Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
babasının bizzat Mustafa Kemal olduğunu,
Advertisements

ATATÜRK’TEN BEŞ ALTIN SÖZ
BİR ÜLKE, BİR MİLLET İÇERDEN NASIL YIKILIR!
Az sonra okuyacağınız metin,
Atatürk İlkelerinin Ortak Özellikleri
Tarihte hiçbir zaman mutlak gerçek yoktur...
KAZANIMLAR 5. Bir Türk vatandaşı olarak cumhuriyetin Türk milletine kazandırdığı vatandaşlık temel hak ve sorumlulukları bilincini kazanır.
Nurcan CİVELEK Yeter ALTUNTAŞ
YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN
İÇ ANADOLU AKDENİZ DOĞU ANADOLU BAYRAĞIMIZ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük HER ŞEY GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
*Cumhuriyet Gazetesi yazarı İlhan Selçuk’un yazısından derlenmiştir.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK DIŞ POLİTİKASI
Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…
TBMM’NİN AÇILIŞI ve SAKARYA SAVAŞI
Beni görmek demek yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi anlıyor ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
İSTİKLAL MARŞI VE KABULU
11 ÖNCELİKLİ E-DEVLET PROJELERİ VE DİĞER PROJELER
KIBRIS. Kıbrıs Adası…Kıbrıs Türkiye‘ nin Akdeniz sularında bulunmaktadır.”Yavru vatan” olarak da bilinmektedir.
ATATÜRK’ÜN KİŞİLİĞİ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük T.B.M.M.’nin Açılması
Bekir COŞKUN Çok oy alacak çok TAYYİP Erdoğan en az yüzde 30 oy alır diyorlar. Alır... Dünyanın hiçbir medeni yerinde; her gün yoksul aile çocukları dağlarda.
YENİ İSİMLER, YENİ DENKLEMLER
YOZLAŞAN TÜRKÇE !!!.
Mondros Ateşkesinden Sonra Kurulan Yararlı Cemiyetler
Akademik Danışman Prof. Dr. Çağlar ÖZEL Akademik Danışman Yardımcısı Alper BULUR.
İTALYA’YLA İLİŞKİLER ( ) Roma İmparatorluğunun eski kutsal mirasına sahip olmak istedi bunun için; Trablusgarp ve Onikiadaları(1912) işgal etti.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Cemiyetler
ŞEHİT POLİS İSMAİL ÖZBEK ORTAOKULU KESTEL / BURSA
OZAN KAYA 156 3/A ARKADAŞLIK ÖDEVİ.
UNUTMA UNUTTURMA Sayfaları tıklayarak geçin….
Fransızca Bir Dergi.. Maria Claire… Türkiye’de de yayınlanıyor..
ÇANAKKALE ZAFERİ.
Kumluca metem vatanseverlİk
ÜLKEMİZİN GÜNEYDOĞU veya KÜRT SORUNU diye bir meselesi yoktur ! ÜLKEMİZİN GÜNEYDOĞU veya KÜRT SORUNU diye bir meselesi yoktur ! binlerce yıllık kültür.
AÇILDIM... AÇILDIM... AÇILAMADIM....
Sizlere saldırmanızı değil, ölmenizi emrediyorum
KARARSIZIM ŞEKERİM Yılmaz ÖZDİL Karar verdiğinde kuşatılmış olabilirsin...
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
DEĞERLER EĞİTİMİ SEVGİ VE SAYGI.
ŞEMDİNLİ Yavuz Sultan Selim’in 1514 yılında Çaldıran Zaferinden sonra Osmanlı egemenliğine girdiği ve tarih boyunca bir çok kavimlere belde olduğu görülmüştür.
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
Romanlar da kendi içlerinden çıkacak adayları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek istiyor. Roman Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Efkan.
KUVAYIMİLLİYE ?? Türk milletinin bağımsız yaşama isteğinin ve vatanseverlik duygusunun eseri olarak ortaya çıkan bu direniş azmine denir. Milletimizin.
HAZIRLAYANLAR MERVE ERDOĞAN SİMGE AKYILDIRIM
Sosyal alan sorular.
Çalışma soruları 2. ders. Yeni Türk devletinin gerçekleştirmiş olduğu inkılapları Osmanlı Devleti’nin ıslahatlarından ayıran en önemli özellik aşağıdakilerden.
Çalışma Soruları 8.ders. Türkiye Cumhuriyeti daha önce kaybettiği Boğazlar üzerindeki tam egemenlik hakkını hangi antlaşmayla yeniden elde etmiştir? A.
 Lozan Barış Antlaşması’nda çözüme kavuşmayan sorunlardan birisi de Musul sorunu ve Irak sınırıydı.Misakımilli sınırları içinde yer alan ve halkının.
OKUL AİLE BİRLİĞİ Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir.
KIZILAY, SAVAŞ ALANINDA YARALANAN YA DA HASTALANAN ASKERLERE HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN YARDIM ETMEK ARZUSUNDAN DOĞMUŞTUR.  11 Haziran 1868 tarihinde.
 Bölüm 2: Piyasa Ekonomisi ve Fiyatların Oluşması Kaynak: Yönetim Ekonomisi – Prof. Dr. İ. Özer Ertuna.
ATAM.. HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR.
ATATÜRK’TEN BEŞ ALTIN SÖZ
KARARSIZIM ŞEKERİM Yılmaz ÖZDİL
BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE KARŞI ÇIKAN AYAKLANMALARIN NEDENLERİ
Engin DEMİRCİ MALATYA 2016.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Türk Milletinin her işi acildir; o kadar kat inip, bu kadar kat çıkamaz
PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ

Fransızca Bir Dergi.. Maria Claire… Türkiye’de de Yayınlanıyor
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NİHAT TOPKARA BİZİM SINIF TARİH DERSİNDE.
ZIYA GÖKALP (23 MART EKIM 1924). Ziya Gökalp, özellikle Milliyetçilik ve Türkçülük üzerine kaleme aldı ğ ı eserleri ile ünlenmiştir. 18 yaşında.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
RESİM Her gün, Enginlerden engin, Yücelerden yüce
tarih: 21 Mart Diyarbakır
Fransızca Bir Dergi.. Maria Claire… Türkiye’de de Yayınlanıyor
KAZANIMLAR 12. Mustafa Kemal'e suikast girişimini cumhuriyete yönelik tehditler çerçevesinde yorumlar.
Sunum transkripti:

Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir www.aydinlarocagi.org Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir www.aydinlarocagi.org

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı olmasına karşılık, “Kürt Teali Cemiyeti”nin Kurucu üyesidir

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, ayrıca Kürt “Hevi Cemiyeti”nin Kurucusudur.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, “Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur”  diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun Alman vatandaşı olduğu için  milletvekilli adayı olamadığı belirtilmektedir.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, “Türkiye yalnızca Türklerin değildir..” “Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil…” “Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok..” “Bu hukuku  hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak...” diyen Tayyip'in  danışmanıdır.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu ve Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusmuştu.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun dedesi Abdurrahman ZAPSU, Şeyh Sait'in “dava arkadaşı”dır. Şeyh Sait'in “dava arkadaşı” Abdurrahman ZAPSU; “Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... “Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler"' demiştir.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat; Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarında yabancı güçlerin desteğiyle Kürt isyanlarını örgütleyen Şeyh Sait'in torunudur.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun dedesinin yolunda kin ve intikam duygularında başarılı olmasına izin verme.. 

Türk’e, Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’ne Düşman Olanlarla Savaşta Duyarsız Kalma!...

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? BİM’den yaptığın her alışverişte vatan hainlerine maddi destek sağladığını unutma. BİM’den yaptığın her alışverişte ödediğin paraların; bir gün sana “kurşun” olarak geri dönebileceğini unutma.

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? Bölücü Sermayeye Karşı Duyarlı Ol!.. Türk’e, Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’ne Düşman Sermaye Gruplarını Yasal Yollarla da Dize Getirebilirsin.. DUYARLI OL YETER…

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız? Marketlerinden Alışveriş Yapma.. Yapanları Uyar.. Bilmeyenlere Bildiklerini Anlat.. DUYARLI OL YETER… Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir www.aydinlarocagi.org