Ekim 1985 günü Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Kafkasya kökenli olan Hadise'nin annesi Sivas'ın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hazırlayan :İ.Durak Sınıf Öğretmeni
Advertisements

Bu Sunu Aydın BOZAN tarafından hazırlanmıştır.
HAZIRLAYAN:Melis Doğa URAL
SANAT VE SANAT DALLARI HAZIRLAYAN:EMRE BOYUN
OKTAY TUNCER hayatımızda noktalama işaretleri....
NEŞET GÜNAL.
Adı: Yakup Soyadı: ÇİFTÇİ No: Konu: Otobiyografi
GEÇMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA TOPLU ANKET SONUÇLARI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, KÜTAHYA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP HARRAN ÜNİVERSİTESİ,
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HAYATI
BİNOM DAĞILIMI.
ATATÜRK'ün HAYATI
Gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve genç liderler yetiştirmek, Gençler arasında ortaklıklar geliştirmek, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Batı Asya.
Sosyal bilgiler proje ödevi
Matematik Cahit arf.
ÖZNUR KARAELOĞLU.
MEHMET AKİF ERSOY’UN HAYATI ( )
İMRAN KERİMOV.
YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ
MİM KEMAL ÖKE.
ŞEHİT POLİS İSMAİL ÖZBEK ORTAOKULU KESTEL / BURSA
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Cahit Arf.
MATEMATİK PERFORMANS ÖDEVİ
ULU ÖNDER ATATÜRK ’DEN GÜNÜMÜZE EĞİTİM
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
DERS : Ofis Programları 2
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
Aziz Nesin’in sürükleyici kitabı... Hazırlayan:Dilara Gür
SABİHA GÖKÇEN.
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK.
Konu: Kemal SUNAL kimdir?
Hazırlayanın: Adı:Tuğçe Soyadı:KRANDA Sınıfı:6/A Numarası:31
MÜZİKTE KULLANDIĞIMIZ SESLER MÜZİKTE KULLANDIĞIMIZ SESLER İNSAN SESLERİ ÇALGI SESLERİ DOĞAL SESLER YAPAY SESLER.
Kemal sunal’ ın hayatı 1944 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Sanat hayatı, “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başladı.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
MUM IŞIĞINDA ŞARKILAR. Projenin içeriği: Türk sanat müziğinin klasikleşmiş ama yeni nesil tarafından da hala beğeni ile dinlenen eserleri, günümüz Türk.
NECİP FAZIL KISAKÜREK.
ATATÜRK'ÜN ÖĞRENİM HAYATI
AŞIK VEYSEL ŞATIROĞLU
Adem Göleç Doç.Dr. Katılımcılar: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Senato Üyeleri 2015 KTMÜ ÖSYM Sınavı Aday Değerlendirme Anketi Sonuçları.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
BAĞLAMA NEDİR? BAĞLAMA SANATÇILARI
 1966’da Hamburg Yüksek Müzik Akademisi’nde lisans eğitimini tamamladı.  Yüksek lisansını ise aynı kurumda, «Empresyonist Müzikte Jazz Etkileri» tezi.
ORTAÖ Ğ RET İ M KURUMLARI BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN.
Jale YILMABAŞAR Hayatı ve Eserleri.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1881 yılında, Selanik'te Kocakasım Mahallesi, Islahhane Caddesi'ndeki üç katlı pembe.
BARIŞ MANÇO’NUN HAYATI
HEM Şİ RE L İ DERLER İ M İ Z YRD. DOÇ. DR. SEV İ M ÇEL İ K.
Babası bağlama ustası Muharrem Ertaş, annesi Döne Ertaş'tır. 8 yaşına kadar doğduğu köy olan Kırtıllar Köyü'nde yaşamış, sonrasında ailesi ile birlikte.
VEYSEL ŞATIROĞLU (AŞIK VEYSEL)
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK.
Dans Eğitmeni, TDSF A Klasman Dans Sporcusu
Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat, Tanzimat Edebiyatı'nın birçok türünde eserler vermiş yazarlarından Şemsettin Sami tarafından kaleme alınmış bir romandır.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
NEŞET ERTAŞ Kırşehir'de 1938'de doğan Neşet Ertaş, Çiçekdağı'ndan Türkiye 'ye açılan bir halk ozanıdır. Babası kendisi gibi bir saz üstadı olan Muharrem.
TÜRK BEŞLERİ.
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
POP ŞARKıLAR Tarkan tevetoğlu. Tarkan tevetoğlu hayatı Tarkan Tevetoğlu altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt.
EDEBİYAT PERFORMANS ÖDEVİ Adı:Ömer Soyadı:Koca No:284 Sınıf:10/H.
Aziz Sancar. AZİZ SANCAR’IN HAYATI Aziz Sancar 1946 yılında Mardin'in Savur ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Savur ve Mardin'de tamamladı.Çiftçilikle.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
 Aşık Veysel Şatıroğlu, 1894 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi. Annesi Gülizar, babası "Karaca" lakaplı Ahmet.
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRK BESTECİLERİMİZ Hazırlayan :OMÜ Eğitim Fak.Resim –iş Öğrt. 2.Sınıf Öğrencisi Buket AKSAKAL CEMAL REŞİT REY
MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİ PROFİLİ İstanbul-2018.
İDİL BİRET İ dil Biret Kimdir ? 21 Kasım 1941 yılında Ankara’da doğan İdil Biret, Türk piyano sanatçısıdır.
Yard.Doç.Dr. Mehmet AKSÜT
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

Ekim 1985 günü Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Kafkasya kökenli olan Hadise'nin annesi Sivas'ın Yıldızeli ilçesinin Fındıcak babası ise köylerindendir. On bir ya ş ında anne ve babası bo ş anan Hadise'nin bir ablası, bir küçük kız karde ş i ve bir de küçük erkek karde ş i var.Anvers MolSivaslıKafkasyaSivasYıldızeliFındıcak

HADİSE`NİN RESİMLER

KENAN DOĞLU 31 Mayıs31 Mayıs 1974 yılında İstanbul Cihangir'de dünyaya geldi. Aslen Gaziantep'lidir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle girdi. Altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası 'dan flüt, 'den gitar dersleri aldı. Bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü.1974İstanbul Gaziantep

KENAN DOĞLU`NUN RESİMLERİ

FERHET GÖÇER Ferhat Göçer Şanlıurfa'da doğdu. Öğretmen olan anne ve babasının tayiniyle İzmit'e geldi yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başladı. Bundan iki yıl sonra 1988'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü ön lisans eğitimini görmeye hak kazandı.İstanbul Üniversitesi

FERHAT GÖÇER`İN RESİMLERİ

TARKA`NIN HAYATI Tarkan, 17 Ekim 1972 yılında Almanya'nın Frankfurt yakınlarındaki Alzey kasabasında doğdu. Aslen Rizeli İkizdere'li bir aileden gelen Tarkan, 6 çocuklu ailenin 5. çocuğu.Almanya FrankfurtAlzeyRizeli Almanya'da bir süre yaşadıktan sonra, 1986'da ailesiyle Türkiye'ye dönen Tarkan, lise hayatına Karamürsel Lisesi'nde başladı. Lise eğitiminin yanı sıra 'nde aldığı müzik eğitimi Tarkan'ın kendini müziğe adama yolunda attığı ilk önemli adımdır. Karamürsel'den İstanbul'a taşınmanın ardından Tarkan, lise eğitimine devam ederken iki yıl boyunca Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Klasik Türk Müziği'nin saygın ustalarıyla müzik eğitimini sürdürdüTürkiyeÜsküdar Musiki CemiyetiKlasik Türk Müziği

TARKA`NIN RESİMLERİ