En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu suretle.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
BRİFİNG D O S Y A S I.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
“Başarının zeka ile bir ilgisi yoktur.” Albert Einstein
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI EYÜP AYGAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
* Türkçe testinde dil bilgisinden, Temel Matematik testinden geometriden ne kadar soru geleceği net olarak belli değildir. Dil bilgisinden ortalama 5-6,
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) GÖLCÜK RAM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA BÖLÜMÜ 2016.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. SAİMBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İl ç e Milli Eğitim M ü d ü rl ü ğ ü 2016 BRİFİNG DOSYASI.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GENEL TANITICI BİLGİLER
TÜRK Eğitim Sistemi.
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu suretle olur”

Okul Veli Bütünleşmesiyle Eğitim-Öğretim, Çalışanlar Arası İlişkiler Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Faaliyetlerle Van’ın Saygın Okullar Arasında Yer Almaktır.

Biz Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda Kendi Kendine Yetebilen, Öz değerlendirme Yapabilen, Özyönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi ve Umutla Bakabilen, Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız

· Genellik ve Eşitlik, · Planlılık, · Ferdin ve Toplumun İhtiyaçları, · Yöneltme, · Atatürk İnkılâp ve İlkeleri ve Atatürk. Milliyetçiliği · Fırsat ve İmkân eşitliği, · Süreklilik, · Yenilikçilik · Demokratik katılımcılık · Laiklik, · Bilimsellik, · Karma Eğitim, · Okul ve Ailenin İşbirliği, · Her Yerde Eğitim · Ulusal ve insani değerlerin içselleştirilmesi · Yaratıcılık · Atatürk İlke ve Devrimlerine Bağlılık, · Sevgi saygı hoşgörü · Başarma inancı · Geleceğe yönlendirme · Sorumluluk ve paylaşım · Ben yerine biz diyebilme · Öğrenci merkezli okul olmak

Okulun telefonu: Okulun Yüzölçümü:6486 M’2 Kız Pansiyonu: Var Öğrenci Sayısı : 86 (Kayıtlı 116) Derslik Sayısı :22 Kat Sayısı :2 Depo, Ambar Ve Arşiv :Var Spor Salonu : Yok Spor Odası: Var Sinema Salonu: Var Yemekhane: Var Mutfak: Var Diğer Sosyal Faaliyetler İçin Ayrılmış Yerler: Voleybol Ve Basketbol Sahası Bahçenin Alanı, Ağaçlandırılması Ve Korunması:Yapılmış Elektrik Durumu:İçerde Pano jeneratör: Var Isınma Durumu:Kalorifer (Kömürlü) Tuvalet WC:Okul içerisinde 4 adet (Erkek Öğretmen,Bayan Öğretmen,Erkek Öğrenci,Bayan Öğrenci) Kütüphane:Var Bilgisayar:5 adet (İdari İşler) Internet Bağlantısı: Var

9.SINIF10. SINIF11.SINIF12.SINIFGENEL TOPLAM KIZERKEKTOPKIZ ERKEK TOPKIZERKEKTOPKIZ ERKEK TOPKIZERKEKTOP Okulumuz normal eğitim vermektedir Eğtitim- Öğretim yılında devam eden öğrenci sayımız aşağıdaki gibidir. Personel Durumu 1 Müdür, 4 Müdür Yardımcısı, 21 Kadrolu Öğretmen, 9 Ücretli Öğretmen, 1 Görevlendirmeli Rehberlik ve Psikolojik Danışma öğretmeni, 2 Kadrolu Hizmetli.

