Yaptıklarına bir karşılık ve Allah’tan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. Allah, mutlak güç sahibidir,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAZIRLAYANLAR M.YILDIZ C.TOKGÖZLÜ K.ŞENGÜL A.BAĞCI.
Advertisements

KUR'AN-I KERİM NASIL BİR KİTAPTIR?
İNSANI HAM MADDE OLARAK ELE ALMAK
MELEKLERE İMAN A) MELEKLERİN TARİFİ
"Bacımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
MONARŞİ: Devlet başkanlığının irsi olarak intikal ettiği devlet şekli olarak tanımlanmaktadır. Monarşik devlet şeklinde hakimiyetin kaynağı veya.
Semavi Kitaplara İman Hilal DEMİRTAŞ.
Örnek Alıştırmalar 1. Hilesiz bir zar atıldığında zarın üst yüzünün
Ders: Temel Dini Bilgiler Konu: Peygamberlik
ADALET.
KURBAN.
KURAN VE YORUMU 10. SINIF 4. ÜNİTE pedagojiformasyon.com.
1924 ANAYASASI.
Hukukun Temel Kavramları
KAZA VE KADERE İMAN.
** DEĞERLER EĞİTİMİ ** SORUMLULUK
KÖTÜ EĞİTMENİN YOLLARI
3.2 YAZISIZ KAYNAKLAR ( ÖRF VE ÂDET HUKUKU)
PEYGAMBERLERE VE İLAHİ KİTAPLARA İMAN
DÜNYA ÜZERİNDE VAR OLAN YÖNETİM BİÇİMLERİ.
BİLGİSAYAR ve KADIN Hazırlayan :Murad Yeşildirek.
I. ÜNİTE: DİN KAVRAMI VE İSLAM DİNİ
ANADOLU BİLGELERİNİN AHLAK ANLAYIŞI
EVLERİNİN YANIDAKİ TAPINAKLAR
Anlamlandırma.
- Kumar Oynamak KUMAR OYNAMAK.
HİNDUİZM Hinduizm nitelikli bir dindir.
KUTLU DOĞUM HAFTASI Nisan 2015
CEYHUN YILDIZ 7/C&955 KONU:VARLIKLAR ALEMİ.
4. İYİLİĞİ EMREDİP KÖTÜLÜĞE ENGEL OLMALIYIZ
Aklın Dinî Sorumluluktaki Yeri ve Önemi
Namaz Nedir ve Niçin Kılınır?
BİLGİSAYAR ve KADIN  İkisi de elektrik almak ister..  İkisi de elektrik almak ister.. 
4. İyiliğe Karşılık Beklememek
Halkapınar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURSLAR MESLEKİ VE TEKNİK KURSLAR OKUMA YAZMA KURSLARI.
Peygamberlere Gelen İlahi Mesajların Ortak Amaçları
İncil kelime olarak müjde, talim ve öğretici anlamlarına gelmektedir. Allah (C.C.) Teala Hz. İsa aracılığıyla Yahudilere gönderilmiştir. Ancak Yahudiler.
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
OSMANLI KÜLTÜR VE UYGARLIĞI
KUMAR OYNAMAK * Para, mal veya değerli bir eşya karşılığı şansa ve tahmine dayalı olarak oynanan oyunlara kumar denir. Kumarda amaç başkasının parasını,
DİNLER EVLİLİĞE ÖNEM VERİR
Haydar Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Zararlı Alışkanlıklardan Kaçınmak. Zararlı alışkanlıklarla kastedilen, insan bedenine zarar veren ve tiryakilik oluşturması sebebiyle insanı kendine esir.
3.1. İnsanın Özgürlüğü ve Sorumluluğu
KAMU HUKUKU DEVLETİN YAPISI VE İŞLEYİŞİ. ANAYASA DEVLETİN TEMEL YAPISINI-DİĞER KANUNLARIN UYMALARI GEREKEN ANA ESASLARI-TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERİ BELİRLEYEN.
KURAN. Allah tarafından gönderilen ilahi kitapların sonuncusu olan KURAN-I KERİM, Son peygamber Hz.Muhammed’e indirilmiştir. Sözlükte toplamak,okumak,biraraya.
Kötü dokunmalara örnekler Kötü dokunmalara örnekler.
TÜRKİYE.
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
DEMOKRASİ NEDİR?. Gücünü halktan alan, yönetimde halk iradesinin etkin olduğu eşitlik, adalet, özgürlük, insan hakları prensibine dayanan anlayışa demokrasi.
MONARŞİ: Devlet başkanlığının irsi olarak intikal ettiği devlet şekli olarak tanımlanmaktadır. Monarşik devlet şeklinde hakimiyetin kaynağı veya sahibi.
KELİME-İ TEVHİT VE KELİME-İ ŞAHADET
KURULTAYDAN MECLİSE “Egemenlik” kavramı
ADALET NEDİR? Adalet, zulmetmemek, hak sahibine hakkını vermek, haklılık ve hakka uygunluk gibi manalara gelmektedir.
demokrasinin temel ilkeleri
Peygamber Efendimizin En Büyük Mucizesi
Bugün neler öğreneceğiz?
3 yıl boyunca katıldığı seminerlerde başarı gösteren öğrencilere Sohta Sinan Eğitim ve Hizmet Vakfı sertifikaları verildi.
Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni
TANZ İ MAT FERMANI. TANZ İ MAT NED İ R ?  Tanzimat kelimesi “düzenleme” anlamına gelmektedir.
. DERS.
Güzel Söz Söyleyelim Hikmet SIRMA.
Kötü Alışkanlık ve Davranışlardan Nasıl Korunalım
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ PERFORMANS GÖREVİ KONU: GIYBET VE İFTİRA HAZIRLAYANLAR : BEYZA NUR AKKIR İREM NUR ARSLAN.
İNSAN HAKLARI KONU VI HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİN GELİŞİM SÜRECİ-
İ slamda ibadetin amacı ve önemi. İ badetin insanlar için önemi nedir?  Kur’an-ı Kerim’in temel konularından biri de ibadettir. İbadet; Allah’a sevgi,
Peygamber ve İlahi Kitap İnancı
 Doğum yeri Kudüs'tür.  Hem peygamber hem de kraldır.  Allah tarafından kendisine Zebur isimli kutsal kitap indirilmiştir.
TARIH DERSI PROJE ÖDEVI ÖĞRETMEN: DÖNDÜ GÜNAY ÖĞRENCI:DILEK KUCUM TÜRKLERDE KADIN.
Sunum transkripti:

Yaptıklarına bir karşılık ve Allah’tan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir." Kuran-ı Kerim, Mâide - 38 Yaptıklarına bir karşılık ve Allah’tan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir." Kuran-ı Kerim, Mâide - 38

"Tanrı, iradesini hakim kılmak için iyi insanları; "Tanrı, iradesini hakim kılmak için iyi insanları; kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar." kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar." Giordano Bruno Giordano Bruno

"Küçük hırsız El feneri,Büyük hırsız Deniz feneri kullanır. Ancak Her ikisinin de çalışması için Ampul gerekir!"

“İnsanin kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur."

Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”... Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”... Friedrich Wilhelm Nietzsche

Artık insanlar suçluluk duygusu duyamayacak kadar hızla suç işliyorlar Artık insanlar suçluluk duygusu duyamayacak kadar hızla suç işliyorlarGüneş