Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
Sosyolojinin Konusu ve Alanı
DOSTLUK DOSTLUKLAR ÖNEMİ DOSTLUKLA İLGİLİ GÜZEL SÖZLER.

BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
Unutma. UNUTMA. SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA....
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
Ali YAŞAR Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
İSTANBUL ŞİİRLERİ.
 Şiiri yorumlamak için önce şiir dikkatle okunmalıdır.Bunun yanında şiirin en doğru ve en gerçek yorumu söz konusu değildir.Çünkü bir şiirin gerçekte.
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
ÇAĞRI.
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Uykuların kaçar geceleri
MaiL_Lovers Mail Group
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Hazırlayan: Sevgül Çiftci_İstanbul -20/ 07/ 2005
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
‘de, da’ ba ğ lacı, vurguyu kendinden önceki ö ğ eye çeker. Örnek:Sen de yarın karde ş ini parka götüreceksin. Sen yarın.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
TERBİYESİ 0 ÇOCUK 1.Çocuk doğarken fıtratı temiz olarak doğar, sonra bu temiz fıtrat anne babaya göre değişir. 2. Sadece maddi hayatını bahane ederek.
EDİP CANSEVER’İN ŞİİRİNDE HAZ NESNESİ OLARAK KADIN
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
EDİP CANSEVER’İN ŞİİRİNDE HAZ NESNESİ OLARAK KADIN
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
BiLMeZSiN.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
AD:Tolga Soyad:Süren SINIF:9\A NO:3197. cam yeşili bir kız çok kirpikli saçları nasıl karanlık bir kızıl örtülü bir güzellik benzeri olamaz dudaklarındaki.
Sevmek için güzele mi bakmalı
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın gecelerden sonra Seninle uyanmak nice çılgın gecelerden sonra Alır götürür beni kokun uzaklara Alır götürür beni kokun uzaklara ıslak bir güldür sabahları

Tenin çekiyor beni Gözlerin Ölürüm tenin tutmuş saçlarımdan değmese gözlerime kahrolurum çekersen ellerini avuçlarımdan çekersen ellerini avuçlarımdan

Ser önüme bir hazine gibi güzelliklerini Dönsün başım tutuşsun damarlarımda kanım Gel otur yanı başıma erişilmez kadınım

Ümit Yaşar Oğuzcan Ümit Yaşar Oğuzcan Sana en muhtaç olduğum şu anda Sana en muhtaç olduğum şu anda