Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

Çıkar Dünyası Vol.1 Gerilen ortamlar Emre’nin Laneti Turgay’ın İntikamı Çözümlenen Düğüm.
Kedilerin görevleri 1.
• MEME KANSERİ MEMEDEKİ HÜCRELERİN DÜZENSİZ BİR ŞEKİLDE VE KONTROLSÜZ BİR YAPIDA ÇOĞALMASI OLARAK TANIMLANIR. HER KADINDA MEME KANSERİ RİSKİ VARDIR. MEME.
KİMLİK DOĞRULAMA İŞLEMİNDE FOTOĞRAF UYGULAMASI
Bedevi ~ Öykü ~ “Mal cimrilerde, Silah korkaklarda,
Beyin Fırtınası Ekibi – İstanbul - S U N A R -
DİL- KÜLTÜR İLİŞKİSİ
"Aşk ancak yatakta tedavi edilebilen bir hastalıktır"”
SAĞLIK.
BOZKIR’A NİNNİ ses düğmesini açabilirsiniz Ali Demirsoy hocamızın göndermiş olduğu bu fotoğraftan müthiş etkilenmiştim.
LÜTFEN Slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz
Powerpoint Uygulaması
En ekonomik market ürünü
Gözde Durmaz Türkçe Öğretmenliği
BU PROGRAM TOLGA ERBAK TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. FINISHED
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
YAZIM KURALLARI.
Gezi Parkı Direniş Fotoromanı Taksim 29 Mayıs-16 Haziran 2013 Her şey; bir şehir parkının, iktidardaki hükümet tarafından yeniden düzenlenerek, küçültülerek.
AŞAĞIDAKİ CÜMLELERDEKİ ANLATIM BOZUKLUKLARINI BULUNUZ…
Chapter 3 Brainstorming a Game Idea: Gameplay, Technology, and Story
AŞK GÜNLÜĞÜ.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Kendine Karşı Sorumluluk
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
*Öğrenmek * Çalışmak ve *Başarmak
Diş Sağlığı Resimdeki kahramanımızın başına ne gelmiş olabilir?
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
Nasrettin Hoca
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ VE PARAGRAF SORULARI HAKKINDA İPUÇLARI
MESLEKLER.
Tokadı yiyenin canı acır ama bir şey söylemeden kuma şöyle yazar:
OMUZ EGZERSİZLERİ.
AİLELERE TAVSİYELER BİLGİLENDİRİN ARKADAŞLARINI KONTROL EDİN
KONUŞAN EŞYALAR İyi Seyirler..
1 Adı ve soyadı:…………………………… Mitat Zorlu 9 tane kartal tarlada, 3 tanesi uyursa kaç tanesi uyanık kalır? Aşağıdaki çıkartma işlemlerini yapalım..
Anlam Bakımından Anlatım Bozuklukları-2
Vücudumuz Bilmecesini Çözelim Ali DAĞDEVİREN
ZAMAN MAKİNES İ ZAMAN YOLCULUĞU.
1 Adı ve soyadı:…………………………… Mitat Zorlu 1)Yan yana bulunan grupları incele. Grupların varlıkları ile varlık sayılarını karşılaştır.Altlarına.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi.
ÇOCUĞUNUZ BİR HATA YAPTIĞINDA UYGULAMANIZ GEREKEN 8 ŞEY.
Tıkır Top
4/1.2. ÇEVREMİZDE BULUNAN DİNİ SEMBOLLERİ TANIYALIM
Tedavi olduğunuz şeylerin en hayırlısı hacamat olmaktır
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ NEDİR ?
MESLEK ETİĞİ Öğr. Gör. Alev UYSAL.
..
TAKIM RUHU 11-A.
SINAV KAYGISI Sınavlarda bazen kalbimizin hızlı hızlı çarptığını ve aşırı terlediğimizi hissederiz ancak bu çok nadir görülen, çözümü basit olan duygu.
TÜKETİMİ DİĞER ETKİLEYEN FAKTÖRLER
DEĞERLERİMİZ İYİLİK VE HOŞGÖRÜ
Diş Sağlığı. Resimdeki kahramanımızın başına ne gelmiş olabilir?
ZARFLAR(BELİRTEÇLER) ► Pikniğe birlikte gidelim. fiil fiil Düğüne akşam gideceğiz. fiil fiil Deniz masmavi gözüküyor. Çocuklar dışarı çıktı. Bugünlerde.
CANLILARIN BESLENME ŞEKİLLERİ
GEBELİĞİ ETKİLEYEN HASTALIKLAR
GÜRKAN’IN YALANI Elif Emine BALCI. Gürkan ve Semih adında birbirlerine çok yakın iki arkadaş vardı. İkisi de sekiz yaşında ve aynı sınıftalardı. Bir hafta.
Bir zamanlar, birbirine bitişik iki çiftlikte yasayan iki erkek kardeş vardı. Günlerden bir gün bu iki kardeş arasında bir anlaşmazlık baş gösterdi. İki.
Kötü dokunmalara örnekler Kötü dokunmalara örnekler.
UĞUR OKULLARI BALGAT KAMPÜSÜ
Her okuyuştan sonra “spacebar(boşluk)”tuşuna basınız
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Sunum transkripti:

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu fotoromandaki kişiler gerçek hayattan alınmıştır. Öykülerin gerçekliği tartışılır.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak O gün Zülfikar adisi Ali’den sağlam bir tokat yemişti. Bu onun aklına bu işlere girmeyi getirdi. Bilek gücüne de güveniyordu. Karlı bir iş varsa Zülfo neden girmesin ki ?

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu arada Turgay ortalığa dehşet saçıyordu. Kendini “dayı” ilan eden Turgay kaşınmaya başlamıştı.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Turgay’ın dayılıklarından en çok zarar görenlerden biri de Emre idi. Artık Turgay’a bir ders verme zamanı gelmişti. Emre ona dost gibi yaklaşarak bir şeyler bulmaya çalıştı.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Emre gazeteden Turgay’ı haklayacak birini aradı. Ancak en kötü silici bile Emre’nin bütçesini aşıyordu. Ama iyi olacak hastanın doktor ayağına geldi ve Zülfo Emre’nin derdini rastlantı da olsa anladı. Bu iş hem Zülfo’ya çıkar sağlayacak hem de Turgay’a iyi bir ders verecekti.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Turgay uyurken Zülfo ona sinsice yaklaştı. Bu Turgay’ın uyanmasını sağladı. Zülfo ne kadar sessizce yaklaşsa da uyanan Turgay bir şeylerden şüphelendi.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Zülfo yumruğunu sıktı ve Turgay’a salladı. Yumruğu yiyen Turgay kanlar içinde yere serildi ve hastaneye kaldırıldı.

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Zülfo’nun yakalanması uzun sürmedi. Zülfo gereken cezayı aldı. Turgay ise artık masum bir kuzu gibi sakinleşti. Devam Edecek…..

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak