Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKUL AİLE BİRLİĞİ Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKUL AİLE BİRLİĞİ Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir."— Sunum transkripti:

1

2 OKUL AİLE BİRLİĞİ

3 Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir.

4 Öğrenci velilerimizin okul yönetimiyle birlikte hareket etmesi suretiyle okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerekir.

5 Öğrenci veli temsilcilerinin seçiminin yapılması amacıyla Okul Aile Birliği genel kurul toplantımız 28.10.2015 tarihinde yapılmıştır.

6 10 KASIM

7 Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ ün Ebediyete intikal edişinin 77. Yıldönümü anma etkinliği dolayısıyla okulumuz öğrencileri tarafından yapılmıştır.

8 ANTEP AĞITI

9 Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in kurtuluşu kapsamında 22.12.2015 tarihinde Şahinbey belediyesi Kültür merkezinde düzenlenilen Antep ağıtı yarışmasına katılan öğrencilerimizin yarışma esnasındaki görüntüleri.

10

11 25 ARALIK

12 Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan bu gazi şehrimiz 94 yılda dünyaya şunu öğretti;

13 imanla, inançla, azimle Anadolu coğrafyasına hiçbir istilacı el bulaşamayacaktır.

14 Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla okulumuz öğrencilerinin düzenlemiş olduğu kutlama etkinlikleri.

15 VELİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ TOPLANTILAR

16 Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir.

17 Velilerle sürekli diyalog halinde olmamız gençlerimiz açısından vazgeçilmez faydalar sağlayacaktır.

18 29 Ekim

19 Türk Milleti’nin çoluk - çocuk,genç-ihtiyar, kadın-erkek bütün fertleriyle; azimle, sebatla ve üstün bir cefa ile gayretleri neticesinde,cephede ve cephe gerisinde İstiklal savaşını kazandığı ve bunu cumhuriyetle taçlandırdığı günün 91. yıl dönümü kutlamaları


"OKUL AİLE BİRLİĞİ Eğitim- Öğretim; öğrenci – öğretmen ve velilerin birlikte hareket etmesi suretiyle gerçekleştirilmesi gereken bir faaliyettir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları