Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU"— Sunum transkripti:

1 1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU

2 TFSF - Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve T. C
TFSF - Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve T.C. Stockholm Büyükelçiliğinin Organize ettiği, İsveç' in başkenti Stockholm' ün merkezinde bulunan Raoul Wallenberg meydanında özel panolarda sergilenecek olan açık hava fotoğraf sergisi için, BASAF üyesi de olan meslektaşımız Dr. Zafer ÇANKIRI’nın fotoğrafı seçilmiştir.Serginin konusu "GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" olarak belirlenmiş ve gün doğumunda veya batımında,Türkiye'nin güzelliklerini gösteren karelerden oluşmaktadır.Meslektaşımızı kutluyoruz.

3 Düzenleme Kurulunda yer aldığımız ve Balıkesir Tabip Odamızın katkılarıyla....

4

5 Basına ve Kamuoyuna İlimizde son dönemlerde sağlık alanındaki planlama ve koordinasyon sorunları meslektaşlarımız ve halkımız tarafından kaygıyla izlenmektedir. Bir süre öncesine kadar Balıkesir Devlet Hastanesi, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi ve Balıkesir Askeri Hastaneden kamu hizmeti alan vatandaşlarımız Şehir hastanesinin açılmasından sonra birçok branşta sadece Şehir hastanesinden hizmet almak zorunda bırakılmışlardır. Yıllardır, şiarı ‘eşit, ulaşılabilir, ücretsiz” sağlık hizmeti olan melek örgütümüz ve tabip odamız adına bildirmek isteriz ki; başta Devlet Hastanesi kadrolarının Şehir hastanesine kaydırılması vatandaşlarımız açısından hizmete ulaşımı son derece güç hale getirmektedir. Yıllardır bu şehrin adeta ruhu haline gelen Balıkesir Devlet Hastanesi’nin küçültülüp kadrolarının Şehir hastanesine devredilmesi ne vatandaşlarımız ne de Devlet Hastanesinde çalışan meslektaşlarımızca hiçbir şekilde hoş karşılanmamıştır. Meslektaşlarımızın çalışma motivasyonlarında belirgin azalma olmuş, daha da kötüsü meslektaşlarımız arasındaki çalışma barışı bozulmaya başlamıştır. Ayrıca tüm kamu hastanelerinde çalışan meslektaşlarımız yarınlarına dair ciddi belirsizlikler yaşamakta, her gün değişen çalışma koşulları ve geleceğe dair belirsizlikler nedeniyle tükenmişlik yaşamaktadırlar. 

6 Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu
Devlet Hastanesi ilimizde sağlık yükünün önemli bir bölümünü sırtında taşır ve meslektaşlarımız büyük bir özveri ile mesleklerini icra etmeye çalışırken, bugün, o emekler yok sayılıp hastane iyice küçültülmekte yatak sayısı da 250’lere düşürülen adeta bir butik hastaneye dönüştürülmek istenmektedir. Oysa şehrin tam merkezinde yer alması, hizmete ulaşımının kolay olması, yıllardır aynı hastanede ve birlikte çalışan hekimlerin varlığı bu hastanemizin tasfiyesini değil daha da güçlendirilerek vatandaşın hizmetinde kalmasını gerektirmektedir. Tüm yetkililere çağrımızdır: Lütfen vatandaşın ve hekimlerin talebine kulak verin. Kampanyalarla daha da yüksek sesle dile gelen çağrıları kulak ardı etmeyin ve Balıkesir’in Devlet Hastanesini vatandaşlara, hekimlere geri verin Balıkesir Tabip Odası  Yönetim Kurulu

7

8

9

10 ÖNCELİĞİMİZ MESLEKİ HAKLARIMIZ


"1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları