TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ
Tanışma ABYSIS Sistemleri
Restaurant Yönetim Sistemi
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
SYSTEC SİSTEM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
EKOkredi Hizmet Paketi 1 Mayıs 2010 Bireysel Pazarlama Ma.
YEMEK HİZMETLERİNİN SUNUMUNDA YAPILAN YOLSUZLUK
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
ELEKTRONİK ORTAMLARDA PAZARLAMA
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
eSoft™ Eker Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
Finans & Muhasebe Sunumu
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
Filo Satışları Müdürlüğü
Petrol Ofisi Filo Yakıt Yönetim Sistemi Automatic
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
ATC Araç Takip Sistemleri
Elektrik Araç Şarj Altyapısı ve Akıllı Şebeke Yönetimi
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
Müşteri Tanıma Sistemi
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
Araç Takip, Servis Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
E-Arşiv Fatura. Tebliğler: 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu 433 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği-Aralık Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel.
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
E-iskonto.
Sunum transkripti:

TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını sağlayan bilgisayar destekli bir akaryakıt dolum sistemidir. Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) bugün ülke genelinde Shell markası ile hizmet veren 850 civarındaki istasyon sayısıyla 12.000 adedi aşkın seçkin firmanın 250.000 aracına hizmet vermektedir. Sistemi kullanan firmalardan birkaçı; Pepsi, Philip Morris, Ulusoy, Varan, Siemens ...

NEDEN SHELL TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Olası suistimalin önlenmesi-Tam kontrollu Filo Yönetimi Muhasebe kolaylığı (Tüm alımlar için ayda 2 fatura, 1 ödeme) Elektronik Raporlama, İnternetten takip (www.shelltts.com) Shell kalitesinde ileri teknoloji ürünler ve hizmet Garantisi Bütçe planlamasında geriye dönük bilgi bankası Hızlı ve kolay alım Türkiye çapında hizmet- 800 İSTASYON!

SHELL TAŞIT TANIMA SİSTEMİNİN YETENEKLERİ On-line uydu bağlantı sayesinde sürekli iletişim-tam kontrol Sisteme kayıtlı olmayan araçlara akaryakıt verilmesi önlenir İkmal edilen yakıt cinsi, miktarı ve tutarı bilinir Yakıt ikmal edilen taşıtın iki ikmal arasında yaptığı kilometre tespit edilir Taşıtın 1 lt. akaryakıt ile kaç kilometre yol aldığı saptanır. (TKÜ) Taşıt için belirlenen yakıt haricinde başka bir yakıt verilmesi önlenir. İstenildiğinde aracın aynı akaryakıt grubu içerisinde birden fazla yakıt çeşidinin kullanılması sağlanır. Örneğin; diesel kullanan aracın ve alımı için tanımlanması

SHELL TAŞIT TANIMA SİSTEMİNİN YETENEKLERİ Zaman kaybı önlenir. Para ödeme, fatura-fiş alma, masraf formları ile zaman kaybı olmaz Araç ve filo bazında günlük ve aylık TL limiti uygulanabilir Araç bazında gün sınırlaması yapılabilir İnternet üzerinden araçlarla ilgili bilgi değişiklikleri (limit, ürün) yapılabilir, raporlamalar alınabilir ve takip edilebilir. Tüm bu limitasyon işlemleri müşteriye tanımlanan kredi tutarı ile sınırlıdır.

RAPOR ÇEŞİTLERİ Her fatura ekinde detaylı rapor gönderilir Müşteri talebine bağlı olarak e-mail adesine elektronik ortamda gönderim yapılır İnternet sayfasından (www.sheltts.com) fatura tarihi veya belli tarih aralığı girilerek; Departman Araç Filo ve Ürün bazında raporlar alınabilir Tüm faturalar 15 ay süre ile internet ortamında saklanmaktadır

RAPOR ÖRNEKLERİ

TTS EKİPMANLARI TTS Ekipmanı takılı olan pompa nozulu taşıt kimlik Ünitesi veya AA ile anten vasıtasıyla iletişime geçer. İletişim sağlandığında Kimlik Ünitesindeki veriler Eurohub tarafından kontrol edilir. Araç beyaz listede ise Eurohub aracın yakıt alımına izin verir ve dolumun başlamasını sağlar.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR? (ARAÇ) EUROHUB 34 TTS 01 Kilometre okuyucu bağlantısı Anten Bağlantısı Elektrik Bağlantısı Antenler arası iletişim Araçlara Shell Taşıt Kimlik Ünitesi (TKÜ) monte edilir TKÜ üzerinde müşteri cari hesap numarası, filo ve ürün tipi kayıtlıdır Ünitenin çıkış uçlarından biri anten olup depo boğazına yerleştirilmiştir Diğer çıkış ucu ise km. okuyucuna bağlıdır Depo boğazındaki anten, TKÜ üzerindeki bilgileri pompaya aktarır.

AKILLI ANAHTAR (AA) Akıllı Anahtar, TKÜ’ den farklı olarak kilometre bilgisi ihtiva etmez ve araca monte değildir. Zaman, yer, litre, birim fiyat, toplam tutar bilgilerinin tamamını ihtiva eder. Limitasyon yapılabilir Araca montaj gerektirmediği için kullanımı kolaydır Anahtarlık içindeki chipin tabanca ucundaki nozül ile komunikasyonu sonucu uydu üzerinden yapılan güvenlik kontrolleri neticesinde yakıt alımı başlar Kullanımı hızlı ve rahattır

Taşıt Kimlik Ünitesi (TKÜ) SATIŞ ŞARTLARI 1 Kullanım bedeli:0 $ Vade: Ayda 1 ödeme (Takip eden ayın 10. günü) Araç üzerinde Km. ölçümü var Montaj yapılması gerekiyor FATURA + ALIM DETAY RAPORU 15 30/31 TAKİP EDEN AYIN 10. İŞ GÜNÜ 10 15’i faturaları ve ayın son günü faturası takip eden ayın 10’unda ödenir.

MONTAJ SERVİSLER

SAYGILARIMIZLA Andaç KARADEMİR Pazarlama Uzmanı Tel: 0232 435 21 85 Fax: 0232 461 61 53 Gsm: 0553 253 48 68  E-mail: andac.karademir@arkas.com.tr Internet: http://www.shell.com.tr