Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
Advertisements

ŞALPAZARI ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
HOŞ GELDİNİZ.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
GENEL BİLGİLER İL: AĞRI İLÇE: PATNOS KÖY: YALÇINKAYA KÖYÜ
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
18 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU ANA SINIFI
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
AdresADRESİ: Karşıyaka Beldesi/ ERDEK Telefonu : Fax: Web Adresi: Varsa okul logosu.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Çoban İlkokulu
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YOZGAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
OKULÖNCESİ İLKOKUL/ORTAOKULORTAÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ 1.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
GENEL TANITICI BİLGİLER
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
ŞEHİT ÖZCAN KAN FEN LİSESİ
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
YENİŞEHİR EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad. 10500 Erdek/BALIKESİR ERDEK ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad. 10500 Erdek/BALIKESİR

KURUMUN FOTOĞRAFI

Genel Bilgiler Kurum Özellikleri Bulunduğu yerleşim yeri İlçe Merkezi Yerleşim yeri nüfusu 20675 Kurum türü Sosyal Tesis Hizmete açıldığı tarih 1996 Hizmet şekli 24 saat Oda sayısı 41 Hizmet Birimleri 4 Web sitesi http://www.erdekogretmenevi.com E - posta adresi erdekogretmeneviaso@hotmail.com

Okul / Kurum Bilgisayar sayısı 4 Projeksiyon sayısı 2 İnternet bağlantı şekli Normal Kurumun ısınma şekli Klima Atık su sistemi Var Su durumu Şebeke Bahçe alanı (m2) 355 Spor salonu Yok Çok amaçlı salon Pansiyon durumu (Kapasite) 41 Oda (100 yatak)

Kurumun Tarihçesi Erdek öğretmenevimiz eski adı Devrim İlkokulu olan 18 Eylül İlköğretim Okulunun yıkılarak yerine kompleks bir yapı olarak inşa edilmiştir. Bu kompleks yapı içinde Erdek Öğretmenevi ile birlikte 18 Eylül İlköğretim Okulu Binası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi müdürlüğü binaları bulunmaktadır. 1991 yılında yapımına başlanan öğretmenevi binamız 11/03/1996 tarihinde tamamlanarak dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet SAĞLAM tarafından hizmete açılmıştır.

Kurumumuz Öğretmenevimiz Şehir merkeziyle iç içe olup, konaklayan misafirlerimiz denize ve turistlik yerlere kolayca ulaşabilme imkânına sahiptir. Dört kattan oluşan öğretmenevimiz, 41 oda ve 100 yatak kapasitelidir, otelimizde yirmi dört saat sıcak su imkânı, her odada tlf, televizyon ve klima bulunmaktadır. Restoran kısmında 80 kişiye aynı anda sabah kahvaltı, öğlen tabildot, akşam ızgara çeşitleri ile hizmet vermekte, ayrıca küçük çapta toplantı, nikah, nişan yemekleri için hizmet sunmaktadır. Restoran kısmında üç yüz elli kişiye yemek, toplantı vb yapılabilmektedir. Deniz manzaralı çay bahçemiz 250 kişiye aynı anda hizmet imkanı sunmakta, Çok amaçlı toplantı ve konferans salonumuz İlçemiz okul, kurum ve ilçe halkına hizmet sunmaktadır. kurum binamızda bütün birimler kapalı devre kamera sistemi ile 24 saat kontrol edilmektedir.

1 PERSONEL DURUMU 2 AŞÇI YARDIMCISI KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARDIMCIS MUHASEBE SORUMLUSU AŞÇI MUTFAK GÖREVLİSİ LOKAL GÖREVLİSİ RESEPSİYONİST LOKANTA GÖREVLİSİ KAT GÖREVLİSİ GECE BEKÇİSİ AŞÇI YARDIMCISI TEKNİK PERSONEL

Personel Durumu Personel Mevcut Norm Müdür 1 Müdür Yardımcısı 2 Lokanta Görevlisi 4 8 Lokal Görevlisi 6 Kat Görevlsi Yardımcı personel 13

LOBİ – DANIŞMA BÖLÜMÜ

LOBİ – DANIŞMA BÖLÜMÜ

Lokanta ve Resturant Bölümü Restoran kısmında 80 kişiye aynı anda sabah kahvaltı, öğlen tabildot, akşam ızgara çeşitleri ile hizmet vermekte, ayrıca küçük çapta toplantı, nikah, nişan yemekleri için hizmet sunmaktadır. Restoran kısmında üç yüz elli kişiye yemek, toplantı vb yapılabilmektedir. Deniz manzaralı çay bahçemiz 250 kişiye aynı anda hizmet imkanı sunmakta,

RESTAURANT - ÇAY BAHÇESİ

LOKANTA BÖLÜMÜ

LOKAL BÖLÜMÜ

ÇAY BAHÇESİ

Çay bahçesi denize karşı ,düzenlemesi işletme gelirlerinden karşılanmış olup 250 kişiye aynı anda hizmet sunmaktadır.Sabah 08.00 dan akşam 24,00’e kadar sıcak soğuk servisleri yapılmaktadır.Kışın lokal olarak kullanılan bölüm yazın yan bahçeleri ile genişletilerek çay bahçesi kullanılmaktadır.

TOPLANTI SALONU

KONFERANS SALONU

İlçemizin tek çok amaçlı toplantı ve konferans salonu 200 kişilik olup ilçemizdeki tüm faaliyetlerde aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca 2012 yılında 30 kişilik mini toplantı salonu kurumumuzun idari katında düzenlenmiş olup, okul ve kurumlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Konaklama ünitesi

Konaklama ünitemizin 1. katında 8 oda (3 yataklı) ,2 Konaklama ünitemizin 1.katında 8 oda (3 yataklı) ,2. katında 10 oda(3 yataklı),3. katında 10 oda (3 yataklı ), 4.katında 7 oda (3 yataklı ), 3 oda (2 yataklı) olup, 3 süit dairemiz bulunmaktadır. Odalarımızın 29 tanesi klimalı olup, 24 saat sıcak su hizmeti sunulmaktadır. Odalarımızda telefon, televizyon, Yatak odası ,oturma odası,mini buzdolabı duşa kabin wireless bulunmaktadır.

Son İki Yılda Konaklama Sayısı Konaklama Türü 2010 Yılı 2011 Yılı Üye 530 674 Üye Yakını 591 546 Kamu 669 907 MEB Görevli 30 9 Emekli 136 92 Misafir 693 933 Öğrenci 1 TOPLAM 2650 3162