HABERLERR Yaprak Yurdakull : ). Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim
Advertisements

SOFRA GAZETESİ OCAK AYI.
Cümlenin Öğeleri Sözcüklerin cümle içerisindeki görev adlarına “cümlenin öğeleri”denir. Cümle öğelerini, temel öğeler ve yardımcı öğeler olmak üzere iki.
Bir Kuruluş Öyküsü.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
90/10 kuralı Hayatın %10'u,sizin başınıza gelenlerden oluşur.
Mitolojik bir öykü... KARADUT Sesli Dinleyiniz!!!
EŞ ANLAMLI ( ANLAMDAŞ ) KELİMELER
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN EN BASİT KURALLARI…
? 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, … ? ? ?.
“Mutlu Olabilmek İçin İpuçları” Özgür ŞAHİN / kendinigelistir.com.
KÜÇÜK MUCİTLER PROJESİ BİR TEBESSÜM ARMAĞAN ET BAŞTACIMIZ KADINLARIMIZ
Yurt Dışındaki ATATÜRK anıtları
. B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR GERÇEK BİR HİKAYE.
(BELİRTEÇ) ZARF.
Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
APO'YU TÜRKİYE'YE PAKETLEMELERİNİN NEDENİ ŞİMDİ ANLAŞILDI MI ?
İzin Başvurusunda bulunan/koca/sevgili/erkek arkadaş adı: Aşağıda belirtilen periyodda hayatımın en yüksek mertebesinde ilelebet yer.
ÇOCUK EĞİTiMİ.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ MART VEDAT SAĞLAM.
Merhaba çocuklar, benim adım Minik. Bende sizler gibi daha küçüğüm. Her geçen gün büyüyeceğiz ama ben büyümekten korkuyorum. Sizinle birkaç arkadaşımı.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
BELEN KAHVESİ 'Belen Kahvesi'ne yılda 40 bin kişi geliyor.
Sen hangisini seçerdin?
Dostunla sohbette Neşe-i muhabbette Her manevi lezzette
Özür mü dediniz?. YIL 1973 Şubat’ı Erzurum doğumlu 78 yaşındaki Gourgen Mıgırdıç Yanıkyan cinayetten 6 ay önce Başkonsolos Mehmet Baydar’ı makamında.
1 CÜMLENİN ÖGELERİ Öge: Bir cümleyi oluşturan sözcük veya sözcük gruplarına öge denir. Ögeler bulunurken önce temel ögeleri (yüklem, özne), daha sonra.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
tartışmalarına yol açar.
İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?
HABERLER. PERMAX adlı ilaç piyasadan çekildi Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir.
YÜKLEMİN YERİNE GÖRE CÜMLELER (ÖGELERİN DİZİLİŞİNE GÖRE CÜMLELER)
AYŞEGÜL ÖÇAL NASREDDİN HOCA İLKÖĞRETİM OKULU ANKARA 2006
ZAMAN MAKİNES İ ZAMAN YOLCULUĞU.
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
YA Ş ASIN TÜRKÇE ÖĞRENDİM. HAZIRLAYANLAR MEHMET İLHAN ORAL ŞEYHMUS TARKAN AFİF ALTUNKAYA.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Beşiktaş Jimlastik Kulübü Futbol Tarihi
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR
Çocuk İzlem Merkezinin tanıtımı ve işleyişi
3. Sempatik ve Esprili Konuşmak
Çocuk Koruma ve İzlem Merkezinin
YAŞAM BECERİLERİ -Öfke kontrolü -“Hayır” diyebilme -Israrlara karşı koyabilme -Kendini ortaya koyma -İletişim becerileri -Sorun çözme -Stresle başa.
ELİF’İN VÜCUDU.
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
Kazanım 6. Üretime katkıda bulunma konusunda görüş oluşturur.
LÜZUMLU VE LÜZUMSUZ ÖĞRETMEN OLMAK İSTEYENLER İÇİN BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ Kadir KESKİN Emekli Öğretmen.
Jazz Müzik bilgileri.
HIBRIT ARAÇLAR Hazırlayanlar: Hasan Timur Mustafa Han
Tıpta Örselenebilir Gruplar Hekim Tutumu
Ahi Evran İlkokulu/Ortaokulu
ONUR ÜNLÜ.
Bir zamanlar, birbirine bitişik iki çiftlikte yasayan iki erkek kardeş vardı. Günlerden bir gün bu iki kardeş arasında bir anlaşmazlık baş gösterdi. İki.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
GENÇLERDE UYUM.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
OSMAN HAMDİ BEY HAZIRLAYAN AHMET REŞİT BOSTANOĞLU.
HAYAT BİLGİSİ Metin KELEŞ Zeki Sabah İlkokulu. KİTAPLAR Neler öğrendim neler, Karalar, denizler, ülkeler. Neler öğrendim neler, Hayvanlar, ağaçlar, bitkiler.
Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
Sunum transkripti:

HABERLERR Yaprak Yurdakull : )

Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın toprak bütünlüğü içinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Aynı şeyi düşündüğünü ve istediğimiz zaman Kerkük’teki demografik yapıyı kontrol etmek için Kerkük tapusuna bir heyet gönderebileceğimizi söyledi" dedi. 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın toprak bütünlüğü içinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Aynı şeyi düşündüğünü ve istediğimiz zaman Kerkük’teki demografik yapıyı kontrol etmek için Kerkük tapusuna bir heyet gönderebileceğimizi söyledi" dedi.

Cameron Diaz, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Justin Timberlake için aldığı ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazan saati en iyi arkadaşı Drew Barrymore’a vermiş. Drew, önce Cameron’dan saati satın almayı önermiş ancak Cameron, bu jestinden vazgeçmemiş. Justin’in yokluğunu Drew ile hafifletmeye çalışan Cameron, geç bulduğu arkadaşını bir an olsun yanından ayırmıyormuş. Cameron Diaz, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Justin Timberlake için aldığı ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazan saati en iyi arkadaşı Drew Barrymore’a vermiş. Drew, önce Cameron’dan saati satın almayı önermiş ancak Cameron, bu jestinden vazgeçmemiş. Justin’in yokluğunu Drew ile hafifletmeye çalışan Cameron, geç bulduğu arkadaşını bir an olsun yanından ayırmıyormuş.

Madonna’yı nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen bir pop yıldızı olarak tanırız ama son zamanlar da o da bundan sıkılmış olacak ki, Los Angeles’taki Kabbalah törenine 20’li yılların vamp kadınları gibi giyinip gitmiş. Bununla da yetinmeyen Madonna, eşi Guy Richie’ye de 1970’lerin polis üniforması kostümünü uygun görmüş. Eğer şakacı bir arkadaşı Madonna’ya katılacağın törenin kıyafet balosu olduğunu söylemediyse, Madonna, dikkat çekmenin ucuz yollarını arıyor ve bu bir pop kraliçesi için hiç de uygun bir yol değil Madonna’yı nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen bir pop yıldızı olarak tanırız ama son zamanlar da o da bundan sıkılmış olacak ki, Los Angeles’taki Kabbalah törenine 20’li yılların vamp kadınları gibi giyinip gitmiş. Bununla da yetinmeyen Madonna, eşi Guy Richie’ye de 1970’lerin polis üniforması kostümünü uygun görmüş. Eğer şakacı bir arkadaşı Madonna’ya katılacağın törenin kıyafet balosu olduğunu söylemediyse, Madonna, dikkat çekmenin ucuz yollarını arıyor ve bu bir pop kraliçesi için hiç de uygun bir yol değil

