Dün henüz, yirmi ya ş ındaydım Ve ya ş am ile oynuyordum Sanıyordum ki çok fazla zamanım var Bilmiyordum ki ya ş am, Parmaklarımın arasından bir tutam.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Advertisements

D.A.D.A.
EĞER BABAN GELİRSE, ANNEM HEP SENİ BEKLEDİ DE…
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Çelebi Grubu.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
ÇOKLU ZEKA ÇEŞİTLERİ
Geçen günlerin izleri Yeni günleri fotoğrafları.
Yaşamak için zaman kalmıyor
ses düğmesini açabilirsiniz
Atatürk’ün Çocukluk Anıları
RITA LEVI-MONTALCINI, NÖROLOG
Bir yaratıcı problem çözme tekniği
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
tarafından yayınlanmaktadır.
Tıklayınız lütfen Tüm çağların tüm büyük adamlarının en büyük müşterek sırları, bilinç altları ile iletişim kurabilmeleri ve bu güçlerini kullanabilmeleri.
Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp.
Giydiklerinizin içinde size en çok yakışanı tebessümünüzdür !
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Öğrendikçe mi büyürüz,yoksa büyüdükçe mi öğreniriz?
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
SERBEST OKUMA METİNLERİ
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
YAPI(PLAN).
BABALAR VE KIZLARI.
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için sadece “mouse”u tıklayınız.
SORULAR.
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
GERÇEK ANLAM MECAZ ANLAM
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
KALP BU KALB İ, E Ğ ER BANA GÜVEN İ YORSAN BENDE DAH İ L 2010 YILINDA KAYBETMEK İ STEMED İ KLER İ NE GÖNDER,
AİLE VE İLETİŞİM AİLE VE İLETİŞİM.
Bana göndermekte oldu ğ unuz… Çok ho ş uma giden.
Genç horoz kümese girer girmez kart horoza yaklaşır ve ona:
Ünite Portfolyo Sunumu Serap Karaman
Yağmur, Kar, Sis.
SU HALDEN HALE G İ RER Ya ğ murun olu ş mas ı nda 2 i ş lem gerçekle ş iyor. Yo ğ unla ş ma ve buharla ş ma. Güne ş ışığı n ı n etkisi ile her gün yüz.
‘de, da’ ba ğ lacı, vurguyu kendinden önceki ö ğ eye çeker. Örnek:Sen de yarın karde ş ini parka götüreceksin. Sen yarın.
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Hayat Bir Tangodur.. Başlamak için tıklayın Saat 12:01.
YABAN KAZLARI Yaban Kazları.
En önemli arkeolojik olaylardan birinden esinlenilmiştir….
Yarın, Orada olmayaca ğ ım Küresel ısınmanın etkilerini hissetmeye ba ş lasam da.
B i r H i kaye Kurba ğ alar Kral ı Kad ı n ı n b i r i Golf oynarken topu ormana ka ç ar.. Topunu araken bir yere sıkışmış Kurbağa görür.
Çelik irade ve boyun eğmeyen kafa
8 DAKİKA Hikayede anlatılan efsaneye göre bir kadın, bir gün kuca ğ ındaki çocu ğ u ile birlikte bir ma ğ aranın önünden geçerken içeriden gelen bir.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülmesi
BİLGİSAYARIN TARİHÇESİ
SEVG İ HER BOYUTTA OLAB İ L İ R. Dostlarımız bizi destekler…
YABAN KAZLARI Yaban Kazları.
ŞİMDİ Bugün, içinde yaşadığımız zamandır. Geçmiş, yaşanmış ve bitmiş, geride kalmış zamandır.
1.Yüklem: Cümlede yapılan işi, oluşu ya da eylemi bildiren kelimeye yüklem denir. Yüklem cümlenin temel öğelerinden biridir. Genellikle cümlenin sonunda.
ZAMİR (ADIL).
Güçlü ve kararlı ol. Tanrın RAB'bin verdiği görevleri yerine getir. Onun yollarında yürü ve Musa'nın yasasında yazıldığı gibi Tanrı'nın kurallarına, buyruklarına,
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Ailem (Büyüdükçe Değişiyoruz) Hikmet SIRMA. Küçükken nasıl bir bebektiniz?
Merhaba! Beni tanıyabildiniz mi? Aslında hepiniz beni çok iyi tanıyor, ben her gece farklı şekillerde gökyüzünde gezinen AY. Şimdi benim hareketlerimi.
ZAMIRLER(ADILLAR). ZAMİR (ADILLAR) İsimlerin yerine kullanılan sözcüklerdir. Bütün zamirler sıfatlardan farklı olarak isim çekim eki alabilir.
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Hızlı Okuma Egzersizleri
E Hazırlayan;Kapkara1980 Eğitimhane.
GÜNEŞ SINIFI Tarih/Sayı: Ekim 2017/1 OKULUM VE BEN
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Sunum transkripti:

