Çiğdem KILCI Kasım 1987-. Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgisayar ve Internet Bağımlılığı
Advertisements

TARİHÎ MEZARTAŞLARI NEDEN TAHRİP VE YOK EDİLİYOR?
Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Soy alguien con quien convives a diario Hergün birlikte yaşadığınız biriyim...
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
KUMDA AYAK İZLERİ
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ERZURUM
“Iyice Düşün...”
19/08/2009 Bircan OĞANKUL
Yrd. Doç. Dr. M. Emin MUTLU Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi
KAZANIMLAR 20. Soyadı Kanunu'nun kabulünün gerekçelerini ve Mustafa Kemal'e "Atatürk" soyadı verilmesini millî kimlik kazanma ve çağdaşlaşma çerçevesinde.
KAZANIMLAR 6. Eğitimin meslek edindirme hedefini kavrayarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda mesleki tercihlerine yönelik planlama yapar.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©1 HOORZORG HAMZA Gösteriyi kendi akışında izleyiniz.
Türkiyenin en büyük mail grubu
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE ETKİN YÖNETİM Tekirdağ – 11 Mayıs 2012 Türker GÖKSEL LİDERLİK VE ETKİN YÖNETİM Tekirdağ – 11 Mayıs 2012 Türker.
1950’de Mersin’de ilk kadın belediye başkanımız seçilmiştir
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA 12
Öğrenme ve Bazı Duyuşsal Değişkenler
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İLİ ULUSAL ANNE ÖLÜMLERİ ÇALIŞMASI
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞLERİ
OKUL REHBERLİĞİNDE MESLEK DANIŞMANLIĞI
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
BABALAR VE KIZLARI.
ANNECİĞİM.
ÇOCUKLAR İÇİN BEŞ SEVGİ DİLİ
Çocuk Psikolojisi Hazırlayanlar TATKAVAKLI İLKÖĞRETİM
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
DİLEK VE DUALARIMIZDA DİNİ İFADELER
TÜRKÇE / Düşünce Yazıları (Biyografi-Otobiyografi)
Kolukısa Anadolu Lisesi Öğrenci;Nisa Bağdatlı Öğretmen; Esra Çiftçi
Cümlede Anlam.
Okula Devam Sözleşmesi
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
YEREL ÇEVREDE İŞ VAR MI? Kazanım: Bulunduğu çevredeki meslekleri değerlendirir. 12. Sınıf 102 nolu kazanım etkinliği.
Mitat Zorlu 1 Bu varlıklar kelebek, kurbağa, horoz, horoz ve penguen şeklinde dizilmişler. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 04 Mayıs 2009 Pazartesi Matematik.
Hizmet sektörü içerisinde en önde gelen ve ülke ekonomisini kalkındıracak döviz girdisinde en büyük paya sahip olan Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu yabancı.
40 Yaşımda ben….
ÇOCUĞUMA NASIL YARDIMCI OLURUM?.
Matematiğe merakı olan arkadaşlar, lütfen aşağıdaki soruyu çok dikkatle inceleyiniz ve hemen cevaba bakmayınız !!! Aşağıdaki soru Barcelona Üniversitesi.
EDATLAR.
DÜNÜM BÜGÜNÜM YARINIM.
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
Doğru Tercih Nasıl Yapılır?
Girne Orta Okulu Rehberlik Servisi
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 17 Mart 2009 Salı Matematik =10 6+4= -4=6 -6=4 7+5=12.
MUTLU BİR AİLEyİz Hazırlayan: Bensu DEMİRYÜREK.
ŞEHİT ALBAY İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU
Kazanım 6 Yaptığı çalışmalarda yararlandığı kaynakları gösterir.
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
SEVGİLİ GENÇLER; İLKÖĞRETİM 8. SINIF ÖĞRENCİSİ OLARAK HAZİRAN AYINDA BİR KARAR VERECEKSİNİZ. BEN OKULU BİTİRİNCE NE YAPACAĞIM? OKUYACAK MIYIM? OKUMAYACAK.
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
MİSYONUMUZ İNSANİ VE TOPLUMSAL DEĞERLERİ ÖZÜMSEMİŞ, ÖZ GÜVENİ YÜKSEK, SORUMLULUK SAHİBİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE KATILAN, DONANIMLI ÖĞRENCİLER.
M A T E M A T İ K.
HAZIRLAYAN: CANAN MAÇAN BALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Bugün neler öğreneceğiz?
İNTERNETİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

Çiğdem KILCI Kasım 1987-

Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı ve doğduğum şehri ilk kez 2004 yılında görebildim. En çok Şirince’yi sevdim, Konak Meydanına büyülenerek baktım. Eğitim hayatım; Osman Ünyazıcı Anasınıfı ve İlköğretim Okulu, Nedret Arif Ortaokulu ve Yunus Emre Lisesinde geçti. (Ankara) 2005 Öss’de Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüne yerleştim. 2008’de ikinci üniversite hakkımı kullanarak Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümüne kayıt yaptırdım haziranında iki üniversite mezunu olarak, Türkiye’deki işsizler ordusuna katılacağım kısmetse. Böyle diyorum çünkü, yaşadığım ülkenin şartlarını biliyorum. Sevdiğim işi yapmamam için elinden geleni yapan eğitim sistemimiz, yıllar süren eğitimlerden, yabancı dil öğrenme çabalarından sonra para kazanmamam içinde elinden geleni yapacak. Biliyorum

2006 yılında Akkaya olan soyadım özel sebeplerden ötürü Kılcı olarak değişti. (Özel sebeplerden kasıt evlilik/boşanma değildir.) İnternette hem Çiğdem Kılcı hem de Çiğdem Akkaya olarak bana ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl ‘da ilk makalelerimi yayınlamaya başladım. Hızla ‘’paticik çiğdem’’ olarak nam saldım. Haziran 2009’da kendi alan adımı alarak ‘a taşındım. Sitelerin isimlerinden de anlaşılacağı üzere ben bir hayvanseverim. Bilinçli, sevmenin ne demek olduğunu bilen, doğayı ve hayvanları Allah’ın bir mucizesi olarak gören, sözde değil özde hayvanseverim. Bugün yaşadığımız dünyanın işliyor olma sebebini onlara bağlıyorum ve yeryüzünde yalnızca insanlar kaldığında çekilmez bir hayat yaşayacağımızı düşünüyorum.

Bu yüzden onlara vermemiz gereken önemi veriyorum ve hem doğaya hem hayvanlara saygı duyuyorum. Siyasi liderlere, ne idüğü belirsiz şarkıcılara, vasıfsız insanlara tapmıyorum. Tüm hayvanları seviyorum ama en çok kedilere bitiyorum. Sokakta sayısız kediye bakıyorum. Evimi farklı dönemlerde 3 minik patiye açtım. İlk kedim Kirli kızgınlık döneminde evden kaçtı, bulunamadı. Hala kayıp  9 ay oluyor… Umut, annesinden çok küçükken ayrıldığı için, sağlıksız bir kedi olmasına göz yumamadığımdan annesine geri verildi ve daha sonra başka bir aile tarafından sahiplenildi. Şimdi mutlu. Sadece 4 gün aynı evi paylaştığım kızım Badem’se 11.Ekim.2009 da veteriner hekim hatasıyla yaşamını yitirdi.

İlgili hekim hakkında yasal süreç başlatıldı. Veteriner hekimler odasıyla görüşmeler devam etmekte. Olay sonrası sözkonusu veterinerle yüzyüze gelmemek için tüm imkanlar seferber edildi. Çünkü gelinse, veteriner oracıkta öldürülebilirdi. Sonuç olarak büyük dersler çıkarıldı ve hayat minik bir bedenin üstünden çirkin yüzünü göstermiş oldu. Hakkımda daha detaylı bilgiye ulaşmak, iletişime geçmek, makalelerimi okuyup kendinizden bir şeyler bulmak için lütfen: ‘u ziyaret ediniz. Çiğdem KILCI Ekim 2009

Badem

Kirli