53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ 201020301001.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KOLAYLAR Taze Meyve-Sebze Dünyası
Advertisements

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
ADOPEN.
Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
GREENPEACE TARAFINDAN YAPILAN ANKET ÇALIŞMASI
SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU Genel Müdür Yardımcısı.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇE Şeker, 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu. Söz konusu dönemde kırsal bölgelerde beslenen tavukların yumurtaları şehirlere getirilip satılır.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
Girişimcilik.
OBA MAKARNA.
Türkiye’de Yolsuzlukla Mücadele Güven SAK Ankara, 7 Temmuz 2005.
SÜT ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARETİNDE FIRSATLAR VE MÜCADELE ALANLARI SÜT ÜRETİM VE TÜKETİMİNDE DEĞER ZİNCİRİ 20 MAYIS 2014.
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
-Keskinoğlu 1963 yılında merhum İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ve Mehmet Keskinoğlu tarafından kuruldu minyatür bir tavuk çiftliği ile yumurta.
TAVUK ETİNİN SOĞUTULARAK VE DONDURULARAK
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
Prof.Dr. M.Kamil Mutluer Sayıştay Başkanı 2 Kamu Harcamalarının Tarihsel Gelişimi t 1929 ÖNCESİ t DÖNEMİ t 1980 SONRASI.
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
Hızlı Tüketim Ürünleri
TASARRUF Tasarruf Fonksiyonu
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Hizmet İşlemleri Yönetimi Dersi Dönem Projesi Güz Dönemi.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
Öğr.Gör. Seda AKIN GÜRDAL
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Hayvan yetiştiriciliği ve refah
Şirket Toplantısı Şirketinizin Adı.
PERİYODİK SİSTEMİN TARİHÇESİ. BİLİM ADAMLARI.
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ

TARİHÇESİ Şeker 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu. Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen Emek Tavukçuluk, kuluçka tesisleri ve kesimhanenin kurulması, çiftliklerin artmasıyla 1999 yılında unvan değiştirerek Şeker Piliç adını aldı.

YÖNETİM YAPISI Ali Bor Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Bor Genel Müdür Kaan Bor Genel Müdür Yardımcısı (Kurumsal Ve Mali Hiz.)

ORTAKLIK YAPISI Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar ile Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı: Ali BOR ,0034,25 Osman BOR ,0034,80

Misyon Köklü geçmişe sahip Şeker Piliç ailesi, toplumun değişen gereksinimlerini göz önünde bulundurarak piliç eti ve ürünlerini gıda güvenliği ilkelerine uygun şekilde üreten, toplumsal fayda ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan, insana ve çevreye duyarlı bir kuruluştur.

Vizyon Şeker Piliç, gıda ve lezzet denince akla gelen ilk kuruluş haline gelmiş, sektörüne yön vererek ilkleri başarmış, markasını yurtdışında tanıtmış ve sahip olduğu kalite bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymış dev bir aile olmaktır.

ÜRÜNLER Piliç Hazır Mutfak Şarküteri Toplu Tüketim

Şeker, tüm üretimini Bandırma’daki kesimhanelerinde gerçekleştiriyor. Beyaz et lezzetini tüketicileriyle her zaman aynı kalite ve güvende buluşturmak için sürekli çalışan Şeker, tüm üretim sürecini titiz kontrollerle yönetiyor.

Şeker kesim tesislerinde, İslami kuralların gerekliliklerine uygun kesim yapılmaktadır. Bu durum Balıkesir Ili Bandırma İlçe Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından belgelendirilmiştir. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda Şeker ürünlerinin "Temiz ve Helal" olduğu, "Yenilmesinde dinen hiçbir sakınca bulunmadığı" konusunda belge verilmiştir. İlçe müftülüğü her yıl periyodik olarak konuyla ilgili incelemelerini yapmaktadır.

ŞİRKETİN RAKİPLERİ Tesislerinin Balıkesir Bandırmada olması bakımından en büyük rakipleri Banvit ve Bupiliç gibi görünse de Türkiye genelinde ki rakipleri Şenpiliç, Şölen piliç, Mudurnu piliç, Keskinoglu piliç, Beypiliç, Erpiliçtir.