Konser Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Facebook Reklamları.
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Google Analytics Nedir?
Reklam Fotoğrafçılığı
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
İletişim Araçları.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
BİZ KİMİZ? KREA Direct, 2002 yılında kurulan ve “Doğrudan Pazarlama", “Etkinlik Pazarlaması", “İnteraktif Pazarlama" and “Bütünleşik Pazarlama İletişimi"
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Sponsorluk 1.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
Ford Fiesta Fizy Projeler tekil kullanici sayfa gösterimi ziyaretçi Sitede geçirilen ortalama süre 46dk Rakamlarla fizy.
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Sekiz Müzik Organizasyon
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
WEB 2.0 KAVRAMI TEKNOLOJİLERİ ARAÇLARI
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
SPORDA KULLANILAN İLETİŞİM ARAÇLARI
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
INBOUND PAZARLAMADA SOSYAL MEDYA VE KADIN TÜKETİCİLERDE SATIN ALMA DAVRANIŞINA OLAN ETKİSİ Yrd. Doç. Dr. Pınar Bacaksız.
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
Sunum ile iilgil bilgiler. Sunumda Yapılması Gerekenler İnsan hayatı, bir toplumun içinde mevcuttur. Bu toplumda her an insanlarla iletişim içindeyiz.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Strateji ve Öncelikler
SOSYAL MEDYA.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
İletişim Araçları.
İletişim ve Algı Yönetimi
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

Konser Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri www.makiorganizasyon.com

Biz Kimiz 6 Yıl boyunca kültür sanat, organizasyon ve festivallerde sahne arkasında çalışan kişileriz. Bir bütünün parçalarıyız aynı zamanda… Etkinlik alanında ki tecrübelerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak eğlence kültürünü nasıl farklılaştırabileceğimizi göstermek için ekip olarak sahneye çıktık. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve Mersin olmak üzere Türkiye’nin her yerini karış karış geziyoruz. Yaptığımız işten zevk almayı biliyor, yeni müşteriler kazanmayı ve müzik sektörüne yeni sanatçılar kazandırmayı seviyoruz. Ülkemiz sanatının, dünya ölçeğinde yer alması adına bir çok misyon edindik öncelikli olarak belirlediğimiz, müzik, sinema, tiyatro alanında yeni projelerle ülkemize toplumsal değer kazandırarak, kültür sanat ve müzik dünyasında kaliteli projelerle hizmet vermek için durmadan çalışıyoruz. 2

Hizmetlerimiz Konser Organizasyonu Festival Organizasyonu Bilet satışlı konserler, özel konserler, belediye konserleri Festival Organizasyonu Belediye festivalleri, özel festivaller, uluslararası festivaller Sanatçı Menajerliği Özel anlaşmalı sanatçılarımız, popüler sanatçılar, sanatçı kariyer yönetimi Ses Işık Sahne Sistemleri Ses, sahne, ışık ve teknik ekipman hizmetleri 3

Hizmetlerimiz Defile Organizasyonu Sosyal Medya Danışmanlığı Modeller, mankenler ve hostesler, özel cast ve marka yüzleri Sosyal Medya Danışmanlığı Sosyal iletişim kanalları facebook, Twitter, youtube hesap yönetimi Basın Medya Danışmanlığı Ulusal basın ve medya yayın organları Tanıtım Filmi Konser çekimleri, havadan çekim, kurumsal marka tanıtım filmleri 4

Konser Organizasyonu Konser Organizasyonu Türkiye’nin tüm konser organizasyon alanlarında %100 başarı oranı sağlamak için çalışırız. Konser ve etkinliklerimize sponsor olan markalara farkındalık yaratacak etkili projeler üretir, marka bilinirliği sağlayan doğru zamanda, doğru sanatçılar ile konser planlamaları yaparız. Bilet satışlı konserler, ödül törenleri, marka lansmanları, eğlence mekanları, konferans salonları, açık ve kapalı konser mekanları için uygun sanatçı ekibi ve ekipmanları ile yasal prosedürleri belirler, doğru kanallarla iletişim planlaması yaparız. Organizasyon bizim için marka ve sanat kültürünün içinde yer alan bazı özel değerleri bir araya getirmektir. Müşterilerimizin kurum içi ve kurum dışı iletişim stratejilerinde yer alan, hedef kitlelere ulaşan satış pazarlama aktivitelerinin tüm faaliyetlerini başarılı ekibimizle saha da uygularız. 5

