Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KELİME TÜRLERİ ZARFLAR.
Advertisements

CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
Değerli Dostlar, Ankara’da 2011 karla biterken 2012 bol kar yağışı ile başladı. Eşimle birlikte evde oturmaktansa yine şöyle bir dağ havası alalım dedik.
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
MART AYI OKUL GAZETESİ.
Mustafa Kemal Gibi Düşünmek...
Paris sahiden bir şenlik oldu! 3 Mart 2012 Gül ile Necdet; Ernest Hemingway’in romanından esinlenerek Paris’in şenliğine katılıp orada düğün yapmaya karar.
Düğün Fotoromanı 17 Mayıs 2014 Sapanca
Aşka Dair.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
“Mutlu Olabilmek İçin İpuçları” Özgür ŞAHİN / kendinigelistir.com.
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
TÜM İZMİRLİLER'İ TEBRİK EDİYOR, SEVGİ, SELAM VE ŞÜKRANLARIMIZI YOLLUYORUZ. SEÇİM SONRASI İZMİRLİLERİN SLOGANLARI.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
ÇOCUK MASALLARI HAZIRLAYAN: SİBEL KIRMACI
Çin öyküsü
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hayatı yavaşlatma kararımız doğrultusunda ilk adımı atıp,Heybeliada’ya yerleştik. İlk defa misafirliğe gelen siz dostlarımızla bu mutluluğu paylaştık.Bu.
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
SERBEST OKUMA METİNLERİ
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
ADANA-GAZİANTEP-ZEUGMA SEFERİ 1-2 EKİM 2011 “Funda 3 ay kadar önce Necdet’i arar ve “biz Adana’ya kebap yemeğe gitmek istiyoruz “ der ve derhal 1 Ekim’e.
Birazdan okuyacağınız yazılar bir Kızılderili kitabesinden alınmıştır.
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
BİZ TÜRKLER.
Masal mı,problem mi? Okuyalım çözelim..
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
P a z a r S a b a h l a r ı.
Kuyruğunu kıskanan uçurtma
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
Edatlar.
KARGA İLE TİLKİ.
CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
Assos’da arka 6lı olarak yapılan program 11 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşti. Şirin-Gül-Necdet-Didem-Şebnem-Deniz-Defne ve Delfin çok ama çok keyifli.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HAYAT CAN DÜNDAR SESLİ İZLEYİNİZ.
Tarihi KULA evleri... İzmiri Ankaraya bağlayan yolun kenarında böyle küçük bir tabela görebilirsiniz. Yarım saat zaman ayırıp, tarihte bir gezinti yapmak.
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
BARCELONA: Son derece şahsiyetli bir şehir. Gaudi’nin inci gibi bezediği Katalan başkenti. İçinden denize girilebilen şanslı Avrupa şehirlerinden biri.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
TOPLUMSAL DAYANIŞMA İBADETİ OLARAK SADAKA
HAYAT CAN DÜNDAR.
GENÇ RESSAM.
Artık akşamlar Artık akşamlar Gelmeyin üstüme Gelmeyin üstüme Doğsun artık Doğsun artık.
KALEMLERİNİZİ YARIŞTIRMAYA VAR MISINIZ? DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİRLİK BEREBERİLİK VE KARDEŞLİK KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMAMIZA.
Birazdan okuyacağınız yazılar bir Kızılderili kitabesinden alınmıştır.
Hayatımıza geldiği gibi
Hazırlayan : Cem Yurtsev 1970 – 1990 ARASI TV DE BİR ÇOK DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞTUK. COCUKLUĞUMUZU, GENÇLİĞİMİZİ YAŞADIĞIMIZ DÖNEMDE.
ARKADAŞ CANLISI AYICIK
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
Kül olan 175 yıllık cami ayağa kaldırıldı.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
Yazdırma: Yazıcınız bizim yazıcılarımız gibi yazdırmayabilir; bu nedenle birkaç deneme baskısı yaptığınızdan emin olun. Nesneler tam anlamıyla hizalanmıyorsa,
MÜDÜRÜMÜZ SEVİYORUZ  Gökyüzü bulutsuz olmaz  Deniz susuz olmaz  Bizim okulumuz  Hüseyin Hocasız olmaz.
EDAT(İLĞEÇ) Yalnız başına anlamı olmadığı halde kullanıldığı cümlelere anlam katan ve kavramlar arasında çeşitli anlam ilgisi kurmaya yarayan sözcüklere.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Helal ve Haram.
BİR MEVSİMLİK AĞAÇ HİKAYESİ
İber Yarımadası Mutfağı Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN
What does our community think about Spain?
VALENCİA ÇOK BİLİNMEYEN AMA ÇOK BİLNMEYİ HAK EDEN ŞEHİR.
Sunum transkripti:

Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi Sangria’nın gizemine kaptırmıştık. Grubun adı Happy Sangria olmuştu bile...

“Madem ki seferiyiz durmadan yemeliyiz” sloganımıza uygun hareket edip her yerde mola vermeye başlamıştık. Kalamar,tapaslar,paella derken Mussol’da et keyfini de ihmal etmemiştik. Yanımıza bir keyif adamı Cem’in olması en büyük şansımızdı.Serbest program verdiğimizde, yeni yerler keşfedip, ballandıra ballandıra anlatıp bizi yalnız gezdiğimize pişman etmişti... La Boqueria’da Universal en favori mekanımız olmuştu

Barcelona’da madem ki seferiyiz, durmadan yemeliyiz! Japon abinin tabağı Cem Abinin tabağı Kalamar öncesi Ananas ve çilek bööö

Nil’in selfie çubuğu, artık aileden biri olmuştu. Eforsuz fotoğraf nasıl çekilir konulu filmin oyuncuları olmuştuk... Müzisyenleri de alet etmiştik Katalan abinin Selfie ile imtihanı… 

“Döne döne,ses getire getire selfie” metodunun mucidi Nil, Katalanlara Plaça Reial’de kurs açtı...

Barcelona güzeldi ama biz daha güzeldik!

Ve tabi yakışıklılarımız Aaaa yandakiler Cem ile Neco da bu kim yaw? O Sangria unutulmaz ! Barca güneşi mutlu eder!

Gaudi eserlerine hayran kaldık... Kim Battlo olmak istemez!

Sagrada Familia’ya vurulduk 2026 da biter mi sahiden? 11 yıl sonra yine yeniden Barcelona o zaman. Bir Katedral’de orman içindeymiş Hissi… Bu Gaudi büyük mimar vesselam!

Çok iyi bir takım olduk, hep güldük...

Kutlamalarımız da çoşkuluydu...

Barca ve Gaudi’ye ve de bizi hiç yalnız bırakmayan Akdeniz güneşine selam olsun! Ommmmmmmmmm BARCELONA Adios BARCELONA ! Bu bir Necowalks fotoromanıdır