SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Soru1 : Bir borcun faizi, basit olarak aşağıdaki formülle hesaplanır:
Advertisements

ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
2012
5. BİRİKİMLERİM.
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
facebook.com/livesmart360turkey Sağlıklı Yaşam ve Kazanç Fırsatına
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Otomatik Gönderi Programı Temel Öğeler. Otomatik Gönderi Programı •Automatic Delivery Rewards, ya da ADR, Müsterilerin ve Distribütörlerin kaydolup ürünleri.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
DİĞER YABANCI KAYNAKLAR Dr. Ergün Kaya
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ, GRUP EMEKLİLİK PLANI VE FON İÇERİĞİ.
BİLGİSAYARLI MUHASEBE I
Başarı FIRSAT ile Başlar!
1. İşinizi yönetmek için neye ihtiyacınız varsa, onun içinde bulacaksınız. Office.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
ARZ VE TALEP II: PİYASALAR VE REFAH
Kar Planlaması ve Kontrol: BBN Analizleri
MENKUL KIYMETLER ÜNİTE 7
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
MOTİVASYON PRİMİ.
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
Farmasi Pazarlama Planı.
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Müşteri-Sektör-Rekabet
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
EGZOTİK OPSİYONLAR Klasik Avrupa ve Amerikan tipi opsiyonlardan daha karmaşık bir yapıya sahip olup firmaların spesifik ihtiyaçları için düzenlenmiş ve.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
K3 Toplantımıza Hepiniz
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
FİRMA DAVRANIŞI VE ENDÜSTRİYEL ORGANİZASYON
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012.
Prof.Dr. İbrahim LAZOL DAÜ-2012
HOŞGELDİNİZ….
1 Kısa Vadeli Kredi Maliyetlerinin Tahmini Yıllık Yüzdesel Maliyet  Farklı vadelerdeki kredileri karşılaştırabilmek için kredi maliyetlerinin belirlenmesinde.
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 16. BÖLÜM Kar Payı Politikası.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
GENEL MUHASEBE 1 Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan KBÜ İşletme Fakültesi
FutureNet Yönetim Ekibi Roman ZiemianStephan Morgernstern Kurucu & CEO Karolina Górska Uluslar arası Pazarlama Müdürü.
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2005 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
1 Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ 18 yaşın üstündeki her gönüllü sisteme dahil olabilir. Katılımcı.
Alacak ve Stok Yönetimi
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Tanıtıcı Ürün Paketi (IPP) 3/2016 EMEA stoklarında (RU/UA hariç) Set içeriği; ürün stok durumuna göre marketten markete değişebilir.
LR Akademisi LR İş Modeli.
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
BTC Finans.
Bölgesel (EMEA) Distribütör Uyumluluk Özet Bilgisi 2015
MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100.
Otomatik Gönderi Programı
HOŞ GELDİNİZ.
Çalışma Sistemi 1.
Sunum transkripti:

SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU

SATIŞ KAZANÇ PLANI EMEA Nu Skin® FARKTIR. FARK ORTADA. Sizlerle ortaklık kurarak, global kazançta doğru liderler olarak kendimizi farklı görmeye devam ediyoruz. Vizyonumuz mükemmel derecede nettir – Distribütörlerimize diğer şirketlerin sağladığından daha fazla gelir sağlayarak, dünyanın hakim doğrudan satış şirketi haline gelmek. Bu sunum sadece genel bir bakıştır. Web sitemizi (www.nuskin.com) ziyaret ederek ve Fırsat bölümüne tıklayarak tüm detalara uylaşabilirsiniz.

BAŞLARKEN PSV ve CSV: hangisi hangisidir? BAZI ÖNEMLİ TERİMLERİN ANLAMLARI adım 1 PSV ve CSV: hangisi hangisidir? Kişisel Satış Hacmi (PSV) sizlerin ve perakende müşterilerinizin şirketten satın aldığı ürün ve servislerin değerine denk gelir. Grup Satış Hacmi (GSV) grubunuzdaki toplam PSV’yi, bahsi geçen aydaki PSV’niz de dahil olmak üzere temsil eder. Komisyonlanabilir Satış Hacmi (CSV) aylık komisyonları hesaplayan değerdir. Bu değer, ürün ya da servislerin toptan fiyatından; vergilerin, Hızlı Başlangıç Ödemelerinin (FSP) ve indirimlerin (ADR, web, vb.) çıkarılmasıyla elde edilir.

