KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MİSYONUMUZ Bölgemizin stratejik ili olan Batman’ı modern ve huzurlu bir şehir haline getirmek ve Batmanlıların yaşam kalitesini yükseltmektir.
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
MİSYON, VİZYON ve DEĞERLER
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
Çağın Gidişine Göre Öğretmen Nasıl Olmalı?
KALİTE YÖNETİMİ (EĞİTİMDE).
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
Şekillendirme ve üretim teknikleri konularında, klasik yöntemler yanında günümüz bilgisayar programları ve yazılımları kullanılarak donanımlı.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
Döner Sermayelerin Yeniden Yapılandırılması Prof. Dr. Davut AYDIN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Mart 2010 Asya Thermal Resort Otel.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Stratejik Plan Taslağı.
2006 – 2011 STRATEJİK PLAN SUNUMU
MEHMET TAŞ1. 2 BU GÜNDÜR. “NEDEN VARIZ?” SORUSUNUN CEVABIDIR. MİSYON.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalları Stratejik Plan Formatı
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
STRATEJİLER EKİM 2014 ANTALYA. Strateji nasıl ulaşılacağını Stratejiler, kuruluşun amaç ve hedeflerine nasıl ulaşılacağını gösteren kararlar bütünüdür.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Hazırlayan Doç. Dr. Çağrı ERHAN.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Stratejik Plan Formatı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
STRATEJİK PLANI Silivri İlçe MEM Stratejik Planı
Öğrenci / Kursiyer Sayısına İlişkin Bilgiler : 2011/ / /2014 KızErkekKızErkekKızErkek Öğrenci / Kursiyer Sayısı Toplam Açılan Kurslara İlişkin.
ETİK SÖZLEŞME.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL BİLGİLENDİRME SUNUMU.
TOWS MATRİSİ G Z F T İzmir İl MEM ARGE.
İÜ AUZEF VİZYON VE STRATEJİ ÇALIŞTAYI Melih Arat ve Hakan Turgut
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
PROJE YÖNETİMİ Proje Nedir?.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Erasmus + Programı Erasmus + Programı. Erasmus + Programı Avrupa’nın hem şimdi karşılaştığı hem de gelecek on yılda karşılaşacağı temel sorunların üstesinden.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Yrd Doç Dr Turhan ŞALVA İş Sağlığı ve Güvenliği
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI (3. PLAN DÖNEMİ)
Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatlarının İzlenmesi
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ YASAL TEMELLERİ VE SORUNLARI
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
KURUM KÜLTÜRÜ VE İKLİMİ
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Stratejik Plan Çalışması.
Sunum transkripti:

KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU

- MİSYONUMUZ - KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKARAK,YÖREMİZ İNSANININ SOSYAL VE MESLEKİ YÖNDEN GELİŞİMİNİ SAĞLAYIP; MESLEKİ AÇIDAN YETKİN, TOPLUMSAL DEĞERLERE SAYGILI, ARAŞTIRMACI, KATILIMCI, PAYLAŞAN VE ÜRETKEN İNSANLAR YETİŞTİRMEK.

- VİZYONUMUZ - BİZE ZİRVE, SİZE MÜKEMMELLİK YAKIŞIR

-DEĞERLERİMİZ- 1.Atatürk İlkelerine Bağlı Olmak, 2.Dürüst, Şeffaf ve Etik Olmak, 3.Teknoloji ile Uyumlu Olmak, 4.Sürekli Mükemmeli Yakalamaya Çalışmak 5.Kurum İçinde Uyum ve Dayanışmaya Önem Vermek, 6.Çağdaş ve Yenilikçi Olmak, 7.Herkesi Din, Irk, Milliyet, Renk, Düşünce Farklılığı Gözetmeksizin Sevmek ve Saygılı Olmak.

KURUMUMUZUN POLİTİKASI Kalite Politikası Eğitim ve Araştırma Politikası İnsan Kaynakları Politikası Çevre Politikası Tanıtım Politikası Çalışanlar arasında yardımlaşma ve Dayanışma Politikası İşbirliklerini Artırma Politikası Sosyal Etkinlikleri Artırma Politikası İletişimde Açıklık ve Şeffaflık Politikası Katılımcılığı ve Girişimciliği Özendirme Politikası Hizmet Politikası Kursiyer Memnuniyetini ve Kuruma Katkısını Artırma Politikası Branşlar Arası İşbirliği ve Bilgi Paylaşım Politikası

-SWOT ANALİZİ-

-GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ- 1- Türkiye’de 1953 yılında kurulmuş, ilk 5 Halk Eğitim Merkezinden biri olmamız 2- 1 merkez, 2 ek binaya sahip olmamız, 3- Kurum kültürünü ve kimliğini oturtmuş olmamız, 4- İdareci, öğretmen ve usta öğretici kadromuzun tecrübeli olması, 5- Her 3 binamızda da, sosyal-kültürel faaliyetlere uygun çok amaçlı salonlarımızın bulunması, 6- Eğitim teknolojilerini, eğitim ortamına yansıtıyor olmamız, 7- Yenilikçi, girişken ve yeni projelere açık bir yapımızın olması, 8- İşsizliği önleyici ve istihdama yönelik yeni projeler üretebilmemiz 9- AB ve Başbakanlık projeleri için deneyimli bir ekibimizin olması, 10- Döner sermaye işletmemizin bulunması,

-GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ- 11- Kurumumuzun çeşitli sivil ve resmi kurumlarla işbirliği yapabilmesi, kurslar dışında seminerler ve konferanslarla halkımıza ulaşabilmesi ve bunu protokollerle güçlendirmesi, 12- Bilgisayar ve Dil laboratuarlarımızın teknolojik açıdan tam donanımlı olması, 13- İl içi ve dışı sergi, fuar ve çeşitli organizasyonlarda ilimizi ve kurumumuzu başarı ile tanıtmamız, 14- Halkın talepleri doğrultusunda yeni kurslar açmamız ve sürekli geliştirmemiz, 15- Kurum yönetiminin, kursiyer yararına alınan tüm karar ve faaliyetleri desteklemesi.

-ZAYIF YÖNLERİMİZ- 1-Kursiyerlerin ve ziyaretçilerin faydalanabileceği bir kantinimizin olmayışı, 2-İlimizde kurs bitiren kursiyerlerimizin, istihdamını sağlayacak yeterli kurum-kuruluşun bulunmaması, 3-Üç farklı hizmet binamızın olması nedeni ile kaynak ve personelin bölünmesi, 4-Bazı personelin çalışmalara katılmadaki isteksizlikleri.

-FIRSATLARIMIZ- 1-Kurumumuzun maddi yapısının hizmet alımı için yeterli olması 2-Yaşam boyu eğitimin yaygınlaşması 3-Açık Öğretim Kurumlarının iş ve işlemlerinin kurumumuzca yapılıyor olması 4-Yeni hizmet alanlarının ortaya çıkması 5-Kurumumuzun toplumun her kesimine açık olması 6-Piyasa şartlarına göre, DÖSE ücretlerinin düşük olması 7-Kurumumuzda birçok alanda öğretmen ve usta öğretici bulunabilmesi 8-Kurum çevresinin eğitime ve sosyal etkinliklere duyarlı olması 9-Kurum başarısının çevre tarafından da desteklenmesi 10-Meslek kursu taleplerinin artması

-TEHDİTLERİMİZ- 1-Sivil Toplum Örgütlerinin değişim ve gelişimlere ayak uyduramaması, 2-Kurslar sonunda istihdamın zayıf olması, 3-Müteşebbis azlığı.