SıraBranşAdıSoyadı 1RESİMAHMET HÜSREVGÜNGÖR 2MATEMATİKBEKİRERİŞTİ 3KİMYABURCUDUTAN 4TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATICANANÖZDEMİR 5TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATIELİFDURAK 6RESİMFATMABAL 7TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATIFEVZİÇELENK 8TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATIHALİL İBRAHİMTOPALAK 9BEDEN EĞİTİMİHALİTŞİRP 10MATEMATİKHANİFEŞAHİN 11BİYOLOJİİLHAMİÇELİK 12FİZİK (Müdür Yardımcısı.)KADİRGÜLSEVEN 13TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATIKAMERKARAVİT 14TARİHMEHMETSERTKAL 15COĞRAFYA(Müdür Yardımcısı.)MEHMET AKİFSEYİTOĞULLARI 16MATEMATİKMEHMET ALİGÖKCE 17FELSEFE GRUBUMEHTAPTUNÇ 18TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATIMUSTAFABAYKARA 19COĞRAFYAMÜSLİMKAYA 20TÜRK DİLİ VE DEDBİTYATISEYDOŞKARADAĞ 21MATEMATİKŞAHABETTİNİMRE 22İNGİLİZCEÜMMÜHANİALICI 23COĞRAFYAÜNZİLEAKYOL 24FİZİKYAPRAKDENİZ 25MATEMATİKZEYNEPÖZHASAR 26MATEMATİK (Müdür Yardımcısı.)ZÜLKÜFAK 27PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERSEMİHYÜKSELER 28PANSİYON. MÜDÜR. YARDIMCISIFUNDAGÜNGÖR

OKULUN / KURUMUN SORUNLARI a) OKUL / KURUM BİNASI İLE İLGİLİ SORUNLAR Erkek pansiyonunun yıkım kararı alındığı için, imkanı olmayan öğrencilerimize, okulumuzun yeni bina kısmının 2. Katı öğrencilerin kalabilmeleri için ayarlanmış fakat bu durum derslik sayımızın azalmasına ve sınıf mevcudunun artmasına neden olmuştur. b) ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİ DURUMU İLE İLGİLİ SORUNLAR Norm kadro eksiği öğretmenler : Psikolojik Rehberlik Ve Danışmanlık öğretmeni:3 İmam Hatip Lisesi Mesleki Dersleri:4 Beden Eğitimi:1 Tarih:1 c) ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞI İLE İLGİLİ SORUNLAR 9. Sınıflar devamsızlık oranı yüksek olup diğer sınıflarda yoktur. ç) OKUL DİSİPLİN DURUMU İLE İLGİLİ SORUNLAR Çok fazla sıkıntılı bir durum yoktur. TAŞIMALI EĞİTİM Okulumuza 45 adet öğrenci servisi ile öğrenci taşınmakta olup toplam taşınan öğrenci sayımız 482 dir.

Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimizin Sınıf Bazında Devamsızlık Listeleri Aşağıdaki Gibidir.

9/A İHL.

9/B İHL.

Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimizin Sınıf Bazında Ders Başarı Analizi Aşağıdaki Gibidir.

Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimizin LYS Başarı Tablosu Aşağıdaki Gibidir.

Adı Soyadı Doğru Matematik Yanlış Matematik Doğru Geometri Yanlış Geometri Doğru Fizik Yanlış Fizik Doğru Kimya Yanlış Kimya Doğru Biyoloji Yanlış Biyoloji Doğru Türkçe Yanlış Türkçe Doğru Coğrafya- 1 Yanlış Coğrafya- 1 Doğru Tarih Yanlış Tarih Doğru Coğrafya- 2 Yanlış Coğrafya- 2 Doğru Felsefe Yanlış Felsefe Sınav Yabancı Dili Doğru Yabancı Dil Yanlış Yabancı Dil ZAHİDETANIŞ CİHANTEMİZER MÜCAHİTYOLAK MEHMET HAFİZ ERDEM AZADGÜVENER VEYSELDİNCER NAZANŞEKER CİHADKANBER HATİCETAMAÇ HAKANDEMİR SAKİNEYOGUN HASRETASLAN FATİHVARLI ŞAHADETYÜCEL AHMETDAĞ FATMATALAY SEMRASÜTCÜ EMRAHBULDU GÜLÜSTANHİTİT BAYRAMKUŞCİ