BAŞLARKEN Her ürün bir PSV ve CSV olarak tahsis edilmiştir. BAZI ÖNEMLİ TERİMLERİN ANLAMLARI adım 1 Her ürün bir PSV ve CSV olarak tahsis edilmiştir. Sizler Executive Koruma Gerekliliklerini ve diğer hak kazanma gerekliliklerini PSV ve GSV kullanarak yerine getirin. Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planını kullanarak CSV üzerinden ödeme alın.

BAŞLARKEN DİSTRİBÜTÖR AĞINIZ VE TÜKETİCİLERİNİZ İLE BÜYÜTMEYE BAŞLAYIN adım 1 KAANÇ POTANSİYELİ Yeni bir Distribütör* olarak üç şekilde ödeme almanız mümkündür: Perakende satışlardan** 30%’a kadar kar elde edin. Kişisel olarak sponsor olunmuş tüm Distribütörlerin ve Tercih Edilen Müşterilerin aylık CSV’sinden 5% L1 bonusu kazanın. Hızlı-Başlangıç Ödemelerini kazanın (Hızlı- Başlangıç Ürün Paketlerinin satılması ile kazanılan ödeme). PERAKENDE MÜŞTERİ SİZ DİSTRİBÜTÖR TERCİH EDİLEN MÜŞTERİ SEVİYE 1 (L1) Not: Komisyonlar ve satış primleri sadece aktif Distribütörlere ödenir. Perakende satış gerekliliklerini de içeren Aktif Gereklilikleri görmek için Satış Kazanç Planında açıklayıcı sözlüğe göz atınız. * Distribütör olabilmek için tek gereklilik kayıt ücretini ödemektir. İşe alımlar için bonus ödemesi yapılmaz. Tüm primler ya da bonuslar sadece ürünler satıldığında ödenir. ** Kendi satış fiyatınızı belirlemekte özgürsünüzdür.

HIZLI-BAŞLANGIÇ ÖDEMELERİ KAZANCINIZI MAKSİMİZE EDİN* adım 1 Hızlı-Başlangıç Ürün Paketleri yeni Distribütörlere hızlı bir başlangıç sunmak amacıyla dizayn edilmiştir: Nu Skin’in en çok satan ürünlerini içerirler ve fiyatları da caziptir. Bununla beraber, ekstra kazanma potansiyeli sunarlar. Bir Distribütör olarak kazanabilecekleriniz: Örnek: Perakende Müşteri satışlarından 30%’a kadar kar. Kişisel olarak sponsor olunmuş tüm Distribütörlerin ve Tercih Edilen Müşterilerin aylık CSV’sinden 5% L1 bonusu. Hızlı-Başlangıç Ödemeleri (Hızlı-Başlangıç Ürün Paketlerinin satılması ile kazanılan ödeme). €250 Ürün Paketi Fiyatı 200 PSV 150 CSV €50 Hızlı-Başlangıç ödemesi * İçerik, fiyat, Kişisel Satış Hacmi (PSV) ve Hızlı-Başlangıç Ödemeleri ülkeler arasında değişiklik gösterebilir. Detaylar için lütfen yerel ofisiniz ile iletişime geçiniz. Hızlı-Başlangıç Ürün Paketlerinin satın alımı ve perakende satışı isteğe bağlıdır.

