League of Legends Karakter ve Koridorları

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇOCUK NASIL ÖĞRENİR?.
Advertisements

Kemal BAŞARAN Basketbol Antrenörü
İDİL KIZIL GÜZELLİKLER.
DERS KİTABI.
TOHUMDAN FİDANA ELİF DUMANLI 6-C 725.
UEFA Hakem Gözlemciliği Felsefesi
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Değerli Dostlar, Ankara’da 2011 karla biterken 2012 bol kar yağışı ile başladı. Eşimle birlikte evde oturmaktansa yine şöyle bir dağ havası alalım dedik.
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
KAMP YERİ SEÇİMİ .
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
AŞK YARASI SESLİDİR.
Kişisel Web Sayfaları Kullanım Bilgileri
VOLEYBOL Kuralları.
Şişme Oyun Parkları.
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
Hayat Bilgisi 3 Hepimiz Biriz !.
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
KONUŞMAYI BAŞLATMA VE SÜRDÜRME AMAÇ: Sözel İletişimi başlatabilme ve sürdürebilme DÜZEY: 2. Sınıf ve üstü SÜRE: 45 Dakika MATERYAL:
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Records Manager’a çift tıkladığınızda bu ekran gelir.
Önce Merhabalar, Şu anda görmekte olduğunuz slaytta yer alan güzel sözler, internetde yayınlanan ünlü düşünürlerin sözlerinden alınıp buraya koyulmuştur.
ANTAJ İŞARETİ İki kolunu gergin şekilde vücudunun ön yönüne doğru uzatırsın ve avuçların hafif şekilde bir top tutartcasına eğridir.
HENTBOLDE ADAMA DÖNÜK 3:2:1 SAVUNMA SİSTEMİ VE İLKELERİ
♫ Sesi açıp tıklayınız! ♫ Sesi açıp tıklayınız! diye sordum Yunan Kültür ve Tarih profesörü olan yaşlı hocama. Her zamanki gibi salonda kahkahalar yükseldi.
İLETİŞİM VE ÇATIŞMA. ÇATIŞMA HER ZAMAN HAYATIMIZDADIR Çocukken hangi oyunu oynayacağımız en büyük sorunumuzdu arkadaşlarımızla… Ailemizle süt içmemek.
Zıt Anlamlı Kelimeler Kelime(Sözcük)
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Değerli Dostlar, yolum İnebolu’ya düşünce, yine birkaç resim çekmeden duramadım. İç Anadolu’dan mevcut tek karayolu üzerinden gelirken İnebolu merkezi.
İKİ RESİM ARASINDAKİ 6 FARKI ve 1 ORTAK TARAFI BULUNUZ.
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
HOŞGELDİNİZ…. HOŞGELDİNİZ… POWERPOİNT İLE… PowerPoint genellikle iş ya da okul için sunumlar hazırken kullanılır. Ancak PowerPoint çok daha eğlenceli.
OYUN TANITIMI Oyun hiçbir şekilde siyasi bir amaçla yapılmamıştır ve tamamen eğlence amaçlıdır.
Sunum Oluşturma ve PowerPoint Kullanımı
HUZEYFE MUHAMMED KOCABAŞ
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı : …………………………………………. 12 Ocak 2009 Pazartesi 1. Dinozorlardaki işlemleri incele.Verilmeyen sayıları bul.Bulduğun sayılara ait.
EFT TEKNİĞİ UYGULAMASI GEÇMİŞİ YENİDEN YAZMAK
Mustafa kemal Akbay İlköğretim Okulu Veli Toplantısına Hoş Geldiniz.
Değerler Eğitimi Sevgi-Saygı ayında. Bu konuda bir sunu hazırlayınız.
Lütfen SESLİ izleyin....
BİLGİ VE GÜVENLİK Hakan TÜZER B.T. Öğretmeni.
8. SINIF SINAVLA GİRİLEN LİSELER ASKERİ LİSELER ÖZEL YETENEK SINAVIYLA GİRİLEN LİSELER SINAVSIZ GEÇİŞ GENEL LİSELER.
ÇOCUK İSTİSMARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME.
Her insan hata yapabilir mi ?
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 2.Dönem Faaliyet Raporu.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
Ve sosyal faaliyetlerimiz… Perşembe günleri Lala İlkokulu Sinema Günleri düzenledik…
PAS & DÖNÜŞLER ISINMA AMAÇLI ÇALIŞMA
KONU : BEN DE KATILMAK İSTİYORUM KAZANIM :
BENİM BÜYÜK YUVAM.
FUTBOL TOPLU OYUN TEKNİKLERİ
Sulu Oyunlar. Birbirinden e ğ lenceli ve güzel oyunlarımızı sizlerle payla ş mak istiyoruz. Sulu ş ekerler Diyarı Şekerler diyarını sular altında görevimiz.
SAKLAMBAÇ OYUN.  Saklambaç (ya da saklanbaç), bütün dünyada yaygın bir biçimde oynanan bir çocuk oyunudur.  Saklambaç oynarken oyuncu sayısına bir.
BASKETBOL OYUN KURALLARI
Değerli Dostlar, yolum İnebolu’ya düşünce, yine birkaç resim çekmeden duramadım. İç Anadolu’dan mevcut tek karayolu üzerinden gelirken İnebolu merkezi.
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
Uşak İl Hakem Kurulu
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SATRANÇ TEMEL AÇILIŞ PRENSİPLERİ
İNTERNETİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI
YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SATRANÇ TEMEL AÇILIŞ PRENSİPLERİ
Robot Prenses ve Zombi Cüceler
Kural – 16 Kale Vuruşu.
SLAYT.
Kural - 14 Penaltı.
Kural - 13 Serbest Vuruşlar.
Kural – 11 Ofsayt.
K Bu başlık sayfasını kendi iletinizle özelleştirin! Mektubu seçin ve kendi metninizi ekleyin. Her slayt için bir karakter kullanın.
VOLEYBOL Nasıl oynanır Voleybol nedir Voleybol sahası.
Sunum transkripti:

