DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dumansız spor projesinin hedefleri,
Advertisements

Şu anda Amerika’da NBA Playoff’larının heyecanı yaşanıyor yaşanmasına ama çok değil sadece bir ay sonra, playofflarda Konferans finalistlerinin veya şampiyonlarının.
4 DAKİKA ZAMAN CEZASI HANGİ DURUMLARDA VERİLMELİDİR. Aynı Anda Birden Fazla Hata 16:12 Oyun yeniden başlatılmadan önce sporcu veya idareci art arda veya.
Çelik irade ve boyun eğmeyen kafa
BASKETBOL TURNUVA ve OYUN KURALLARI
TFPL Sistemi TURKCELL FAIR PLAY LİGİ SİSTEMİ. TFPL Sistemi 2008/2009 sezonunu en az puan ile tamamlayan takım “Turkcell Fair Play Ligi” şampiyonluğunu.
BAŞLICA SPORLAR FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL
FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ Coca Cola Akademi Ligleri 2008 – 2009
Sporcular ve Spor Dalları
METİN OKTAY.
İstanbul Alt Yapı Ligleri Sorunları
Adı:Aziz Soyadı:Çelik No:44 Sınıf: 6/B
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu
Hazirlayan:Baran Ozpaksoy
ALESSANDRO DEL PIERO. 9 Kasım 1974 Traviso İlk kez 21 yaşında İtalya Milli Takımı’nın formasını giyen Del Piero, milli takım kariyerinde şu ana kadar.
Allen Iverson.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
YENİ KRAL LeBron JAMES.
Her anın güzelliği.
BASKETBOL.
SABİHA GÖKÇEN.
Demirdöküm.
Bocce Beden Egitimi Dersi.
EMİNE DİLAVER NİSA GÜRBÜZ.  Pekin aralarından 2008 yaz olimpiyatları ve parlimbik oyunlarında da olduğu pek çok spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.1990.
MICHAEL JORDAN Muhammet Can 5\B 430 Hazırlayan: Sınıfı: Numarası:
Hayatı ; 1931 yılında Brooklyn'de doğdu. İrlanda'nın Limerick şehrinde büyüyen yazar, Amerika'ya geri döndü (1949). Newyork'taki pek çok lisede kompozisyon.
MAHMUT ALİ KİRMİT ORTAOKULU
Türkiyede nanoteknoloji
Sait Gürsoy’la Başarıya Doğru. Bakış Açısı 1950’li yıllar: “Ne bulursam onu alırım.” 1970’li yıllar: “Neyi alabilirsem onu alayım.” 2010’lu yıllar: “Ne.
Türkiye’de sporun başlangıcı ve gelişimi
Çelik irade ve boyun eğmeyen kafa
Bunu bir çok kimse bilmeyebilir:
HAZIRLIYAN NEHİRCAN AKAR 5/G.
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARI DURUMU Sınava Giren Öğrenci Sayısı Barajı Geçen Öğrenci Sayısı Tercih yapan Öğrenci Sayısı Tercihine Yerleşen.
AD:ERCAN SOYAD:ERBAY SINIF:5-A NO:239
TAKIM RUHU 11-A.
KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ MAYIS ETKİNLİKLERİ PENALTI KRALI.
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
2016 SPRING CUP 08 Şubat – 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat – 06 Mayıs.
HENTBOL.
BASKETBOL.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
Birey ile iletişimde temel kıstas, özürlü bireyi kendine özgü kişiliğe sahip, kendi kararlarını kendisi verebilen biri olarak görmektir. Onlar yalnızca.
Yrd.Doç.Dr. Volkan Unutmaz
ÖZEL FENERBAHÇE KOLEJİ MÜNAZARA KULÜBÜ İsmet DİŞLİ Özlem ERGÜN GÜLMEZ.
Sporlar Voleybol Futbol Basketbol Tenis. Spor İle İlgili Bilgi Öğrenmek İçin Evet’e Basın Çıkmak İçin HAYIR’A BASIN.
EREN HOYUR NEHİR N. KARĞIN
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
BİYOGRAFİ NEDİR? Hikmet SIRMA.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
GENÇLERDE UYUM.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
A MİLLİ BASKETBOL TAKIMI
HİDAYET TÜRKOĞLU KİMDİR.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ ve DEĞERLENDİRİLMESİ
PEYGAMBERİN HAYATI SUNU.
Arf, İnönü Armağanı'nı (1948) ve TÜBİTAK Bilim Ödülü'nü kazandı (1974). Cebir ve Sayılar Teorisi üzerine uluslararası bir sempozyum 1990'da 3 ve 7 Eylül.
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
Baraj.
STEPHEN CURRY HAZIRLAYAN AHMET EM İ R AYTEK İ N STEPHEN CURRY 14 Mart 1988 tarihinde do ğ an Wardell Stephen Curry, NBA takımlarından Golden State Warriors.
Basketbol Eyüp Yurtbay rekreasyon
Cristiano Ronaldo Hayatı. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir.
100.Yıl İlkokulu /A Sınıfı K Sesi Hece Çalışması
Sunum transkripti:

DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI LEBRON JAMES DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI

LEBRON JAMES BASKETBOL HAYATI LeBron Raymone James (söyleniş /ləˈbrɒn/; d. 30 Aralık 1984), Amerikalı profesyonel basketbolcu. 18 yaşındayken, 2003 NBA Draftı'nda Cavaliers tarafından seçildi. Henüz NBA'de oynamaya başlamadan, Nike firması ile 100 Milyon dolar'a yakın ayakkabı kontratı imzaladı. Ardından da, NBA'de birçok "En Değerli Oyuncu" rekoru kırdı. İlk yılında, NBA Yılın Çaylağı Ödülü'nü kazandı ve bu sezonu takip eden üç sezonda da NBA All-Star'a ve NBA'in en iyi takımına seçildi. Takımı Cavaliers'ın 2006 ve 2007 sezonlarında art arda 2 kez playoff'a kalmasında önemli rol oynamıştır. 2007 playoff'larında takımı Cavaliers'ı, 1992'den beri ilk kez Doğu Konferans Finali'nde ve tarihinde ilk kez de NBA Finalinde yer almıştır. James, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Birleşik Devletler'in kadrosunda da yer almıştır. All-star 2008'de de MVP (En Değerli Oyuncu) ödülünü almayı başarmıştır. All-star 2006'da da MVP olmuştur. 12.000 sayı barajını aşan en genç basketbolcu olmuştur. Bu arada 2008 sezonunda 30 sayı 7 asist 7 ribaund ortalamasını geçen 2. oyuncu olmuştur. 5 Şubat 2009 tarihinde oynanan New York Knicks takımına karşı 52 sayı 11 asist 9 ribaund ile oynamıştır. 2010-2011 sezonunda normal sezonda Orlando Magic'e karşı 51 sayı, 11 ribaunt ve 8 asistle oynamıştı. 2009 yılında NBA'de en değerli oyuncu ödülünü kazanmıştır. NBA'de en değerli oyuncu ödülünü 2010 senesinde de kazanmıştır. 2012 senesinde de en değerli oyuncu ödülünü alınca 4 senede 3 kez en değerli oyuncu olma onuruna erişmiştir. LeBron James, NBA'de ki en iyi oyuncular arasında gösterilir. 2012 NBA finalinde Miami Heat, Oklahoma City Thunder'ı 4-1 yenerek şampiyon olmuştur. Lebron James kariyerindeki ilk şampiyonluğunu yaşamıştır. Ayrıca finalde MVP olmuştur. 16 Ocak 2013'te oynanan Warriors-Heat maçında kariyerinde 20 bin sayıya ulaşarak bu sayıya ulaşan NBA tarihindeki en genç oyuncu oldu. Aynı zamanda bu maçta 3.000'inci asist barajını aştı.

İÇİNDEKİLER LEBRON JAMES LEBRON JAMES BASKETBOL HAYATI LEBRON JAMES BAŞARI HAYATI

LEBRON JAMES BAŞARI HAYATI

AD:FATİH SOYAD:EMİN SINIF:6/B NO:32