3-AY EXECUTIVE HAK KAZANMA LİDERLİK GELİŞİMİ EXECUTIVE HAK KAZANMA SÜRECİ step 2 SİZ PERAKENDE MÜŞTERİ DİSTRİBÜTÖR TERCİH EDİLEN MÜŞTERİ Bir Executive Lider olmak için organizasyonunuzu inşa edin ve kazançlarınızı katlayın.** 3-AY EXECUTIVE HAK KAZANMA EARNING POTENTIAL AY 1 (LOI) Executive Qualification sırasında kazanabilecekleriniz: Müşterilerinize yaptığınız satışlardan kar marjı Perakende Müşteri satışlarından 30%’a kadar kar. Kişisel olarak sponsor olunmuş tüm Distribütörlerin ve Tercih Edilen Müşterilerin aylık CSV’sinden 5% L1 bonusu. Hızlı-Başlangıç Ödemeleri (Hızlı-Başlangıç Ürün Paketlerinin satılması ile kazanılan ödeme). 100 PSV + 1,000 GSV* AY 2 (Q1) 100 PSV +1,500 GSV AY 3 (Q2) 100 PSV + 2,000 GSV * Verilen aydaki PSV’nizde dahil olmak üzere GSV ya da Grup Satış Hacminiz Organizasyon döngünüzdeki toplam PSV’nizi temsil eder. ** Satış Kazanç Planı ile tüm seviyelerde Distribütörlere ödenen kazançlar/primler hakkında bilgi için web sitemizi (www.nuskin.com) ziyaret ediniz veya yerel Hesap Müdürünüz ile iletişime geçiniz.

LEADERSHIP DEVELOPMENT INCREASE YOUR BONUS POTENTIAL step 2 EXECUTIVE BONUSU KAZANÇ POTANSİYELİ Sizin GSV’niz Kazancınız As an Executive you can earn: Executive hak kazanma süreciyle aynı. ARTI Toplan grup döngü CSV’nizden aylık Executive Primi (EB). EMEA Executive Tekrarlayan Bonus fırsatına katılma fırsatı. 2,000-2,999 GSV 9% 3,000-4,999 GSV 10% 5,000-9,999 GSV 11% 10,000-14,999 GSV 12% 15,000-24,999 GSV 13% 25,000-49,999 GSV 14% 50,000+ GSV 15% Not: Executive Ünvanı Koruma Gereklilikleri minimum 100 PSV ve 2,000 GSV’dir.

EXECUTIVE LİDERLİK KAZANÇLARI KİM KİMİ SAYAR? adım 2 Aşağıdaki tablo, hak kazanma ve ek bonuslar sürecinde alt ekibinizin kimlerden oluştuğunu ve GSV gereklilikleri doğrultusunda kimleri alt ekibiniz değerlendirebileceğinizi göstermektedir. Tercih Edilen Müşteriler tarafından oluşturulan hacimler/puanlar daima Grup Döngünüzdeki GSV’nize eklenecektir. ÜNVANINIZ ALT EKİP ÜNVAN Distribütör LOI (ay 1) Q1 (ay 2) Q2 (ay 3) Executive Geçici Executive * LOI (ay 1) Q1 (ay 2)   Q2 (ay 3)

NU SKIN®’İN DEVRİMSEL KAZANÇ MAKSİMİZATÖRÜ SİZİN İÇİN MAKSİMUM ÖDEMEYİ GARANTİLER step 3 DERİNLİK MAKSİMİZASYONU: Kopan Executive Bonusu HACİM MAKSİMİZATÖRÜ: EEB Bonus + DBLG1 Bonus OR KAZANÇ ARTIRICI DERİNLİK ARTIRICI HACİM Hacim Maksimizatörü: Extra Executive Bonusu ARTI bir Duble G1 Bonusu kazanın. Derinlik Maksimizatörü: Altı jenerasyon derinliğe kadar her Kopan Executive’nin CSV’sinden 5%’e kadar komisyon kazanın. KAZANÇ ARTIRICI BONUS POTANSİYELİNİZİ MAKSİMİZE EDİN Nu Skin® sizlere mümkün olan maksimumu ödedikçe, kazanç potansiyelinizi artırın. KAZANÇ POTANSİYELİ Kazanç Maksimizatörü ile kazanın: Adım 1 ve 2’den Komisyonlar, ARTI 2 Kazanç Maksimizatörü hesaplamasıyla sizlere en fazla ödeyen metod. EXTRA EXECUTIVE BONUSU (EEB) MIN. GSV BONUS % 3,000 5% on your CSV + DUBLE G1 BONUSU (DBLG1) 10% CSV’nizden ÜNVAN GOLD LAPIS RUBY EMERALD DIAMOND BLUE DIAMOND Number of G1 Breakaway Executives 1 2,3 4,5 6,7 8,9,10,11 12 5% 2 3 4 5 6