Sinema Konusu Antartika’nın derinliklerindeki büyük İmparator Penguenler ülkesinde, şarkı söyleyemediğiniz takdirde bir hiçsinizdir. Bu, dünyanın en kötü şarkıcısı olan Mumble için talihsiz bir durumdur. O kendi ritmiyle dans ederek, step dansı yaparak doğmuştur… Mumble tek kelimeyle farklıdır; özellikle de sonradan kendisini topluluktan atacak olan, İmparatorluk Ülkesi’nin sert lideri Yaşlı Noah için. Evinden ilk defa uzak kalan Mumble, bir İmparatorlar-gibi-olmayan-penguenler grubu olan Adelie Amigolar’la tanışır. Ramon’un önderliğindeki Amigolar, Mumble’ın ‘cool’ dans hareketlerine hemen kucak açarlar. Mumble, Lovelace ve Amigolarla birlikte, uçsuz bucaksız buzullarda bir yolculuğa çıkar ve destansı bazı maceralardan sonra, insanın özüne sadık kalarak dünyada her zaman fark yaratabileceğini kanıtlar. Konusu Antartika’nın derinliklerindeki büyük İmparator Penguenler ülkesinde, şarkı söyleyemediğiniz takdirde bir hiçsinizdir. Bu, dünyanın en kötü şarkıcısı olan Mumble için talihsiz bir durumdur. O kendi ritmiyle dans ederek, step dansı yaparak doğmuştur… Mumble tek kelimeyle farklıdır; özellikle de sonradan kendisini topluluktan atacak olan, İmparatorluk Ülkesi’nin sert lideri Yaşlı Noah için. Evinden ilk defa uzak kalan Mumble, bir İmparatorlar-gibi-olmayan-penguenler grubu olan Adelie Amigolar’la tanışır. Ramon’un önderliğindeki Amigolar, Mumble’ın ‘cool’ dans hareketlerine hemen kucak açarlar. Mumble, Lovelace ve Amigolarla birlikte, uçsuz bucaksız buzullarda bir yolculuğa çıkar ve destansı bazı maceralardan sonra, insanın özüne sadık kalarak dünyada her zaman fark yaratabileceğini kanıtlar. Geçen yılın en çok sözü edilen filmlerinden biri olan Neşeli Ayaklar, seyirciyle buluşuyor. Senaryosunu Warren Coleman-John Collee'nın yazdığı filmin seslendirmesinde Nicole Kidman, Robin Williams, Elijah Wood, Hugh Jackman gibi beyazperdenin ünlüleri görev aldı.

Son dakika! Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu. Ulukavak Mahallesi'nde Mehmet Değirmenci (23), dün gece birlikte alkol aldığı arkadaşı E.Ç. (17) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada birbirlerini darp eden gençler, daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu. Ulukavak Mahallesi'nde Mehmet Değirmenci (23), dün gece birlikte alkol aldığı arkadaşı E.Ç. (17) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada birbirlerini darp eden gençler, daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Sabah saatlerinde Değirmenci'nin evinin bulunduğu yere gelen E.Ç, çalıştığı inşaata gitmek için 19 DN 986 plakalı otomobili ile evden ayrılmakta olan Mehmet Değirmenci'ye tabancayla ateş etti.Olaydan yara almadan kurtulan Değirmenci, aracını bırakarak kaçmaya başladı. E.Ç, bir süre kovaladığı Mehmet Değirmenci'yi Çorum-Osmancık kara yolu üzerinde başından vurarak öldürdü.E.Ç, daha sonra Adliye Sarayına giderek Cumhuriyet Savcılığına teslim olmak istedi. Adliye girişindeki polisler tarafından gözaltına alınan E.Ç, sorgulanmak için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Bu arada, olayla ilgili 4 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Sabah saatlerinde Değirmenci'nin evinin bulunduğu yere gelen E.Ç, çalıştığı inşaata gitmek için 19 DN 986 plakalı otomobili ile evden ayrılmakta olan Mehmet Değirmenci'ye tabancayla ateş etti.Olaydan yara almadan kurtulan Değirmenci, aracını bırakarak kaçmaya başladı. E.Ç, bir süre kovaladığı Mehmet Değirmenci'yi Çorum-Osmancık kara yolu üzerinde başından vurarak öldürdü.E.Ç, daha sonra Adliye Sarayına giderek Cumhuriyet Savcılığına teslim olmak istedi. Adliye girişindeki polisler tarafından gözaltına alınan E.Ç, sorgulanmak için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Bu arada, olayla ilgili 4 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.