AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
Advertisements

NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Yer ve Yüzey Dezenfektanı A-50
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
ULV Makineleri Uçkun Mücadelesinde Kullanılan Sırt ve Araç Üstü ULV Makineleri Tanıtımı ULV(Ultra Low Volume) Son derece ince püskürtme tekniğiyle oluşturulan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Restoran ve Lokantalarda Hijyen
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
EKMEK İŞLETMELERİNDE HAŞERE MÜCADELESİ EĞİTİMİ
Profesyonel ve teknolojik hayvancılığa açılan pencereniz olalım.
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
STEWARDİNG DEPARTMANI EĞİTİM
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Çevre kİmyasi.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
TARTI ve DOZAJ KONTROLÖRLERİ
X RETON-P UVION PATOJEN İYONİZATÖRÜ ISO 9001:2000, EN ISO 13485:2003,
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Madde, Cisim, Malzeme, Eşya Kavramı
Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.
DENTAL TEMİZLEME ÜRÜN SUNUMU
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
1)MADDE, CİSİM, MALZEME, EŞYA KAVRAMLARI
H1 RÖGAR KOKU GİDERİCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU TARU LTD ŞTİ - OCAK 2012.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Tüketimi ve Çevre Sorunları -
TIBBİ ATIKLARIN ÜNİTE İÇİNDE TOPLANMASI, TAŞINMASI VE GEÇİCİ
MICHELIN 2007 Michelin Oto aksesuarları Türkiye Distribütörü:
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
TARIM-ÇEVRE İLİŞKİLERİ Prof. Dr. Murat ALTIN
Mikroorganizmaların Çevreye Hizmeti
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
HASTANELERDE KULLANILAN DEZENFEKTANLAR
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Fortschritt durch Qualität BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’ Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung.
BURSA / TÜRKİYE
Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Fortschritt durch Qualität
Damla sulama yöntemi.
MİSTRAL ‘‘Ancak Sağlıklı Sürüler Kazandırır…’’
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
YÜZEY TEKNOLOJİLERİ.
BÖLÜM 13 DEZENFEKSİYON VE FLORLAMA. BÖLÜM 13 DEZENFEKSİYON VE FLORLAMA.
BÖLÜM 6 PIHTILAŞTIRMA VE YUMAKLAŞTIRMA. BÖLÜM 6 PIHTILAŞTIRMA VE YUMAKLAŞTIRMA.
SEPT GRUBU.
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NDE JEOLOJİNİN 100
Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu T.C. Sağlık Bakanlığı LEGIONELLA BAKTERİSİNE YÖNELİK UYGULANAN DEKONTAMİNASYON YÖNTEMLERİ.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
KADIRGA E.M.L KİMYA PERFORMANS ÖDEVİ İSMAİL YAMANGÖZ /A BİLİŞİM.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
Keşan Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı.
DAHA AZ ÇÖP Hikmet SIRMA. ÇEVRE NE DEMEKTİR ? İnsanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri dış ortama çevre denir.
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
SULAMA VE GÜBRELEME Bitkilere ihtiyaç duyduğu su ve gübreyi vermek üzere, yetiştirme tekniğine ve ortamına uygun bir sulama sistemi seçilmelidir. Bu sistem,
YAPRAKTAN GÜBRELEME.
1)MADDE, CİSİM, MALZEME, EŞYA KAVRAMLARI
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
LABORATUVAR GÜVENLİĞİ ve STERİLİZASYON
DEKONTAMİNASYON DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
BAYAR TEKNİK 1.
Maddeyi Tanıyalım.
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
KOCAELİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
Sunum transkripti:

AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur. Köpürme yapmaz. Kullanım sonrasında çevresel kirlilik ve kalıntı bırakmaz. Reaksiyon sonunda %99,9 Su ve Oksijen’e parçalanır. Bakteri, virüs, fungus ve yosunlara karşı güçlü ve geniş bir etki alanına sahiptir. Biofilm oluşumunu engeller. Yüksek düzey dezenfeksiyon sağlar. Uzun süre kalıcı etkinliğe sahiptir. Kullanım dozlarında kullanıcı personele ve kullanılan materyallere olumsuz etkisi görülmez. Sert sularda dahi çok iyi çalışır. Yer - yüzey, alet – ekipman, su ve hava dezenfeksiyonunda tek ürün olarak kullanılır. Su sistemlerinde, barınaklarda, yem fabrikalarında, kesimhanelerde ve seralarda tüm yüzeylerin ve ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyonunda kullanılır. Farklı ürünler için stok maliyetinizi ortadan kaldırır. Spreyleme aletleri, el pompası, el ulv cihazı, dozajlama pompası vb aletlerle kullanıma uygundur. Test stripleri ile anında ölçümü yapılabilir. T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

AQUA HİDROSAN KD KULLANIM ALANLARI Sulama Sistemleri Tarım İşletmeleri Hayvancılık İşletmeleri Gıda İşletmeleri İçecek Endüstrisi Süt Endüstrisi Hastaneler Süs Havuzları Yüzme Havuzları Termal Tesisler Kesimhaneler Çöp Alanları ve Çevre Temizliğinde

TARIM İŞLETMELERİNDE AQUA HİDROSAN KD Suların dinlendirildiği depolarda oluşan bakteri, mantar, virüs, yosun vb. etkenlerin dezenfeksiyonunda Boru ve damlama sistemlerinde biofilm temizliğinde İşletme ve Depoların yer, yüzey ve duvarlarının dezenfeksiyonunda Toprakta oluşan yosun, bakteri ve mantar dezenfeksiyonunda Alet – Ekipman dezenfeksiyonunda (el arabası, kasalar, viyoller , makas vb. ) Sera içi hava dezenfeksiyonunda Ayak paspaslarında İşletme araç girişlerinde kullanılır.

AQUA HİDROSAN KD UYGULAMA ŞEKLİ UYGULAMA ALANI UYGULAMA DOZU UYGULAMA ŞEKLİ Yer Yüzey Dezenfeksiyonu % 1 - 3 Püskürtme Cam, Plastik Çelik Yüzeylerin Dezenfeksiyonu Şişe ve Damacana Dezenfeksiyonu % 1 - 2 Dozaj Pompası veya Manuel Boru ve Hortumlarda Biofilm Tabakasının Giderilmesi Boruların içerisinde bekletilir. Ayak Paspasında % 2-3 Hazırlanan solüsyon paspasa uygulanır. Alet, Ekipman Dezenfeksiyonu % 0,5 - 1 Daldırma suyuna uygulanır. Hava Dezenfeksiyonu Ulv Cihazı İle uygulanır. Sulama ve Havuz Suyu Dezenfeksiyonu 30-80 cc/1000 lt Su Dozaj Pompası Yosun Önlemek İçin SÜREÇ ÇEVRE SAĞLIĞI PEY. KİM. ZİRAİ ÜRN. VE HİZ. TİC. VE SAN. LTD ŞTİ. Meydan Kavağı Mah. 1561. Sk. No: 12/2 Muratpaşa/ ANTALYA Tel: 0242 312 39 73 Fax: 0242 312 90 48 www.sureccevre.com.tr