7 Yönetim İlkemiz 1- Erişilebilir olmak,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Advertisements

Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
İlköğretim Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
EŞKULEMATİK.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
Proje Adı: Colour My World (Dünyamı Renklendir) Proje türü: Çok taraflı okul ortaklığı Projenin Amaçları: 21.yüzyıl sınıflarını modern teknolojilerle,öğretim.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
MUSTAFA REŞİT PAŞA İLKOKULU
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
AYKUT YİĞİT ORTA OKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
TKY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
BESLENME DOSTU OKUL OLMAK İÇİN
POLATLI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
HOŞGELDİNİZ ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
Tarihçemiz ; 1970 Gediz depreminde Gazikemal İlkokulu yıkılınca, Denizli’ li işadamı H.Fehmi ASHABOĞLU 5 derslikli ASHABOĞLU İLKOKULU’ nu yaptırmıştır.
Ana sınıflarımıza Karagöz-Hacivat Tiyatro Gösterisi düzenlendi.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ
KAYSERİ -MELİKGAZİ BİRLİK MENSUCAT İLKOKULUNDA OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
l İstanbul‘un Şişli İlçesi’nde risk altındaki çocukların ve sosyal çevrelerine davranış bağımlılığı konusunda olumlu değişiklik yapmak.
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
BURDUR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 09 Mart 2012Başarıyı Arttırma Deneme Sınavı(YGS)Sınav Analizi.
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BALıKESIR ÖLÇME DEĞERLENDIRME
BALıKESIR ÖLÇME DEĞERLENDIRME MERKEZI İZLEME DEĞERLENDİRME DEĞİŞİM GELİŞİM.
Sunum transkripti:

HAYMANA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZÜMRE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI 27 Şubat 2014

7 Yönetim İlkemiz 1- Erişilebilir olmak, 2- Soruna çabuk ulaşabilir olmak, 3- Çözümden yana olmak, 4- Teknolojiyi verimli kullanmak, 5- Değişime açık olmak, 6- Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket etmek, 7- Uygulamalarda şeffaflık ve karar alma sürecinde katılımcılığa olanak

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ(TKY) Nuri Bektaş Anadolu Lisesi Kurum bazında katılıyor. Atatürk İlköğretim Okulu Ekip bazında katılıyor. Çaldağ İlköğretim Okulu Kurum bazında katılıyor. Yurtbeyli İlköğretim Okulu Kurum bazında katılıyor ve Ekip bazında katılıyor. Mahmut Hilmi Doğan İlköğretim Okulu Kurum bazında katılıyor. Çalış İlköğretim Okulu Kurum bazında katılıyor.

YARIŞMALAR ve KATILIM En çok katılım "Ekmek İsrafı" yarışmasına oldu. Birleştirilmiş sınıflar hariç tüm ilk ve orta okullar ayrıca Haymana Çok Programlı Lisesi yarışmaya katıldı. "Çocuk Dostu Şehir Ankara" isimli afiş, şiir, kompozisyon yarışmasına Atatürk, Çalış, Kerpiç, Altıpınar, Balçıkhisar, Ataköy, Çaldağ, Sinanlı Ortaokulları katıldı.

Bu Benim Eserim Projesi: Haymana’dan toplam 59 başvuru yapıldı. Ankara’da bölge finaline seçilen 271 proje içinde İlçemizden 9 proje bölge finaline kaldı.

BU BENİM ESERİM Mahmut Hilmi Doğan Ortaokulu-3 Proje 1. Ayten ÇIKIŞIR- Fen ve Teknoloji-Dans Ederek Ölen Bakteriler 2. Seda ILGAR- Fen ve Teknoloji-Turunçgillerde Tohumun Sırrı 3. Rabia GÜNDOĞDU- Fen ve Teknoloji-Yumurtadan Çıkama da Bak  

BU BENİM ESERİM Çaldağ Ortaokulu-2 Proje 1. Eser SEVİM- Fen ve Teknoloji- En Temiz Temizlik 2. Selin KAYA- Matematik-Küplerin Farkı ve Örüntü

BU BENİM ESERİM Çalış Ortaokulu-1 Proje 1. Sevim ADAM- Matematik- 7 ve 19 ile Bölünebilmeye Farklı Bir Bakış