AdıSoyadı Doğru Matematik Yanlış Matematik Doğru Geometri Yanlış Geometri Doğru Fizik Yanlış Fizik Doğru Kimya Yanlış Kimya Doğru Biyoloji Yanlış Biyoloji Doğru Türkçe Yanlış Türkçe Doğru Coğrafya-1 Yanlış Coğrafya-1 Doğru Tarih Yanlış Tarih Doğru Coğrafya-2 Yanlış Coğrafya-2 Doğru Felsefe Yanlış Felsefe Sınav Yabancı Dili Doğru Yabancı Dil Yanlış Yabancı Dil FERHATDAĞ VEDATDAĞ FATMAAYDIN NAİMEORAL ABDULSAMETTAŞÇI NECLAARVAS EMİNAKKOYİN HALİTTUNÇ ZÜBEYDEDURUR ZEKİYEDURUR İSMAİLTUNCİL GURBETŞEN ERKANBOZKURT FİLİZKARAKOÇ EYLEMKARAKOÇ MEYREMKARAKOÇ BAYRAMDEMİR HALİTKARAKOÇ YAKUPMALAT NİZAMETTİNYÖRGÜÇ

Adı Soyadı Doğru Matematik Yanlış Matematik Doğru Geometri Yanlış Geometri Doğru Fizik Yanlış Fizik Doğru Kimya Yanlış Kimya Doğru Biyoloji Yanlış Biyoloji Doğru Türkçe Yanlış Türkçe Doğru Coğrafya-1 Yanlış Coğrafya-1 Doğru Tarih Yanlış Tarih Doğru Coğrafya-2 Yanlış Coğrafya-2 Doğru Felsefe Yanlış Felsefe Sınav Yabancı Dili Doğru Yabancı Dil Yanlış Yabancı Dil REMZİDİNCER DENİZASLAN ADEMASLAN NADİR NADİROĞL U TUĞBAABUKAN GÜLÜZARAVCI MUHAMMED FATİH YILMAZ

AdıSoyadıMF-1MF-2MF-3MF-4TS-1TS-2TM-1TM-2TM-3BS MF-1BS MF-2BS MF-3BS MF-4BS TS-1BS TS-2BS TM-1BS TM-2BS TM-3 ZAHİDETANIŞ CİHANTEMİZER MÜCAHİTYOLAK MEHMET HAFİZERDEM AZADGÜVENER VEYSELDİNCER NAZANŞEKER CİHADKANBER HATİCETAMAÇ HAKANDEMİR SAKİNEYOGUN HASRETASLAN FATİHVARLI ŞAHADETYÜCEL AHMETDAĞ FATMATALAY SEMRASÜTCÜ EMRAHBULDU GÜLÜSTANHİTİT BAYRAMKUŞCİ

AdıSoyadıMF-1MF-2MF-3MF-4TS-1TS-2TM-1TM-2TM-3BS MF-1BS MF-2BS MF-3BS MF-4BS TS-1BS TS-2BS TM-1BS TM-2BS TM-3 FERHATDAĞ VEDATDAĞ FATMAAYDIN NAİMEORAL ABDULSAMETTAŞÇI NECLAARVAS EMİNAKKOYİN HALİTTUNÇ ZÜBEYDEDURUR ZEKİYEDURUR İSMAİLTUNCİL GURBETŞEN ERKANBOZKURT FİLİZKARAKOÇ EYLEMKARAKOÇ MEYREMKARAKOÇ BAYRAMDEMİR HALİTKARAKOÇ YAKUPMALAT NİZAMETTİNYÖRGÜÇ

AdıSoyadıMF-1MF-2MF-3MF-4TS-1TS-2TM-1TM-2TM-3 BS MF-1 BS MF-2 BS MF-3 BS MF-4 BS TS-1 BS TS-2 BS TM-1 BS TM-2 BS TM-3 REMZİDİNCER DENİZASLAN ADEMASLAN NADİRNADİROĞLU TUĞBAABUKAN GÜLÜZARAVCI MUHAMMED FATİHYILMAZ

Sabırla Dinlediğiniz İçin Teşekkürler.