Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
İnternet Tarayıcı Programlar
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Facebook Reklamları.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Birtel İletişim Teknolojileri

Google’da Arama Teknikleri
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
BTN Elektronik Güvenlik
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Birtel İletişim Teknolojileri
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
GOOGLE’DA ARAMA YAPMAK
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
İSTAMP Destek Çözüm Ortağı Planı (GÜN/AY/2014) Haberleşme HG DİKKAT: Her slayttın altında ki metin kutusunda ki açıklamalara uygun.
Bilgiye ulaşma ve biçimlendirme yöntemleri
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
İNTERNET VE İLETİŞİM.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Yazılım Geliştirme Projesi
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Reklam ve Halkla İlişkiler
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
AR-GE PROJE ve FİKİR PAZARI
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
1 / 491 / / 21 3 / 21 4 / 21 5 / 21 6 / 21.
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
Sunum transkripti:

Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.

Anahtar kelime hedefleyerek, firmanızın verdiği ürün ve hizmete göre belirlediğiniz anahtar kelimeler ile reklamlarınızı gösterirsiniz. Şöyle ki; seçtiğiniz anahtar kelimeler ile Yandex arama motorunda ürün ve hizmetinizi arayan kullanıcılar sizin belirlediğiniz anahtar kelimeleri kullanarak arama yaparlarsa, reklamlarınız tetiklenir ve ilgili kullanıcıya reklamlarınız gösterilir.

Yer hedefleyerek müşterilerinize ürün veya hizmetinizi sunmak istediğiniz coğrafi yerleri ve arama motorlarındaki kullanılan dil seçeneği ile ulaşmak istediğiniz kitleyi belirleyerek reklamlarınızı gösterirsiniz.

Google Arama Ağı Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! Adres : Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk. Maltepe / İSTANBUL Telefon : (pbx) Fax : GSM : E-posta :