HİCABİ DEMİRCİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Advertisements

HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
OKTAY TUNCER hayatımızda noktalama işaretleri....
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
FERİHA UYAR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNE HOŞGELDİNİZ
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
DERSİN AMACI: - Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim süreçlerindeki yeri ve kullanımı, öğretim teknolojileri yoluyla kendi branşınızla.
SANATA EVET YES WE ART. FOTOGRAF SANATI ART OF PHOTOGRAPHY İSA ÇELİK.
SELİM İLERİ.
Hayatı Edebi Yaşamı Eserleri Ödülleri
Jean-Christophe Grangé ( ? ).  15 Temmuz 1961’de Fransa’da dünyaya geldi.  Üniversite eğitiminin ardından serbest gazeteci olarak çeşitli haber.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Powerpoint Uygulaması
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
Serdar Yegül & Soner Tümüklü
 Sevinç Çokum 25 Ağustos 1943’te İstanbul Beşiktaş’ta dünyaya geldi.  Üç kız evlada sahip olan ailenin en küçük çocuğudur.  Beşiktaş Büyük Esma Sultan.
Kadın Çalışmaları (Sorunları) Araştırma ve Uygulama Merkezleri (KAUM)
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMINDAKİ TEMEL İLKELER
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
Özürlü STK’larının Lobicilik ve Hak Temelli Yaklaşımlar Konusundaki Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi.
MAVİSEL YENER.
Hayatı Edebiyat Yaşamı Eserleri Ödülleri
ERTUĞRUL ÖZKÖK İzmir doğumlu olan Ertuğrul Özkök, yaklaşık 20 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapmış önemli bir gazeteci.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
MÜGE İPLİKÇİ.
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
İngiliz Edebiyatı ve Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi 1 Ocak – 31 Aralık 2014 Etkinlikler.
HS_IVSS_CSZE 04 IVSS-Elektrik Bölümü Ankara, Şubat 2005.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
DOODLE(KARALAMA) İLLÜSTRASYON ÇALIŞMASI
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Okulumuz, CEM OFSET MATBAACILIK SANAYİİ A.Ş. yönetim kurulu başkanı Dr. OKTAY DURAN tarafından yaptırılarak bakanlığımıza hibe edilmiş ve tarihinde.
ENVER AYSEVER ‘’Yazarlık sabır, beceri ve süreklilik gerektiren bir işçilikse eğer, bunun yineleneceği ortamın nasıl olduğunun pek önemi yoktur. Çalışkan.
CİHAN DEMİRCİ.
Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
ESKİŞEHİR TİCARET ODASI
AFİŞ.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü
Hazırlayan:Ayşe Ulusoy
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Prof. Dr. Tülay Alim BARAN
AFİŞAFİŞ. T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Resim-İş Eğitimi.
EDEBİYAT PERFORMANS ÖDEVİ Adı:Ömer Soyadı:Koca No:284 Sınıf:10/H.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
2019 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİRİM KOMİSYONLARI BİLGİLENDİRME VE EŞGÜDÜM TOPLANTISI 25 Aralık 2018.
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
Ankara Üniversitesi Akademik Performans Çalışması:
REKLAM FİLMİ. REKLAM FİLMİNİN SÖZLÜK ANLAMI Herhangi çevrilen kısa bir ürünü tanıtmak amacıyla metrajlı film.
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

HİCABİ DEMİRCİ

Hicabi Demirci 1968 Haziran’ında Samsun’da doğdu Hicabi Demirci 1968 Haziran’ında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise yılları Anadolu’nun çeşitli yerlerinde geçti. 1985’te Ankara Gazi Lisesi’ni, 1992’de Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ni bitirdi. Üniversite yıllarında çizgiden kopmamak için girdiği çizgi film atölyesinden uzun süre çıkmadı.

Animasyon çalışmaları süresince çizgi film senaryoları da yazdı Animasyon çalışmaları süresince çizgi film senaryoları da yazdı. 1998’de senaryosunu, animatörlüğünü ve yönetmenliğini üstlendiği “Ufuktaki Ada” isimli kısa metrajlı çizgi film çalışması, Almanya Nürnberg Film Festivali’nde gösterime girerek finale kaldı. 2000 yılı İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali’nin afiş tasarımına imza attı.

Reklam sektöründeki çeşitli ajanslara illüstrasyon ve storyboard çalışmaları gerçekleştirdi. Kitap ve dergi kapağı projeleri ile grafik alanında sayısız ürün verdi. Bir dönem, Radikal İki ve Milliyet Pazar eklerinde karikatürleri yayımlandı. Ulusal ve uluslararası karikatür yarışmalarından toplam 45 ödüle değer görüldü. 2005 yılında “Şeytantırnağı / Hangnail” isimli kişisel albümünü yayınladı.

Hicabi Demirci 2014’te düzenlenen ‘Herkese Sağlık’ karikatür yarışmasında ödül aldı. Türk Nefroloji Derneği ve Karikatür Vakfı’nın birlikte düzenledikleri organ bağışı konulu karikatür yarışmasının büyük ödülünü Radikal gazetesi çizerlerinden karikatürist Hicabi Demirci kazandı. İllüstratör grafiker, Sözcü gazetesinde çalışmalarına devam etmektedir.