Festival Organizasyonu Festival, genel olarak yerel bir topluluk tarafından hazırlanmış ve gelenekselleşmiş gün ve tarihlerde kutlanan, kutlanan yörenin simgesi ve geleneği hâline gelmiş etkinliklere verilen genel addır. Festival kelimesi Latince “festa” kelimesinden doğmuştur. İlk kez 1200’lü yılların ortalarında ortaya çıkmış ve halk tarafından benimsenmeye başlamıştır. Festivaller genelde doyasıya yemeklerin yendiği, çevrenin en güzel şekilde süslenip, temizlendiği akşamları ünlü sanatçıların konserleri ile düzenlenen organizasyonlardır. Türkiye’de festivaller toplulukların belirli bir gün ve tarihte bir araya gelmesi ile geleneksel olarak kutlanan bir kültür medeniyetimizdir. Ülkemiz genelindeki belediye festivallerini her yıl farklı konseptler geliştirerek tv medya aracılığı ile yaygınlaştırır tüm dünyaya duyurmaya çalışırız. 6

Defile Organizasyonu Defile Organizasyonu Marka konseptine uygun düzenlemeler yapan koreograflarımızın direktifleri doğrultusunda defilenin sunumunu yapacak manken, profesyonel ses-ışık sistemi, sahne konseptini en iyi şekilde ifade edecek podyum / sahne ve müzik seçimi ile istenilen sonuca izleyicilere ulaştırırız. Defile, görsel bir sunum olduğundan dolayı her zaman izleyenlerin ilgisini üzerinde toplayan bir etkinliktir. Defileler kalabalık gruplara hitap ettiği için tanıtım açısından çok etkili olmaktadır. Yılın moda eğilimleri, sezon ürünleri ve trendleri tanıtmak açısından önemli olan defileler, bir bakıma modaya yön veren görsel bir etkinliklerdir. Müzik, ses, ışık, sahne tasarımı ve koreografi öğelerini üzerinde taşıyan defile, izleyenlerin görsel ve işitsel olarak etkinliği algılamalarını sağlamaktadır. Algılamanın yoğun etkili olduğu defile, insanların aklında kalıcı bir etki bıraktığından tanıtım aracı olarak tercih edilen başarılı bir pazarlama bir sunumudur. 7

Sanatçı Menajerliği Sanatçı Menajerliği Sanat dünyasında “menajerlik” kavramı bir çok anlam taşıyor. Menajer, sanatçı ile müşteri arasında ki ortak bağı ve iletişimi kuran kişidir. Bir başka deyişle müzik sektöründe aracı olan, sanatçının iş ilişkilerini yürüten ve bizzat kendisini temsil eden özel kişidir. Bize göre ise; “Menajer bir sanatçının veziridir.” Konser işlerini yürüten, sanatçıyı sahneye hazırlayan, yapım şirketi ile sanatçının arasındaki dengeyi iyi kurabilen, herkesle iyi iletişim içinde olabilen, stratejik düşünüp doğru karar verebilen, ulaşılmaz değil, ulaşılabilen kişidir. Sektörde doğru, dürüst ve güvenilir bir marka yaratmak için daha çok sahneye çıkmamız gerektiğine inanarak hareket ediyoruz. Başarılarımızı paylaşırken yeni deneyimler kazanarak profesyonel çalışarak doğru projeler üretmeyi seviyoruz. 8

Ses Işık ve Sahne Sistemleri Ses, ışık düzeni ve sahne sistemimizi etkinliğin amacına göre planlar,.özel truss sistemleri ve yeterli ekipmana sahip teknik malzemeler ile hizmet vermekteyiz. Stage planına göre organizasyonda sahne alacak sanatçımızın teknik rider planına uygun olmasına özen gösteririz. Her sanatçının ve organizasyonun ayrı bir teknik rider’ı vardır! Bu plana uyulmadığı sanatçı sahneye çıkmayabilir yada organizasyon esnasında ses kesilmelerine ve çeşitli aksaklıklara yol açabilir. 9