League of Legends Karakter ve Koridorları Yapım: www.sihirdarvadisi.weebly.com

KARAKTERLER Taşıyıcı: Taşıyıcı karakterler uzaktan vuruş yapabilen ve fiziksel hasarı yüksek olan karakterlerdir.Bu karakterlerin canı az olduğu için Takım savaşlarına en arkada katılırlar. (Editör)-Benim size taşıyıcı karakter olarak tavsiyem EZRAEL’dir.Size bu karakterin bir resmini ve kullanılabilecek en iyi kostümünü gösteriyim. Bu resim EZRAEL karakterinin orijinali görüntüsüdür. Bu resimde EZRAEL karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

Tank: Bu karakterlerin can değeri çok yüksektir Tank: Bu karakterlerin can değeri çok yüksektir.Bu karakterlerin can değerleri çok yüksek olduğu için takım savaşlarına en önde katılırlar.Eğer karşınızdaki takımda tank karakter varsa size tavsiyem ona en son sıra bırakın. (Editör)-Benim size tank karakter tavsiyem GAREN’dur. Bu resim GAREN karakterinin orijinal görüntüsüdü. Bu resimde GAREN karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

Yardımcı: Bu karakterlerin canı,fiziksel ve yetenek güçleri azdır Yardımcı: Bu karakterlerin canı,fiziksel ve yetenek güçleri azdır.Bu karakterler oyunun içinde diğer karakterlere yardımcı olurlar.Mesela bir karakterin can değeri düşmüşse onu yükseltebilirler veya karşılaştığı karakteri öldürebilmesi için yardım ederler.Takım savaşlarında genellikle ortada olurlar. (Editör)-Benim size tavsiye ettiğim yardımcı karakter SORAKA’dır. Bu resim SORAKA karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde SORAKA karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

Orta koridor karakteri: Orta koridor karakterleri çok yüksek olarak fiziksel veya yetenek gücü hasarı veren karakterlerdir.Genellikle uzak vuruş yapan yetenek gücü karakterleri seçilir. Bu karakterlerlerin fiziksel vuruş gücü oldukça düşüktür bu yüzden yetenekleri olmadan neredeyse hiçbir işe yaramaz.Takım savaşlarında tank karakterinin arkasında girerler. (Editör)-Benim size Orta koridor karakteri tavsiyem BRAND’dır. Bu resim BRAND karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde BRAND karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

Bu resimde ZED karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür. Orman: Bu karakterlerin fiziksel gücü,canı veya yetenek gücü yüksek olabilir.Bu karakterler üst,orta ve alt koridorda olmak yerine ormandaki minyonları öldürerek seviye atlarlar.Bu karakterler takım savaşlarına görünmeden ve sonradan katılırlar.Bu karakterler oyun içinde zaman zaman üst,alt ve orta koridorlara yardıma giderek koridorlardaki karakterlerin karşıdaki şampiyonları öldürmesine yardımcı olurlar. (Editör)-Benim size tavsiye ettiğim Orman karakteri ZED’dir. Bu resim ZED karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde ZED karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

Benim bu tavsiye ettiğim 5 karakter sadece benim sevdiklerim ve iyi oynamayı başarabildiğim karakterlerdir.Her karakterin kendine göre güzel özellikleri vardır karakter seçimi tamamen size kalmış.Fakat tabiki karakterleri yerine göre seçmelisiniz mesela yardımcı bir karakter orta koridorda veya orman’da neredeyse hiçbir işe yaramaz.

KORİDORLAR Sihirdar vadisi haritasında üst,alt ve orta koridor olmak üzere toplam üç koridor ve koridor olarak sayılmayan orman vardır.

Üst Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda üst koridorda tek bir oyuncu oynar bu oyuncu tank karakter olur. Orta Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda orta koridorda tek bir oyuncu oynar bu oyuncu orta koridor karakteri olur. Alt Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda alt koridorda iki oyuncu oynar bu oyuncular yardımcı ve taşıyıcı karakterlerdir. Orman: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda orman da tek bir oyuncu oynar bu oyuncu orman karakteri olur.

BU SLAYTTA SİZLERE KARAKTERLERİ VE KORİDORLARI TANITTIK UMARIM İŞİNİZE YARAMIŞDIR  Saygılarımızla www.sihirdarvadisi.weebly.com Ekibi