 Evcil Hayvan Konaklama.  Proje gereksinimi  Kurumuza tedavi için gelen kimi yetişkin ve yaşlı bireylerin kendilerine destek ve arkadaş olarak tanımladıkları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ADAY ÖĞRENCİLER TANITIM KATALOĞU.
Advertisements

TANITIM OTURUMU Nuri A Başoğlu, Prof.Dr. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü.
İkinci slayta nasıl geçeceğim yav..? Bi bilen yok mu?
∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT
PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…
Başkan Dr. Dursun AYDIN.
FAİZ ORANI DAVRANIŞI.
Yerel Yönetim Reformuna Destek Projesi 1 BELEDİYELER ARASI ORTAKLIKLAR VE KARDEŞ KENT İLİŞKİLERİ: Türkiye’deki MİB’nin rolü.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)
“ İŞ EĞİTİM MERKEZLERİNDE ÇALIŞAN MESLEK ÖĞRETMENLERİNİN BECERİ EĞİTİMİ VE SINIF YÖNETİMİNDE KARŞILAŞTIKLARI GÜÇLÜKLERE İLİŞKİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN BELİRLENMESİ.
ERASMUS.
İZMİR SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ (izsatu)
20. Sağlık insangücü planlaması
SUNUM.
Üniversite Hastanelerinin Finansal Yönetim Sorunları
Nisan 2012, Bilkent Ünivesitesi Kütüphanesi Umut Al Bilgi Hizmetlerinin Pazarlanması.
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ NEDEN ? NASIL?
Kaynaklar 1- Aile Hekimliğinin Kilometre Taşları, Millis Ve Willard Raporları, Aktürk Z., Dağdeviren N. (Çeviri Editörleri). Türkiye Aile Hekimliği Uzmanlık.
YAŞLI TURİZMİ Dr. Ümit Ateşkan.
İHTİYAÇLAR VE MESLEK Kazanım: Ekonomik ve toplumsal ihtiyaçların meslek seçimine etkilerini açıklar. 11. Sınıf 93 nolu kazanım etkinliği.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
IĞDIR Ü NİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEKYÜKSEK OKULU.
YaşlılıkPsikiyatrisi
Göç ve Nedenleri.
.   Kurumuza tedavi olmak için gelen servislerde yatarak tedavisine karar verilen yetişkin hastalarımızın saç ve yüz bakımlarını gerçekleştirmek 
AŞAMALI DEVAMSIZLIK YÖNETİMİ TANITIM SUNUMU
NESLİ TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLAR
Yaşar KOCAOĞLU Demografik Dönüşüm ve Yaşlanma
HİZMETLER SEKTÖRÜ İşgücünün niteliksel gelişimine özgü
Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR
.   Kurumuza tedavi olmak için gelen yardıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızın tedavi süresince destek ve yardımcı olmak  Yatarak tedavi olan.
.  ..  Proje  Hastalarımıza sağlık problemleriyle birlikte artan psikolojik destek ihtiyaçlarını karşılamak, kendilerini güvenilir bir ortamda.
3. Basamak Hastaneler Arası Sevkler
Araştırma-Geliştirme Destek Programı
5/A MERKEZİ YÖNETİM HARUN DOLMA.
ELDER AR-GE ÇALIŞTAYI Nisan-2015 Hasan ÇELİK
TÜRKİYE’DE KENT BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMALARININ GELİŞİMİ
SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ
HEKİM-HASTA İLETİŞİMİNDE SORUNLU DURUMLAR
Romanlar da kendi içlerinden çıkacak adayları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek istiyor. Roman Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Efkan.
Alzheimer Afiş. Kronik Hastalıklar, Yaşlı Sağlığı ve Özürlüler Daire Başkanlığı Yaşlı Sağlığı Farkındalık Çalışması.
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Dr. İsmail DEMİR Eğitim Politikaları Daire Başkanı.
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
EĞİTİM BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
ÖZÜRLÜLÜK(ENGELL İ )NED İ R? Bedensel, zihinsel ve ruhsal özelliklerinden belirli oranda fonksiyon kaybına neden olan organ yokluğu ve bozukluğu sonucu.
Kamu Hastaneleri Birliği
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
BEN OLMADAN BENİM ADIMA HİÇ BİR ŞEY! Bağımsız Yaşam hareketinin merkezinde “engelli bireyler” in kendileri vardır. Engelli bireyler, kendi hayatlarına.
“Tüm hayatım boyunca dolaştım, seyahat de ettim
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
Klinik hizmetlerinde veteriner hekime yardımcı olan, yetkileri kapsamında veteriner hekim gözetiminde veya gözetim olmaksızın tedavi ve koruyucu tıp.
Türkiye`de Diyaliz Hizmetleri Sunumu Yük. Müh. Mustafa IŞIK ( MSEE, 1982) DİADER Genel Sekreteri Şubat / 2014.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
SAĞLIĞIN GELECEĞİ şubat 2017.
TATA MOTORS.
MALİ POLİTİKALARIN KAMU HASTANELERİNE YANSIMALARI
DUYUŞSAL GELİŞİME YÖNELİK ETKİNLİKLER PLANLAMA
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Tülay KUZLU AYYILDIZ
Kekemelik.
Doç.Dr.Gülbiye Yenimahalleli Yaşar
NEŞET ERTAŞ Kırşehir'de 1938'de doğan Neşet Ertaş, Çiçekdağı'ndan Türkiye 'ye açılan bir halk ozanıdır. Babası kendisi gibi bir saz üstadı olan Muharrem.
Abdullah Alper ERTEM Enver AYDOĞAN
YEREL YÖNETİMLER PAYLAR
TÜRKİYE'DE ERGEN PROFİLİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