DERİNLİK MAKSİMİZATÖRÜ NU SKIN®’İN DEVRİMSEL KAZANÇ MAKSİMİZATÖRÜ AUTOMATICALLY PAYS THE CALCULATION THAT EARNS YOU THE MOST adım 3 RUBY EXECUTIVE (SİZ) 100 PSV, 3,000 GSV, 2,250 CSV Executive 3,000 GSV, 2,250 CSV GOLD Executive G2 - ToPLAM CSV: 4,500 G1 - ToPLAM CSV: 9,000 HACİM MAKSİMİZATÖRÜ 5%’te EEB €112.50 10%’da DBLG1 €900 0%’da G2-G6 €0 TOPLAM €1,012.50 DERİNLİK MAKSİMİZATÖRÜ 5%’te G1 €450 5%’te G2 €225 TOPLAM €675 VEYA KAZANÇ MAKSİMİZATÖRÜ €1,012.50 € 675

EXECUTIVE ÜNVAN KORUMA GEREKLİLİKLERİ AYLIK EXECUTİVE ÜNVAN KORUMA GEREKLİLİKLERİ: Komisyon kazanmak için: minimum 100 PSV, 2,000 GSV gereklidir.  Eğer bir Executive ünvan koruma gerekliliklerini yerine getiremezse ne olur? Koruma gereklilikleri: Ne olur? Ünvan: Ödeme: Mayıs’ta erişilemedi Broş Ünvanı Erteleme Ayı (bir kez kullanılabilirdir her12-aylık süreçte) Executive L1 Bonusu (Executive 100 PSV’ye, HızlıBaşlangıç Ödemeleri ve perakende kara sahipse, ama Executive bonuslarına sahip değilse) Temmuz’da tekrar erişilemedi 3 ay boyunca Geçici Executive statüsü (her Executiveship sürecinde bir kez kullanılabilirdir) Geçici Executive* (üst ekip için Kopan Executive olarak sayılır) (yukarıdaki ile aynı) Eylül’de erişildi Eylül’de terfi Executive olarak ödeme Ekim’de erişilemedi Ekim’de rütbe indirme Rütbesi indirilen Executive (eğer Distributor 100 PSV’ye, Hızlı-Başlangıç Ödemelerine ve perakende karlarına sahip ise) Distribütör hak kazanma sürecini tekrar tamamlar Tekrar giriş** (6 ay içinde ulaşılır ise, orjinal Kopan Executiveler yeniden kazanılır) Executive olarak ödeme yapılır * Her Executivelik için bir kez izin verilir. Bununla beraber Distribütörler, Kopan Executive döngüsünü bir kez kullandıktan sonra tekrar kullanmak için 12 ay beklemelidir. ** Bir önceki Executive ünvanını tekrar kazanmak için Executive yeniden giriş sürecine başlayan Executivelerin, Kopan Executive statüsünü tekrar kullanılmalarına izin verilmeyecektir.

EMEA Executive Tekrarlayan Bonus Havuzu Kriterleri EXECUTIVE DUPLICATION BONUS* EARN A SHARE OF THE EMEA SUCCESS Aylık 3000 ya da üzeri GSV’ye sahip olan Executiveler, Executive Duplication Bonus ** vasıtasıyla EMEA aylık komisyonlanabilir satış hacminden pay kazanmaya hak kazanabilirler. EMEA Executive Tekrarlayan Bonus Havuzu Kriterleri Hak kazanma sürecini geçen Executive, Ay 2 (Q2) 1 Pay 3000 GSV ile yeni Executive, Ay 1 3000 GSV ile yeni Executive, Ay 2 2 Pay 3000 GSV ile yeni Executive, Ay 3 3 Pay Not: Hak kazanan Executiveler ve Executiveler, üst ekip için pay olarak sayılabilmeleri için EMEA marketlerinin birinden olmalıdırlar * Executive Tekrarlayan Bonus, geçici bir teşviktir ve Satış Kazanç Planının bir parçası değildir. Herhangi bir zamanda 30 günlük bilgilendirme periyodu ile güncellenebilir ya da sonlandırılabilir. ** Hak kazanabilmek için, Distribütörlerin her efektif komisyonlanabilir süreçte minimum bonus ve satış kriterleriyle uyumlu olmaları gerekmekte olup bununla beraber Satış Kazanç Planının aktif gerekliliklerini yerine getirmeleri zorunludur.

THANK YOU