Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.
Advertisements

İç Hatlarda Havayolu Yolcu Taşımacılığı
KalDer Türkiye Kalite Derneği
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Standart ve İş Geliştirme Şube Müdürlüğü
AB ÜYELİĞİNİN TÜRK VATANDAŞLARINA FAYDALARI
ATLAS JET.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
HAZIRLAYANLAR TURGUT AYKIZ OSMAN BULUT MAZLUM DİNLER MAHMUT ÇELİK.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
Ulaşım Türleri ve Ulaşım Araçları
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Türkiye’deki Havayolu İşletmeleri
“Yolcusunu en çok seven havayolu şirketi”
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
HAVAYOLU PAZARLAMASI, YOLCU TALEBİNİN ÖNEMİ VE TALEP TAHMİNİ
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (SHGM)
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Hazırlayan ve Sunan: Ceren TUTKUN
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
2 NCİ BÖLÜM HAVA ARACI MİLLİYETİ VE TESCİL İŞARETLERİ ( ANNEX 7)
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Havacılıkta Emniyetle İlgili Faktörler
Havacılık ve Havayolu İşletmeleri Nasıl Yönetilir ?
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ. Kalite yönetim sistemi, amaçlanan kaliteye ulaşmak amacıyla ilerletilen tüm süreçleri, açıklanan prosedürleri, ve benimsenen.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Vizyonumuz 3 kıtada bayrak taşıyıcı olarak hizmet veren, uçtuğu bölgelerde yolcular tarafından öncelikli olarak tercih edilen havayolu olmak.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu HİZMET İHRACAT DESTEKLERİ
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu SAĞLIK TURİZMİ
Hava Yolu Taşımacılığı
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
IATA VE ICAO.
THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Setur-2.
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve Dış Hatlarda Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasjet, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir.

Nisan 2004’e gelindiğinde, turizm sektöründen ETS Tur ve Öger Tur şirketlerinin güçlerini birleştirmesiyle Atlasjet’te yeni bir yapılanmaya gidilmiştir. Atlasjet 14 Haziran 2004’te Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "İç ve Dış Hatlarda Tarifeli ve Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı” yapmak üzere ruhsatlandırılmış ve 1 Temmuz 2004’ten itibaren iç hatlarda tarifeli seferlerine başlamıştır.

Turizm ve havacılık dünyasındaki son makro gelişmelerden sonra IATA üyesi olan ve IOSA tescilini alan Atlasjet, tarifeli havayolu olarak büyümeye ve bu doğrultuda iç ve dış hatlarda tarifeli sefer sayısını %75-80’e çıkarmaya karar vermiştir. Öger Grubu, mevcut yapısıyla 9’dan fazla havayoluyla çalışmaktadır ve havayollarına eşit mesafede kalmak üzere karar almıştır. 1 Şubat 2006 itibariyle Öger Grubu’nun Atlasjet’te bulunan % 45’lik hissesi ETS Grubu’na devredilmiştir

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT ERSOY

Şirketin genel müdürü Orhan Coşkun’dur.

Vizyonumuz Toplam kalite anlayışını benimsemiş, hizmet kalitesiyle tanınan ve güvenilen bir marka olmak. Misyonumuz Sektöründeki yenilikleri takip ederek sürekli gelişme yönünde, teknolojinin tüm imkanlarını yolcularına ve çalışanlarına sunarak çalışmak.

Değerlerimiz Uçuş ve yer güvenliğini/emniyetini en üst seviyeye çıkarmak, Yolcularımızın memnuniyetini ve sürekliliğini sağlamak, Verimliliği arttırmak, İnsan faktörü, iş güvenliği ve çevresel değerlere önem vermek, Operasyonlarımızda zaman uyumunu sağlamak, Tüm süreçlerde süreksel gelişim sağlamak.

RAKİPLERİ Türk Hava Yolları Anadolujet Kıbrıs Türk Hava Yolları Onur Air Pegasus Airlines SunExpress

Sahip Olunan Yetkiler, Sertifikalar ve Üyelikler     TRTO Eğitim Yetkisi (A321, A320, A319)     LVO CAT-IIIA yetkisi,     RVSM Yetkisi,     PRNAV Yetkisi,     IATA Member (KK)     IOSA     ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasi,     EFQM Mükemmellikte Kararlılık Sertifikası,     TÖSHİD Üyeliği,     WTM (World Tracer Management) Üyeliği,

Pelin ABACI Nilay SÖĞÜT 