Prodüksiyon Hizmetleri Son yıllarda teknolojik gelişmelere bakıldığında medya sektörün de çok büyük gelişmeler olmuştur. Yayıncılık tekniklerinde yaşanan önemli gelişmeler sayesinde çok daha geniş kitlelere ulaşma imkanına sahip olduk. Tv dünyasında ki etkileşimlerimiz ve organizasyon alanında kurduğumuz ilişkiler sayesinde ciddi bir bilgi birikimine sahibiz. Maki ajans yapım organizasyon olarak teknolojik yenilikler ve inovatif ürünler ile sektörel gelişime katkı sağlamayı amaçlıyoruz. İnsansız hava araçları (flycam) ile yapılan havadan video ve fotoğraf çekimleri konusunda verdiğimiz hizmetlerle sektörün teknolojiden en iyi biçimde faydalanmasına katkı sağlıyoruz. En önemlisi kendi konser ve etkinliklerimizde kullandığımız kamera ekipmanları ile deneyimli ekibimiz sayesinde tv, belgesel, reklam ve tanıtım filmi çekimleri gerçekleştirebiliyoruz. Flycam Havadan çekim yerden 200 mt. yükselir 10

Sosyal Medya Danışmanlığı « Sosyal Medya Sosyal Medya Danışmanlığı Sosyal medya artık işimizin bir parçası haline geldi. Etkinliklerimizi sosyal medya’nın en popüler iletişim Araçlarını kullanarak daha çok hedef kitleye ulaşıyoruz. Dünyanın neresi olursa olsun internetin biletlerini cebimizde taşıyoruz. Twitter'da Trend Topic ( TT, Türkiye gündemi ) yapan profesyonel bir ekibiz. Bu güne kadar sayılamayacak kadar TT Çalışması yaptık. Hergün bunlara bir yenisini daha ekliyoruz. Sanatçılar,tv programları ve dizilerin #Hashtag çalışmalarını Türkiye gündemine taşıdık. 35% 65% 11

« Neler Yaptık ? Capacity Avm Demet Akalın Konseri Ohsad Sağlık Bakanlığı Toplantısı (Antalya) Ohsad Sağlık Bakanlığı İlhan Şeşen Konseri Mersin Kızkalesi Kültür ve Sanat Festivali 12

« Neler Yaptık ? Wellborn Hotel Doğukan Manço Performansı Historia Avm Defile ve Konser Etkinlikleri Tarkan Harbiye Açıkhava Konserleri Nissan Qashqai Harbiye Açıkhava Konserleri 13

« Neler Yaptık ? Fiat Doblo Lansman Etkinlikleri Tarkan Öp Klip Sponsorluk Danışmanlığı Çin Masalı Türkiye Turnesi Sponsorluk Danışmanlığı Mersin Volvo Bayi Açılış Organizasyonu 14

« MODEL KADROMUZ Sema Şimşek 15

« MODEL KADROMUZ Ece Gürsel 16

« MODEL KADROMUZ Ebru Ürün 17

« MODEL KADROMUZ Tuğçe Sarıkaya 18

« MODEL KADROMUZ Açelya Kartal 19

« MODEL KADROMUZ Yağmur Ayaz 20

« MODEL KADROMUZ Seviye İkbal Tulgar 21

« MODEL KADROMUZ Özlem Katipoğlu 22

« MODEL KADROMUZ Tuğçe Aral 23

« MODEL KADROMUZ Gözde Coşkun 24

« MODEL KADROMUZ Özlem Karaoğlu 25

« www.makiorganizasyon.com Çalıştığımız Sanatçılar Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.makiorganizasyon.com 26

« www.muzikonair.com Müzik Portalımız 2015 Yılı itibari ile bünyemize kattığımız İş ortağımız muzikonair.com Günlük 5.000 tekil ziyaretçi oranına sahip web sitemiz üzerinden tüm etkinlikler ve konser duyurularıımız yayımlanmaktadır. Aynı zamanda medya sponsorlarımız aracılığı ile tüm digital basın ve medya kuruluşlarına ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. www.muzikonair.com 27

28

Etkinliklerimize destek veren basın kuruluşlarına teşekkür ederiz. 29

Adres Büyükdere Cad. No:34/21 Kat: 7 Mecidiyeköy / İstanbul Telefon & Fax Telefon: +90212 213 2067 Fax: +90212 213 2068 info@makiorganizasyon.com Sosyal Medya Facebook.com/makiajans Twitter.com/makiajans instagram.com/makiorganizasyon 30