Dün henüz, yirmi ya ş ındaydım Ve ya ş am ile oynuyordum Sanıyordum ki çok fazla zamanım var Bilmiyordum ki ya ş am, Parmaklarımın arasından bir tutam Kum tanesinden daha hızlı kayıyordu..

Dün henüz, Otuz ya ş ındaydım, zamanımı, çocuklar, Ev, kocam ve i ş im için harcıyordum… Günler, birazcık bile faydalanacak Zaman bulamadan geçip gidiyordu. Bu adeta zaman kar ş ı bir yarı ş tı.

Dün henüz, Kırk ya ş ındaydım, Çocuklarımın büyüdü ğ ünü görmek için zamanım olmadı….. Her gün i ş ve can sıkıntıları….. Dinlenmek için biraz zaman arıyordum….. Ama ev i ş leri, alı ş veri ş ….. Zaman çok çabuk geçiyor…..ama beni nereye götürüyordu?

Dün henüz, Elli ya ş ındaydım, çocukların her biri kendi ya ş amlarını kurmak için ayrılıp gittiler….. Ş imdi artık Büyük Anneyim İ stedi ğ im ş ekilde ya ş amak için bana hediye edilmi ş olan zamanı de ğ erlendirmek maksadıyla biraz yava ş lamayı denedim. Yeni bir ya ş am…..ama, her zaman ki gibi çalı ş ma, ev i ş leri….. Ş imdi çabuk yoruluyorum, zira ya ş am beni öylesine dürtüyor ki, sabah ile ak ş am birle ş iyor adeta.

Bu gün, Altmı ş ya ş ında, ya ş ama hayranlık duymak için zaman ayırıyorum. Henüz çalı ş makta olsam bile, bu zamanı ayırıyorum. Ho ş uma giden ş eyleri yapmak için biraz zaman buluyorum. Ş u anın çok de ğ erli oldu ğ unun farkındayım. Zira, yarın ne olaca ğ ını hiç kimse bilmiyor…..

E ş imle birlikte, geçmi ş te yapamadı ğ ımız sohbetleri yapıyoruz.. Hiç geriye bakmaksızın bizden konu ş uyoruz. Çünkü artık ya ş adı ğ ımızın farkındayız. Biraz duraksamayı ö ğ rendim artık….. Zira bu küçük ş eyi hepten unutmu ş tum...

Ona bakıldı ğ ında, dokunuldu ğ unda zaman çok güzel. Bizi ya ş landırsa bile, ok ş anması güzel oluyor Ondan vazgeçilmesi mümkün de ğ il. Zira, bizi elimizden tutar ve yarınlara do ğ ru götürür. Henüz dün, Ve ben yirmi ya ş ındayım…..

Artık bu gün zamanın bir erteleme oldu ğ unu biliyorum. Artık bana kalan zamanı ya ş amak zorundayım. O halde, ya ş amım bozulmadan ve zamanım tükenmeden önce, bakı ş larımı bazı ş eyler üzerinde yo ğ unla ş tırmalıyım….. O da ya ş amım….. Dün henüz yirmi ya ş ındaydım. Ama ş imdi zamanın ne oldu ğ unu biliyorum.

« Hier encore « Auteure de ce poème: Diane L. (Énaid) En güzel günlere….. Tercüme:Yusuf Haznedaro ğ lu

D’autres diaporamas sur: Le site des meilleurs diaporamas [Attention le passage du pointeur de souris dans ce cadre déclenche un lien vers le site]