EDİP BAŞER: TÜRKİYE SİLAHLI HAREKAT BAŞLATABİLİR Terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi Emekli Orgeneral Edip Başer, ‘ PKK’nın silahlı unsurlarını.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - Tarafım, Tarafsın, Taraf -
Advertisements

babasının bizzat Mustafa Kemal olduğunu,
PKK TERÖRÜ İLE ASKERİ MÜCADELE
KAZANIMLAR 6. Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemini ve görevlerini kavrar.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
Geçtiğimiz hafta Karadeniz programımız çerçevesinde İlk olarak Artvin, ardından Rize ve son olarak da Trabzon’daydık…
Prof. Dr. Gülçimen YURTSEVER Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
◦ Siyasi ◦ Ekonomik ◦ Askeri ◦ Sosyokültürel ◦ Çevre.
Türkiye’nin AB’ye Giriş Süreci ve Ermeni Meselesi
Prof. Dr. Nuray EKŞİ Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi

- ABD K.Irak konusunda neden bu kadar hassas? - Neden Türkiye’nin K.Irak’a bir harekat yapması konusunda aşırı duyarlı? - ABD, Afganistan, Somali, Bosna,
Candaş İLGÜN YARGITAY ÜYESİ.
GENEL OLARAK MAHKEMELER
Yrd. Doç. Dr. Yaprak Gürsoy İstanbul Bilgi Üniversitesi,
Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın. Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il,
ALMANYA‘DA YAŞAMAK VİZE. Türk vatandaşlarının Almanya‘ya girebilmesi için bir girme iznine gereksinimleri vardır. Bunun adı vizedir. Vize kişinin ikametgahına.
HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - Ceza Mahkemeleri -.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
Soma maden faciası: Ölü sayısı 284, kaza protesto edildi
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
SABİHA GÖKÇEN.
Ekim 1985 günü Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Kafkasya kökenli olan Hadise'nin annesi Sivas'ın.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük HALKÇILIK
Italyan milli takimi Avrupa Futbol Sampiyonasina hazirlaniyor
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
Çocuk İzlem Merkezinin tanıtımı ve işleyişi
Çocuk Koruma ve İzlem Merkezinin
Face Book Erdal Sarızeybek TÜRKİYE’DE TERÖRÜN SON HAMLESİ.
Kantitatif Araştırma Özeti 8 Mayıs 2015
DİN ve DEVLET İLİŞKİLERİ
ALMANYA‘DA YAŞAMAK GENÇLİK DAİRELERİ AİLE DEVLET İLİŞKİLERİ.
K ü bra AVCI / / 4-B 3. POZİTİF HUKUKUN KAYNAKLARI Pozitif hukuk kaynaklarını üç başlık altında inceleyebiliriz: Yazılı Kaynaklar Yazısız Kaynaklar.
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Türk Yargı Sistemi
KARGOCU KIZ.
İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Zeynep Duran Yasama Uzmanı.
Soru; Türkiye’nin üyeliğinin muhtemel etkileri neler olabilir?
KAMU POLİTİKASINDA ROL OYNAYAN AKTÖRLER
Okumayı Sevmeyen Çocuklar OCAK 2016 İZMİT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
GÜNEYDOĞUM DERNEĞİ. AMACI Güneydoğunun ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda kalkındırılması amacıyla çalışmalar yapılmasının takipçisi olmak ve bu mealde.
İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Kenan Altaş Yasama Uzmanı.
Technical Assistance to Avian Influenza Preparedness and Response An EU-funded project managed by the Central Finance & Contracts Unit Project No. TR 06.AI/SV.
TBMM’NİN AÇILIŞI 23 NİSAN 1920
Ahmet ARDIÇ Tetkik Hâkimi ADANA. - TCK TCK ÖZEL AF - YASAMA DOKUNULMAZLIĞI - DAVA NAKLİ 2.
Metin eklemek için tıklayın BİRLEŞİK DEVLETLER CEZA ADALET SİSTEMİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESi John Engstrom Yerleşik Hukuk Müşaviri, Amerikan Büyükelçiliği,
TÜRKİYE KÜRESEL PROJELERİN HEDEFİDİR.  BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (ABD)  BİZANS PROJESİ (AB ÜLKELERİ)  SİYONİST PROJE (İSRAİL) TERÖRÜN ALTINDAKİ GERÇEK.
İ LK AVUKATA YAZIYLA B İ LG İ VERME YÜKÜMLÜLÜ Ğ Ü.
17 Mayıs 2016 Salı günü MARDİN ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır Çocuk Hastanesi
Fahri Korutürk’ün Hayatı Fahri Korutürk’ün Hayatı Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Demokrasi ve Siyaset Algısı.
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ÜNİLİG KURA ÇEKİMİ
Kadir Has Üniversitesi
SİYASİ TERCİHLER KAMUOYU ARAŞTIRMASI
Temel HUKUK DERS NOTLARI SON HAFTA
Haziran 2015 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri
Profesör Doktor CAN ALİ GÜRGÜÇ
1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU
KARGOCU KIZ.
TBMM’den geçmişte ve bugün yer alan kadın milletvekillerimiz
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya emekçi kadınlarının kutladığı uluslar arası bir gündür.
AETR KONVANSİYONU
SİBER GÜVENLİK ve KRİPTOLOJİ. Asım Emre Kaya Ülkelerin altyapı sistemlerinin siber uzaya bağımlı hale gelmesi ile; -bireyler -kurumlar -devletler siber.
Doç.Dr. Yusuf Solmaz BALO
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
I. Anayasa Mahkemesi’nin Yapısı
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
Sunum transkripti:

EDİP BAŞER: TÜRKİYE SİLAHLI HAREKAT BAŞLATABİLİR Terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi Emekli Orgeneral Edip Başer, ‘ PKK’nın silahlı unsurlarını tam olarak etkisiz hale getirmek amacıyla herhangi bir zamanda silahlı harekatın başlatılabileceğini’ söyledi. Terörde mücadelede asıl amacın PKK’yı tümüyle ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Başer, ‘ Bizim çalışmalarımız tümüyle PKK’nın ortadan kaldırılmasını sağlayacak çalışmalar olmayabilir. Ancak asıl hedef budur. PKK’nın silahlı unsurlarını tam olarak etkisiz hale getirmemiz, herhangi bir zamanda silahlı harekatı gerekli kılabilir. Bunun ne zaman olması gerektiğine de Türk Hükümeti karar verir’ dedi. Başer, terörle mücadele adına yürüttükleri çalışmaların askeri harekatın dışında olduğunu da vurgulayarak ‘Bizim bu çalışmalarımızın o kararı etkileyen bir yanı yok. Bunlar bir ön çalışma değil, tamamen askeri harekatın dışında’ dedi. PKKEdip BaşerPKK

Terörist Fehriye Davasında Türkiye'nin İsteği Oldu Gent Mahkemesi'nde bugüne kadar görüşen duruşmalarda, savcı Erdal'ın Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı Belçika'da yargılanamayacağını öne sürmüş, Sabancı ailesinin avukatları ise uluslararası anlaşmalara göre Erdal'ın Belçika'da yargılanabileceğini savunmuştu. Gent Mahkemesi, 2005 Ekim ayında, Erdal'ın Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı Belçika'da yargılanamayacağını kararlaştırmış, bu karar 2006'da Yargıtay tarafından iptal edilmişti. Fehriye Erdal'ın Belçika'da yargılanamayacağının kararlaştırması halinde Sabancı ailesinin yeniden Yargıtay'a gitmesi bekleniyordu.

Gaziantep'te Kuş Gribi Şüphesi Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nde 6 çocuk, kuş gribi şüphesiyle hastanede karantina altına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Soylu Köyü'nde aniden rahatsızlanan 6 çocuk, aileleri tarafından Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk muayenenin ardından çocuklar kuş gribi şüphesiyle Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

ABD : 'İncirlik için Yeni Bir Talebimiz Olmadı' ABD Büyükelçiliği, İncirlik Üssü ile ilgili olarak yeni bir talepte bulunmadıklarını bildirdi. ABD Büyükelçiliği sözcüsü, "İncirlik konusunda yeni bir talepte bulunmadık" dedi. Sözcü, "Ancak kısa bir süre önce Almanya'daki F-16 uçaklarının, İncirlik'te eğitim ve konuşlanma yapmaları için talepte bulunduklarını ve bu talebin kabul edildiğine dikkat çekti. ABD

Milletvekillerinin 'Gay' Atışması AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Türk Ticaret Kanunu Tasarısı'ndaki 'karı-koca' ifadesinin 'eş' olarak değiştirilmesini isterken, CHP Niğde Milletvekili Orhan Eraslan, "Sayın Kutlu, Hollanda tarzındaki aynı cinsler arasındaki evlilikleri kastediyor olabilir" dedi. AK PartiOrhan Eraslan