ŞİRKET TANITIM DOSYASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Yazılım Geliştirme ve Java
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi

Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
DERSİN AMACI: - Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim süreçlerindeki yeri ve kullanımı, öğretim teknolojileri yoluyla kendi branşınızla.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
20. Yaşını kutlayan İnterpro 18.yılını kutlayan BThaber 7. yılındaki BThaber Platform etkinlikleri 3. kez Kamuda BT Yönetimi Platformu. Rakamlarla İnterpro.
INTERNET TABANLI HASTA KAYDI PAYLAŞIMI VE TELEKONSÜLTASYON PLATFORMU
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Doç. Dr. Ahmet KESİK Strateji Geliştirme Başkanı.
GELECEĞİ TAHMİN ETMENİN EN İYİ YOLU ONU YARATMAKTIR…
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Finans ve Bankacılık Etkinliği
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
SÜREÇ YÖNETİMİ Dr. Selami ERARSLAN İstanbul 2011.
KALİTE Hizmetin sunum standartlarının belirlenmesi, ve hizmete insanlar tarafından duyulan inanç, güven ve memnuniyetinartırılmasıdır.
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ
THALES-YALTES Siber Güvenlik Çözümleri
BBY Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi
Mobil Uygulamalar ve Bilgi Hizmetleri Orçun Madran
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
IMPROQ 2004 Lighthouse IMPROQ 2004 Tarihçe 1998, Yazılım Metodolojisi Nesneye yönelik Iterative incremental Çevik (agile) yaklaşımlar 2001, Kalite ve.
Yazılım Proje Yönetimi
109/06/08 VIVA Eğitim İlişkileri Yönetimi. 209/06/08 Ajanda Hedefler & Gerçekleşenler Proje Yönetimi AR - GE Sistem Testler Sonuç Demo Sorular & Yorumlar.
Bölüm 1 Mühendislik Ekonomisi Kararları
Bilgi Sistemi Organizasyonlar içerisindeki kontrol ve karar verme mekanizmalarında kullanılacak bilginin toplanması, işlenmesi, saklanması ve dağıtılmasını.
Universal Bilgi Teknolojileri
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
İçindekiler Ar-Ge Faaliyetleri ve Ar-Ge Yönetimi
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLAR
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Bölümün Amacı Bu bölüm, bilişim teknolojisinin evrimini incelemektedir. Bölüm, örgütsel işlemlere uygulanan bilişim teknolojisi sistemlerine göz atarak.
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
TS EN ISO/IEC Personel belgelendirme sertifikalandırma işi yapmak isteyen kurum ve kuruluşların akreditasyon şartlarını içeren uluslararası bir standarttır.
Bilgisayar Mühendisliğindeki Yeri
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
İnovatif Çözümlere Doğru
“innovation and future”
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Sunum transkripti:

ŞİRKET TANITIM DOSYASI Eylül, 2007 Ömer AKYÜZ

2. Ödüller CeBIT Eurasia Bilişim - 2002 Computerworld Honors - 2003 Trade Leaders’ Club - 2005 Interpro “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması - 2006”

3. Kalite Politikası Uygulanan Kalite Standartları ve Hedeflenen Belgeler : ISO 9001 : 2000 ( ABS akredite & TURKAK Onaylı ) ISO 15504 / SPICE TSE Yazılım Hizmetleri Yeterlilik Belgesi AQAP 160 CMMI 3 (2007 2. Yarı)

4. Referanslar

1. Genel Bakış , Bilgi Teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren bir Teknoloji Şirketidir. Tamamı Türk sermayesidir. 1995 yılında kurulmuştur. Yazılım Teknolojileri üretir. Uygulama Yazılımı konusunda “Büyük Ölçekli Kurumsal Pazarın” Sektör Lideridir ! Finasal yapısı güçlüdür. Uluslararası arenada Yazılım Oscar’ını kazanan tek Türk Teknoloji Şirketidir. Knowledge-base economy Integrate business and IT objectives “Today, value of an IT department is measured by its ability to rapidly produce strategic business applications which give a company a competitive edge in the marketplace”

5. İnsan Kaynakları Ankara’da: 103 kişi İstanbul’da: 41 kişi Mühendislik Dereceleri : tamamlanmış 1 PhD ve 17 Master : devam eden 4 PhD ve 11 Master

6. Ürünler AURORA Yazılım Üretim Bandı Lighthouse Kalite Yönetim Sistemi I3 Kurumsal Kaynak Planlama V@W Ailesi Finans Ürünleri Servis Otomasyonu Bayi Takip Otomasyonu IDENTA İç Denetim Aracı

