Adventure never stops… Merkezi Ingilterede bulunan ve 2004 yılından buyana 4x4 sürüş eğitimleri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNSAN KAYNAKLARI’NDA SOSYAL MEDYA
Advertisements

Oryantiring Nedir? Koşarak hedef bulma sporudur.
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Özel eğitim nedir? Özel eğitimin farklı açılardan farklı tanımları yapılmaktadır. Özel eğitim büyük ölçüde öğretimle ilgilidir. O halde; Özel eğitimi özel.
STRATEJİK PLANLAMA.
Mercedes-Benz Türkiye Sosyal Medya Etkinliği
Dogu Anadolu Kaplanları
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Halifax nerededir? Halifax sahili.
A TEMASI OKUL HEYECANIM
ORGANİZASYON KÜNYESİ Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI ORGANİZASYONU Tarih: 08 – 10 Kasım 2013 Kişi Sayısı: 100 Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi
BASKETBalL CHALLENGE CUP
Muğla, 2010 Yrd. Doç. Dr. Zerrin Ayvaz Reis 1, Doç Dr. Sevinç Gülseçen 2, Betül Bayrakdar 2 1 İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Bilgisayar.
RDG Bilgi ve Üretim Teknolojileri
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
Uluslararası Gençlik Ödülü yaş arasındaki gençlerin katılabilece ğ i, onların bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen gönüllülük.
ÜREME SAĞLIĞI ALANINDA
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
TEMEL İZCİLİK BİLGİLERİ
İPUÇLARI VE KULLANIMI Hülya KAYGISIZ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Eğitim Aracı Olarak Oryantiring
Etkinlik öncesi yapılacaklar… Basın ve Halkla İlişkiler konusunda uzman bir kadro ile PR çalışmaları yapmak.
Özel Öğretim Yöntemleri
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
Peyzaj Mühendisliği bağlamında Arazi biçimleme kavramı - özet
Oguzhanhoca.com /oguzhanhocam /oguzhan_hoca.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
THE DUKE OF EDINBURGH’S INTERNATIONAL AWARD - TÜRKİYE
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
ZIT KAVRAMLAR
GOOGLE EARTH (2005-∞).
BAŞLA. KARŞI CİNSTEN BİRİNİN ADINI DÜŞÜNÜN VE YÜREĞE TIKLAYIN.
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
TEGV PROJESİ GÖRÜŞME ANALİZİ DEMOGRAFİK BİLGİLER GÖNÜLLÜLER.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
CAMİ GEZİ PLANI Gezi Tarihi : Gezi Yeri : Oğuzlar Gölbaşı Cami - Oğuzlar Merkez Cami Geziye Çıkış Saati : 08:45 Geziden dönüş Saati : 10:10.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Bilimsel düşünme becerileri
Günlük hayatta kullandığımız cümlelerde yapılan işi anlatan bir kelime mutlaka olmalıdır. Aşağıdaki cümlelerde yapılan işi, hareketi ve olayı anlatan kelimeleri.
8 GRADE UNIT 6 ADVENTURES VOCABULARIES
OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin.
OLİMPİYATLAR.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi
Güvenli Sürüş Teknikleri
seyahat deniz deniz seyahat
Aile Katılımı Nedir? Çocuğun gelişimi hakkında anne babaları bilgilendirme. Anne babalara duygusal destek sağlama. Çocuklarına öğretmenlik ve rehberlik.
Erken çocukluk döneminde fen eğitimi
 Kış sporları olimpiyatlarda dalı bulunan, karlı zemin yada kapalı salonlarda buzlu zeminde takımlar halinde yada gösteri amaçlı (buz pateni dansı gibi)
ENGLISH ON HOLIDAY.
GENEL BİLGİ YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
TRAFİK İŞARETLERİ.
AY-TUR TURİZM SAN VE TİC A.Ş. TURUNÇ RESORT OTEL
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
YAZ TATİLİ.
Güvenli Sürüş Teknikleri Güvenli sürüş teknikleri eğitimi, otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, çekici, tır ve motosiklet gibi trafiğe çıkan her.
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Sunum transkripti:

Adventure never stops… Merkezi Ingilterede bulunan ve 2004 yılından buyana 4x4 sürüş eğitimleri vermek amacı ile kurulu Land Rover Experience Center Istanbul, 4x4 severlere farklı tatlar yaşatmaya devam ediyor yılı içerisinde planlanan ve uygulamaya başlanan gezi programları ile 4x4 kullanıcılarının içlerindeki maceraperest ruhlarını ortaya çıkartmayı hedefleyen Land Rover Experience Istanbul’un, her ay minimum iki kez yapılan hafta sonu turlarına kullanıcılar kendi araçları veya Land Rover Experience Center eğitmenleri eşliğinde Experience araçları ile katılabiliyorlar.

Adventure never stops… Gerçekleştirdiği gezilere değişik aktiviteleri de dahil ederek 4x4 severleri maceranın içine çeken ve onları farklı spor dallarıyla tanıştıran Land Rover Experience Center, bu özelliğiyle de farklılığını ortaya koyuyor. Düzenlediği gezi tarihlerindeki mevsim şartlarına göre değişen aktivitelerde, misafirlerini bisiklet, kayak, dalış, kano, balon, sörf, yelken ve tırmanış gibi heyecan dolu aktivitelerle buluşturuyor.

TANIŞMA GÜNÜ Yarım günlük bu macera programlarında amaç, off-road temel sürüş teknikleri hakkında eğitim verirken katılımcıların doğada güvenli sürüş keyfini yaşamalarını sağlamaktır. Özel olarak hazırlanan programlarda her araçta max. 4 katılımcı bulunur. 30 dakika süren sınıf içi eğitimin ardından önceden hazırlanan güvenli parkurlarda yapılan sürüşte katılımcılar arasında iletişim telsizle sağlanır. Öncü ve artçı araçlarda bulunan deneyimli eğitmenler sürekli olarak bilgilendirme ve yönlendirme de bulunurlar. Böylelikle katılımcılar dönüşümlü olarak kullandıkları araçları daha bilinçli ve güvenli bir şekilde sürerken temel eğitim bilgilerini de almış olurlar.

Adventure never stops… Program içeriğinde bir arazi gezisinde özellikle ihtiyaç duyulacak konularda ve arazi sürüşü temel becerilerini geliştirmeye yönelik şu bilgiler verilmekte. - Parkur okuma - Rota planlama - Manevra becerileri - Dik iniş ve çıkış - Yaklaşma ve uzaklaşma - Yan eğim geçişleri - Kanal Sürüşü - Çamur Sürüşü

Daha Önce Yapılan Keşif Turlarımız Adventure never stops…

İstanbul Keşif Turu

İstanbul Keşif Turu

Düzce Keşif Turu

Kaz Dağları Keşif Turu

Köroğlu Keşif Turu

Aladağlar Keşif Turu

İstanbul Kroki