Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜNEŞ SINIFI Tarih/Sayı: Ekim 2017/1 OKULUM VE BEN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜNEŞ SINIFI Tarih/Sayı: Ekim 2017/1 OKULUM VE BEN"— Sunum transkripti:

1 GÜNEŞ SINIFI Tarih/Sayı: Ekim 2017/1 OKULUM VE BEN
Değişiklikler, yenilikler farklı heyecanlar yaratır. Bazılarımızın ilk kez deneyimleyeceği bazılarımızınsa deneyimlerine deneyim katacağı bir zaman dilimdeyiz. Hepimiz okulumuza hoş geldik  Okulumuzda eğlenerek öğrendiğimiz ilk etkinliklerimizi de siz değerli ailelerimizle paylaşmak istedik  Önce sınıfımızın ismine karar verdik. Sınıfımızın ismi GÜNEŞ oldu. İsmimizle etrafımıza rengarenk ışıklar saçıyor ve sımsıcak enerjiler veriyoruz..

2 Okulumuzun içini ve bahçesini çok merak ettiğimiz için öğretmenimizle birlikte çevre gezisi yaptık.
Önce kendi alanımızdaki kardeş sınıfları, Müdür Yardımcımız Başak Öğretmenin odasını ziyarete gittik. Sonra, kendi alanımızda bizler için oluşturulmuş alanları meraklı gözlerimizle inceleyip sohbet ettik.

3 Oyuncak, kitap, puzzle ve daha niceleri… İşte böyle özel günlerimiz var bizim.. Örneğin evlerimizden getirdiğimiz oyuncaklarımızı arkadaşlarımızla oynuyor, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu öğreniyoruz. “Yemeğimi yiyorum, sağlıklı büyüyorum” diyerek yemeklerimizi öğretmenimizle beraber iştahla yiyoruz.

4 Akran etkileşimiyle işbirliği ve yardımlaşmanın önemini daha iyi kavrıyoruz.

5 Tüm etkinliklerimizi büyük ve küçük gruplar halinde yapıyor, eğlenerek öğreniyoruz.

6 Okulumu Seviyorum. Çünkü; Muhammed: Okulum çok güzel, öğretmenimi de seviyorum. İpeksu: Burada park var, İngilizce öğrenmeyi ve hikaye dinlemeyi seviyorum. Aras Çınar: Burada her şey var. Etkinlik yapmayı ve resim çizmeyi seviyorum. Hamza:Parka çıkıyoruz, hamur oynuyoruz. Etkinlik yapmayı seviyorum. Emir Yusuf: Burayı çok sevdim. Okulumuz çok güzel. Oyun oynamayı ve İngilizceyi seviyorum. Hüseyin Nail: Okulun oyuncakları güzel. Fen etkinliklerini seviyorum. Parkta oynamak çok güzel. Elif Nisa: Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi seviyorum. Ömer Asaf: Kedi fareli oyunu seviyorum. Öğretmenimi seviyorum. Mustafa Salih: Kitaplı etkinlikleri seviyorum. Canım buraya gelmek istiyor, oyun da oynuyorum. Harun: Okulun her yeri güzel. Resim yapmayı, oyuncakları ve hamurla oynamayı seviyorum. Zeynep Belinay: Okuldaki oyun alanlarını ve oyun parkını seviyorum. Muhammed Emin: Oyun hamuruyla ve akıl oyunlarıyla oynamayı, hikaye dinlemeyi seviyorum.


"GÜNEŞ SINIFI Tarih/Sayı: Ekim 2017/1 OKULUM VE BEN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları