diyalogunu arttırmak. 6-Öğrenciler için okulu cazibe merkezi haline getirmek.

PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ Yaz seminer dönemi öğrenci alan taraması yapılması Bahçe düzenlemesi ve süs havuzunun yenilenmesi Oyun grupları ve ilgi köşelerinin yenilenmesi Okulun fiziksel eksiklerinin giderilmesi

SORUNLARIMIZ ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ Sorun = Okulumuzda sorun olarak sadece çatıda problem yaşamaktayız.Kendi imkanlarımızla tamirat yapıldı fakat ilerleyen zamanlarda tekrar sorun çıkarabilir. Çözüm =Çatı aktarımının yapılması. Sorun =Engelli rampasının okulumuza yapılamaması. Çözüm =Asansör yapılması Sorun = Yer plastik döşemelerinin yıpranması. Çözüm = Hayırsever ile görüşülerek değiştirilecek.

İHTİYAÇLARIMIZ Okulumuzun teknolojik olarak yenilenmesi gerekmektedir.Bu nedenle okulumuzun masa üstü PC ve laptop ihtiyacı bulunmaktadır.

TEŞEKKÜRLER SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.