BU BENİM ESERİM Yenice Ortaokulu-1 Proje 1. Merve Sabiha YILDIZ- Matematik- 3 Basamaklı Sayıları Çarpmada Eğlenceli Bir Yöntem

BU BENİM ESERİM Yurtbeyli Ortaokulu-1 Proje Saadet KOYUNCU- Matematik-İki Kare Farkını Görelim 12 Eylül Ortaokulu-1 Proje Funda ARSLAN Matematik- EBOB Üçgenim

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Mahmut Hilmi Doğan Ortaokulu’nun projesi kabul edildi. 15-16 Mayıs tarihleri arasında Mahmut Hilmi Doğan Ortaokulunda Bilim Fuarı yapılacak.

AB ve Kalkınma Ajansı Projeleri Haymana Çok Programlı Lisesi İngiliz Öğretmeni Mustafa AZDURAL "Proje Hazırlama Teknikleri" konulu projesiyle Kalkınma Ajansından teknik destek aldı. Haymana İmam Hatip Ortaokulu AB Projesi 41 gün 41 Dev Proje

Biz Değeriz Projesi-Değerler Eğitimi Aralık-Ocak aylarında 21 öğretmenin katılımıyla başladı. Devam ediyor.

41 Gün 41 Dev Proje Bumsuz Ortaokulu

YAPILAN SEMİNER ve KURSLAR Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursları Proje Hazırlama Teknikleri Semineri Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu eTwinning Bilgilendirme Toplantısı Biz Değeriz Seminerleri Eğitim Yöneticilerine Seminerler(İletişim Becerileri ve Beden Dili, NLP, Hızlı Okuma, Öğrenmeyi Öğrenme) Eğitim Yöneticileriyle Toplantılar(Her ay düzenli olarak)

YAPILACAK SEMİNERLER Stratejik Planlama Semineri(3-7 Mart) Ölçme ve Değerlendirme Farkındalık Semineri(26-27 Mart) Fatih Projesi Semineri(7-8-9 Nisan) Aile Eğitimi Programı Eğitici Eğitimi Semineri(14-15-16 Nisan) Resmi Yazışma Kuralları Semineri(8 Mayıs) Ekolojik Okuyazarlık Semineri(21-22-23 Mayıs) Yaratıcı Drama Semineri(Haziran) Halkla İlişkiler Semineri(Haziran) Ölçme Değerlendirme Semineri(Haziran)

ÖNCELİKLER 1- Sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıkları ile mücadele, 2- Millî bayramlar ve önemli günlerde yapılan tören ve programlarda milli ve manevi değerlere uygun motiflerin (müzik, giyim kuşam, oyun, şiirler vb.) kullanılması, törenlere bunların yansıtılması,   3- Öğrencilerin kendi aralarındaki ve öğretmenlere yönelik şiddet eğilimlerinin dikkatle izlenerek, eğitim ve sosyal etkinliklerle kardeşlik duygularının geliştirilmesi, 4- Öğretmene saygı kültürünün korunmasına, güçlendirilmesine yönelik güçlü bir okul ikliminin oluşturulması, 5- Okullarda kurumsal kimliğin ve aidiyet duygusunun geliştirilmesinin temel önceliklerden olması, bu konuda ciddi çalışmalar yapılması.

Yapılacaklar Etkinlikler Okul Öncesi Şenliği Eğitim Şenliği Şiir Olimpiyatı HAYMANA Milli Eğitim Dergisi Okullar arası spor müsabakaları(Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Atletizm) Trafik Güvenliği Bilgi Yarışması Sigara, Alkol, Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konulu afiş yarışması yapılacak (21 Mart)

BU YIL İLK DEFA YAPILACAK ETKİNLİKLER "Haymana'da Öğretmen Olmak" konulu Fotoğraf Yarışması(Tüm Öğretmenlerimiz) Yakınımızdaki Uzaklar(Bulunduğu Bölgeyi Tanıyan Öğrenciler Yetiştirmek) Köylerarası Halk Oyunları Yarışması(20 Mayıs) Ses Yarışması(Öğrenciler) Okullar arası(Öğretmenler arası) Voleybol Turnuvası Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali Kariyer Günleri(Lise öğrencilerine) Haymana Eğitim Sempozyumu(Haziran ayı) Piknik(Tüm Öğretmenler ve Aileleri)