Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
HAYAT DİYE BİR ŞEY VAR "Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yaşadığınızı”
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
ALMAZ.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Değerli Dostlar, bu sene bahar gelmeyecek mi, diye sorarken… …bu yağışlı havaların arasında, Size müjdeyi vereyim dedim…
SAKSIM SAKSIM Önce toprak doldurdum Önce toprak doldurdum
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Seni Seviyorum.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
bende o damlaları avuçlarıma alıp,
GiTTiĞiN YeR.
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Elinin arkasında güneş duruyordu
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
AYTEN Ümit Yaşar OĞUZCAN ŞİİRLER MİLYON KERE AYTEN AYTEN’İN SONU ÇIKIŞ
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Adı yok.
BENİM ADIM SABAH Bir bebeği koklayınca için ısınıyorsa sevinçten... Bereketli bir tarlada, rastgele bir buğday başağı olmak istiyorsan... Veya bir kum.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
Dünya Dönüyor Şarkı Dünya dönüyor, Sen ne desen de. Yıllar geçiyor ,
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Sunum transkripti:

Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen içimde büyük bir özlem Üşüyorum Bitmeyen bir hasretten Beklemek ve Özlemek kolkola girmişler inat Bana inat sana kavuşamamama Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Mutluluklarını haykırıyorlar Gülüyorum umutsuz hayallere Sen umarsız açan çiçeğim Ağlamak yerine Gene girdin dolu dizgin Girdin hayallerime

Aşılmaz Geçilmez yollar mı aşıyorsun? denizler mi geçiyorsun? Aylar yıllar geçiyor Bir görünüyor Bir türlü gelmiyorsun!!! Bir kayboluyorsun Sanki serap gibisin Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Kâh Bazen hayallerim gibi gidiyorsun gelmemecesine yok oluyorsun Kâh en ulaşılmaz oluyorsun Biliyor musun?

yaşam Soluğun Gözlerin Bana ise senle olmak kalıyor yaşam demek Senle olmak Yaşamamın tadı demek Soluğun bir nefes kadar yakın Gözlerin artçı depremler gibi Gözlerin bir perde gibi örtülmüş gözlerime Ne kadar yakın olursa Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Beynime kök saldın O kadar korkuyorum Anılarıma hükmettin Bir türlü bakamıyorum Ruhumu talan ettin Yer yerinden oynuyor sanki Depremler yüreğimde

Yanardağlar mı? Volkanlar mı? Dönmeyişinle Hepsi bende Volkanlar mı? Patladı Patlayacak Bakamam Bir bilsen gözlerine nasıl tutuşur Bakamam yanarım hasretinle yüzüne Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Sensiz dünya durabilir İnan ki ölümüm olacak Mevsimler yer değiştirebilir Dönmeyişinle

güneş Üşüyorum Bırakma Bırakma yüreğimi Bu sabah bir daha doğsun gözlerinden Bir kere daha ısıt beni Üşüyorum ısıt yüreğimi Sen bana Ben oldun Bırakma tut ellerimi Bırakma sonu olmayan aşklara Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil yüreğimi Sensiz Isıt üşüyorum Sevinç Küçük

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com