YENİ İSİMLER, YENİ DENKLEMLER

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aslı DİNÇMAN İzmir, 22 Aralık 2006 Son zamanlarda, ülkemiz için kaygılanan herkesin dilindeki şu ifade, tüm gerçekliğine rağmen, beni çok endişelendiriyor:
Advertisements

"HEDEFLERİMİZRDEN BİRİ, ÜLKEMİZİ YABANCI YATIRIMLAR İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEKTİR“ Uygulamaya koyduğumuz orta ve uzun vadeli programlar.
BİR ÜLKE, BİR MİLLET İÇERDEN NASIL YIKILIR!
Az sonra okuyacağınız metin,
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Mahmut GÜNDEŞ 30 Mart 2013 İzmir.
Erdoğan’a kızmaya ne hakkınız var... Özay ŞENDİR HaberTürk.
Nurcan CİVELEK Yeter ALTUNTAŞ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ERZURUM
AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DE DESTEKLEDİĞİ PROJELER AB’nin karşılıksız yardımları proje bekliyor… Sizin de çılgın bir projeniz var mı?
VI. Ders notları: DÖNÜŞÜM EKONOMİLERİNDE İSTİKRAR POLİTİKALARI
YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN
AVRUPA BİRLİĞİ, AB DEĞERLERİ VE AB’DE DEMOKRASİ
Inı VAKKO.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
ALBİYOBİR – ALTERNATİF ENERJİ ve BİYODİZEL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ
AKP’nin Hikayesi Tarihin en büyük Organize Soygunu “60 milyar $ nasıl çalındı?”
İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?  Dünyada eşi benzeri görülmemiş ve uygulanmamış bir ilaç (ürün) takip sistemidir. *Gelişmiş bir çok ülke bu sistemi reddetmiştir.
İÇ ANADOLU AKDENİZ DOĞU ANADOLU BAYRAĞIMIZ.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
Girişimcilik.
*Cumhuriyet Gazetesi yazarı İlhan Selçuk’un yazısından derlenmiştir.
ETİK ve İTİBAR YÖNETİMİ
(İstanbul Araştırma ve Eğitim Vakfı) TIP VE AHLAK ÇALIŞMA GRUBU.
Okulu: 75.Yıl M. Akif Ersoy İlköğr. Okulu Süre:40 dakika Ders:Türkçe
Erasmus+ Erasmus Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı Erasmus Kurum Koordinatörlüğü (Dh.1285)
DÜNYADA TÜRKİYE’DE VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜTÜN SALGINI Prof.Dr Recep Akdur.
Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…
TAM SAYILARDA TOPLAMA VE ÇIKARMA İŞLEMİ
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Milliyetçilik, Küreselleşme, Azınlıklar dersi – 7
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
ÜLKEMİZDE MEYVE SUYU TÜKETİMİ VE İHRACAT ORANLARI
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük T.B.M.M.’nin Açılması
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
Bekir COŞKUN Çok oy alacak çok TAYYİP Erdoğan en az yüzde 30 oy alır diyorlar. Alır... Dünyanın hiçbir medeni yerinde; her gün yoksul aile çocukları dağlarda.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük CUMHURİYET’İN İLANI
BAŞKENT İKTİSATÇILAR DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
Bilgilenelim-Bilinçlenelim
LOZAN BARIŞ KONFERANSI VE ANTLAŞMASI
İlaçta reklam Eczacılık Teknolojisi Bölümü.
İŞLETMELERDE İFLAS.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE
UNUTMA UNUTTURMA Sayfaları tıklayarak geçin….
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
Hazırlayan:Murat Sait ÇABUK. 1: B2B (Business to Business): Sirketler Arası Elektronik Ticaret * B2B’nin temeli, sirketlerin internet uzerinden birbirine.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir
ATATÜRK’ün İLKELERİ.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
ATATÜRK İLKELERİ Atatürkçülük, Türkiye’nin gerçeklerinden doğmuş bir düşünce sistemidir. Türk milletinin iradesiyle oluşmuş, tarihi bir gelişmenin ürünüdür.
Savaş neden yapılıyor ? Kaynak : Modeller ve Doğal Kaynaklar Yönetimi 1- Kurs Notları Milano Teknik Üniversitesi.
HAZIRLAYANLAR MERVE ERDOĞAN SİMGE AKYILDIRIM
Çalışma soruları 2. ders. Yeni Türk devletinin gerçekleştirmiş olduğu inkılapları Osmanlı Devleti’nin ıslahatlarından ayıran en önemli özellik aşağıdakilerden.
Çalışma Soruları 8.ders. Türkiye Cumhuriyeti daha önce kaybettiği Boğazlar üzerindeki tam egemenlik hakkını hangi antlaşmayla yeniden elde etmiştir? A.
Bu araştırma, siyasi partiler ve liderlerin Facebook sayfalarının Ocak – Haziran 2015 döneminin incelenmesiyle oluşturulmuştur. Sektör Siyasi partiler.
TİCARET HUKUKU BİLGİSİ
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
YAĞLI TOHUMLU BİTKİLER VE BİTKİSEL YAĞLAR KONFERANSI
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
YONT221 KAMU YÖNETİMİ DÜŞÜNCESİNİ GELİŞİMİ VE DEVLETİN ETKİNLEŞTİRİLMESİ YÖNETİŞİM.
BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE KARŞI ÇIKAN AYAKLANMALARIN NEDENLERİ
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: GÖZDE BOZ
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Sunum transkripti:

YENİ İSİMLER, YENİ DENKLEMLER ECZA DEPOSU = HEDEF ALLİENCE = ETHEM SANCAK ZİNCİR ECZANE = DRUGSTORE = CÜNEYT ZAPSU HASTANE = MEDİKAL PARK = ETHEM SANCAK MEDİKAL = MT = MURAT VE TURAN SANCAK

MUAYENEHANELER KAPANACAK! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, devlet hastanelerindeki doktorlara muayenehanelerini kapatma mecburiyeti getireceklerini söyledi. 23 HAZİRAN 2008 (heryerdehaber.com)

ECZANELER KAPANACAK ANKARA/ Hükümetin bir süredir; hazırlığını yaptığı “Drug Store” olarak bir çok Avrupa ülkesinde de uygulanan Zincir Eczane uygulaması için ortam hazır. Semt eczaneleri olarak bilinen küçük sermayeli eczaneler; borç batağının yanı sıra sıkı denetimler ile de kapanma noktasına geldi. Çok sayıda eczanenin kapanmasının ardından Drug Store’la için yasal kapı açılacak. Büyük sermayelerin girebileceği sistemin gelmesiyle; tek bir eczacının işlettiği semt eczanelerinin yeri olmayacak www.erbakis.com

ZİNCİR ECZANE = CÜNEYT ZAPSU Eczane zincirlerinin, Cüneyt Zapsu ve kardeşleri (ve tabii ki adı kayıtdışı tutulan diğer isimler!) tarafından kurulan ve Amerikan AIG şirketinin hemen ortak olduğu ve ucu Suudi sermayesi ile çok uluslu büyük ilaç sermayesine dayanan “FOR YOU” şirketi ve bu şirketin açtığı “DRUGSTORE” isimli marketlere peşkeş çekileceğini herkes biliyordu.   Zapsular önce şirketlerini kurdu, gerekli dış bağlantılar oluşturuldu, belirli sayıda mağaza açıldı ve arkasından sayın milletvekili Aziz Akgül tarafından yasa teklifi verildi. Yani serbest piyasa koşullarında düşünüldüğünde, Zapsular lehine tüm “haksız rekabet koşulları” oluşturulduktan sonra yasa teklifi verildi www.beo.org.tr

CÜNEYT ZAPSU KİMDİR? “Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler” diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı ve BİM marketlerinin sahibi. Cüneyt Zapsu,  hem Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu üyesidir hem de Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu “Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur” diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesidir. “Türkiye yalnızca Türklerin değildir, Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil… ” “Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok…” “Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…” diyen Tayyip’in danışmanıdır. Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta  kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan  Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun  halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır. ZAPSU’nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti’nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. “Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım…” “Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler” diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin Ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait’in torunudur. http://skyturkvngenc.wordpress.com/2007/06/10/cuneyt-zapsu-bim-ve-pkk-ucgeni/

HASTANELER KAPANACAK ÇÜNKÜ YENİLERİ AÇILIYOR ve ESKİLER NEDENSE YENİ ÇIKAN YASA VE YÖNETMELİKLERE UYGUN DEĞİL. Medical Park Sağlık Grubu 2 yılda 30 hastane açacak Göreceksiniz AKP hükümeti en hızlı geri ödemeyi bu hastanelere yapacak. Halkın büyük çoğunluğunu uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veren, ‘A’ grubu hastanelerle buluşturmak üzere yola çıkan Medical Park Sağlık Grubu, hızla büyüyor. Sağlıkta büyük buluşma adını verdileri bu projeyle Türkiye nüfusunun yüzde 70’ine ulaşmayı hedefliyorlar. www.medikalplus.com

SANCAK GRUBU = ETHEM SANCAK Ethem Sancak, Türkiye’de 1.5 milyar dolar ciro yapan ve ilaç dağıtımının yüzde 40’ını kontrol eden Hedef Alliance’ın sahibi…

MEDİKALLER DE KAPANACAK KALAN HASTANELER VE ECZANELER SANCAK GRUBUNA AİT OLACAK. TEDARİKÇİLER DE: İLAÇTA HEDEF ALLİENCE, MEDİKALDE MT.

CÜNEYT ZAPZU ETHEM SANCAK + = SAĞLIK SEKTÖRÜ