 Evcil Hayvan Konaklama

 Proje gereksinimi  Kurumuza tedavi için gelen kimi yetişkin ve yaşlı bireylerin kendilerine destek ve arkadaş olarak tanımladıkları evcil hayvanları kapsar  Özellikle 17 bin nüfusa sahip olan ilçemiz yaz aylarında ile arasında değişmektedir.  Yaz turizm nüfus artışında sıkça karşılaşılan küçük problemler sorun azleden kişiler için büyük ve yıkıcı bir ayrımcılık olarak algılanmaktadır.  Bazı hastalar kuruma hayvanlarıyla gelmekte ve bırakacak kimselerinin olmadığını iletmekteler.Kendilerini bu şekilde kuruma kabul edemediğimizi söylediğimizde  Çok üzülmekte ve çaresizce o zaman tedavi olmayacağını söyleyip gitmekte  önemlidir.

 Proje gereksinimi  Kendileri ile birebir görüştüğümde amacımızın onları üzmek olmadığını fakat verilen sağlık hizmetlerinde oluşabilecek bulaş ve risklerin alınamayacağı diğer bireylerin sağlığı için bu riskin kabul edilemeyeceğini söylediğimde  Hak vermekle birlikte alternatiflerinin olmadığını,Kendilerini dışlanmış ve anlaşılamadığını dile getirmekteler.  Bir görme engelli vatandaşımız için bile yürüme, takip izleri, özel yazılar ve kroki gibi bir çok ciddi maliyetlere katlandığına göre Böylesine ihtiyacı olan yaşlı kişilerin mutluluğu için 100.ile 500 lira lık bir maliyetle katlanılabilir.  Sağlık Bakanlığımızın hedeflerinin bütün kitleleri kapsadığını bütün detayları önemsediğini anlatabilmemiz açısından

  Avrupa ya bile örnek oluşturabilecek önemsiz gibi gözüken farklılık yaratılabilecek projelerin hastanelerimizde yapıldığını  Ayrıca kurumların imkansızlık ve sorunlara sığınmadan elindeki kaynakları değerlendirebileceğini,  Bakanlığımızın hedeflerini gerçekleştirmenin ve kişilere ulaşmanın sayısız yolunun olduğunu göstermek açısından  Ayrıca sağlıkta hizmet sektörünün klasik ve standart uygulamaların ötesinde bir bakış açısıyla,hayal gücü ve bütün ihtiyaçları analiz etmek suretiyle hedefe ulaşılabildiğini  Yöneticiliğin sadece masa başı işler değil aynı zamanda Arge ve proje aşamasında da üretken olmayı gerektirdiği Proje Gereksinimi

 Sonuç  Daha yapım aşamasına bu kadar destek göreceğini düşünmemiştim  Aslında çok küçük maliyetleri olmasına rağmen kuruma kazandırdığı imaj değeri düşünüldüğünde kıyaslanamaz  İstanbul ve İzmir den arayıp Bakanlığımızın uygulamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  Hatta Belediyeler ile bu kadar sorun yaşarken Hastanelerin böylesine bir fikri hayata geçirmelerinin bu ihtiyacı tespit etmelerinin olağan üstü olarak değerlendiler.  Yaz sezonu gelmediği için şu ana dek hizmetten yararlanan vatandaşımız olmadı  Bu nedenle geri dönüşüm alınamadı.