7. Teknolojik Çözümler Akıllı Kart ve Sayısal İmza Çözümleri SOA Mimarisine Geçiş Çözümleri IBM Mainframe ve AS/400 Gateway Çözümleri Açık Sistem Entegrasyon Çözümleri Cybersoft Authentication and Authorization Service (CSAAS) – Yetkilendirme ve Kullanıcı Yönetimi Aracı Accessing, Authorization and Personalization System (EYEKS) – Yetkilendirme ve Kişiselleştirme Aracı

8. Güçlü Yönler Türkiyenin en büyük bağımsız yazılım şirketi % 95 + mühendislik şirketi Yüksek teknoloji bilgi birikimi Ar-Ge yatırımı Yazılım teknolojisi üretimi Üretici bağımsız çalışabilme Güçlü finansal yapı Esneklik ve hızlı hareket edebilme kabiliyeti Referansları Dürüst çalışma anlayışı Çözüm yaklaşımı Yaratıcı zihniyet

8. Çalışma Yöntemleri Anahtar Teslimi Proje Geliştirme Ortak Proje Ekibi Oluşturma Bilgi Teknolojileri Danışmanlığı Eğitim, Danışmanlık ve Teknoloji Gözetmenliği (Mentoring) Ürün Satışı ve Desteği Kalite Doğruluk Proje Yönetimi Süreç Yönetimi Kalite Güvence & Kontrol Maliyet ve zaman Birikim Uzmanlık ve Tecrübe Araç Ar-Ge Kaynak Çözüm Yazılım Mimarisi Donanım Topoloji

LIGHTHOUSE Advanced Yazılım Süreç Yönetim Sistemi

Sunum Gündemi Lighthouse Advanced (II) nedir? Modüller Genel Mimari Temel Yararları Nasıl Çalışıyor? Modüller Genel Mimari Temel Teknolojiler Demo

Lighthouse Advanced

LIGHTHOUSE Advanced Nedir? Süreç Yönetim Sistemi Otomasyonu; Yazılım geliştirme sürecinin yönetimi tek elden, kullanımı kolay web tabanlı bir araçta toplamayı amaçlamaktadır. Temel Amaç; Kurumsal bilgi yönetimini sağlamak Kurumsal iletişimi güçlendirmek Yazılım süreçlerinin birbirleriyle ilişkisini tanımlayıp, yönetilmesini kolay ve izlenebilir hale getirmek Yazılım yönetim ve mühendislik süreçleri arasında farklı roller ve bakış açılarından doğan verimsizlik problemini çözmektir.

LIGHTHOUSE Yararlar - 1 Yazılım süreç standartlarıyla entegrasyon ve standartlara uyumun kolaylaştırılması Prosedürlerin günlük işlere dönüştürülmesi Süreç değişikliklerinin hızlıca entegrasyonu ve uyarlama süresinin kısaltılması Farklı roller için farklı iş tanımları sunarak, doğru görev tanımlarının ve yazılım süreçlerinin netleştirilerek izlenebilirliğin artırılması

LIGHTHOUSE Yararlar - 2 Yazılım yaşam döngüsü modellerine uygunluğun sağlanması Süreç değerlendirme maliyetlerinin düşürülmesi Metrik toplamanın kolaylaştırılması ve otomasyona geçirilmesi, CMMI ve ISO 15504 Seviye 4 ve 5 için gereken sayısal yönetim ve sürekli iyileştirmeye temel oluşturulması Form otomasyonu ve uyarlama mekanizmasıyla farklı projelerin ihtiyaçların organizasyonun kontrolünden çıkmadan değiştirilmesi ve uyarlanabilmesinin sağlanması

(İş Akışı, İş Atama, Yetkilendirme,..) Nasıl Çalışıyor? Süreç & İş Yönetimi Çıktı Yönetimi Kurumsal Süreçler Proje Süreçleri Dokümanlar Formlar Kurumsal İşler Proje İşleri Standartlar İş instanceları Süreç instanceları Alt sistemler (İş Akışı, İş Atama, Yetkilendirme,..)

Modüller Doküman Yönetim Sistemi Form Motoru/Form Tasarım Aracı Süreç/Görev Yönetim Sistemi İş Akış Motoru Süreç Tanımlama ve Tasarım Aracı Standart Tanımlama ve Entegrasyon Aracı Kural Motoru Yetkilendirme Modülü Proje Yönetimi Modülü Kalite Yönetim Sistemi Raporlama Yöneticisi Eğitim Yöneticisi Temel Modüller (Kullanıcı, Menü, Güvenlik, İletişim)

Genel Mimari (Modüller)

Genel Mimari (Teknoloji)

Temel Teknolojiler Struts/Common Controls Spring Hibernate JBPM JGraph EhCache Quartz Apache Open Source Projects Drools/ XML Rpc / FCKEditor / Lucene / Itext BeanShell Scripting Java 1.4.2 / Tomcat 5.0.28 / MySQL 4.1.12

Teşekkürler