1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ELLE YÜK KALDIRMA VE TAŞIMA İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Advertisements

FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
İSTATİSTİK VE OLASILIK I
DOĞAL SAYILAR.
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
Saydığımızda 15 tane sayı olduğunu görürüz.
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Introducing yourself ● Numbers ● Greeting
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
Diferansiyel Denklemler
Karışım Problemleri.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
KARAR AĞACI VE FAYDA KURAMI
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Introducing yourself ● Numbers ● Greeting
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
1 ’den 20 ’ye kadar birer birer sayalım.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
Zihinden Toplama ve Çıkarma İşlemi
DERS : MATEMATİK KONU : KESİRLER Kazanım : a) Bütünün verilen kesir kadarını bulma b) Beyin Fırtınası.
1 YÜZDELER. 2 Hakan, bilinçli bir tüketici olarak alışveriş merkezinin uygulayacağı indirim dönemini bekliyor. İndirimsiz fiyatı 750 lira olan bilgisayarı.
PÇAĞEXER / SAYILAR Ali İhsan TARI İnş. Yük. Müh. F5 tuşu slaytları çalıştırmaktadır.
K3 Toplantımıza Hepiniz
YÜZDELER YÜZDELER.
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
DOĞUM VE SAĞLIK: DOĞUM SAYISI SAĞLIK DURUMUNU ETKİLİYOR MU ? Amaç Annelik kadının varoluşunda ona bahşedilen bir duygudur. Anneliğin birçok getirisi olduğu.
2 AY DENEMESİ BEDAVA 10 AY İNDİRİM KAMPANYASI.
KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.
4 X x X X X
1/20 ÖLÇÜLER (Zaman) A B C D Bir saat kaç dakikadır?
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012.
MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZİ
Toplama-Çıkarma-Çarpma-Bölme
BİR ORGAN BİR HAYAT.
ANA BABA TUTUMU ENVANTERİ
Test : 2 Konu: Çarpanlar ve Katlar
2015 YILINDA UYGULANACAK BRÜT ASGARİ ÜCRET TUTARLARI
ONDALIK KESİRLERİN BÜYÜKLÜK – KÜÇÜKLÜK – EŞİTLİK YÖNÜNDEN KARŞILAŞTIRMA Kazanım 4: İki ondalık kesri karşılaştırarak aralarındaki ilişkiyi, büyük, küçük.
HIZLANDIRILMIŞ KARARLILIK
Katsayılar Göstergeler
DERS:MATEMATİK KONU:RİTMİK SAYMALAR
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
A Novartis company Patanol S Sunumu. Patanol S (Olopatadin 0.2%) Patanol S –2,5 ml’lik şişede %0.2 Olopatadin içeren steril oftalmik çözeltidir Endikasyonları.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
PÇAĞEXER / SAYILAR Ali İhsan TARI İnş. Yük. Müh. F5 tuşu slaytları çalıştırmaktadır.
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
Diferansiyel Denklemler
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
Otomatik Gönderi Programı
Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
Sunum transkripti:

1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...

2 Be YOUR Best with the BEST UYGULANDIĞI ANDA Dudak neminin %127 ’ye varan oranda artırmaya yardım eder.* Panelistlerin %100 ’ü dudak kuruluğunda düzgünleşme gözlemlemiştir.** Panelistlerin %100 ’ü genel dudak bakımında düzgünleşme gözlemlemiştir.** Dudak kuruluğunda %89 ’a varan oranda düzgünleşme gözlemlenmiştir.** Dudak bakımında %78 ’e varan oranda düzgünleşme gözlemlenmiştir.** *28 panelist, S12-13 sayılı Klinik Çalışma sonuçları. **30 panelist, S12-17 sayılı Klinik Çalışma sonuçları. AVON PERFECT KISS RUJ

3 Be YOUR Best with the BEST AVON PERFECT KISS RUJ Göz alıcı 24 renk ile daha yumuşak, daha pürüzsüz görünümlü dudaklar elde edin. Kullananların %96’sı dudaklarını daha pürüzsüz ve yumuşak hissettiğini belirtti.* KREMSİ FORMÜL KOLAY UYGULAMA İPEKSİ, LÜKS VE HAFİF DOKU İçeriklerEtkileri Hindistan Cevizi ve Avakado Yağı Meyve Enzimleri Dudaklara bakım yapmaya ve yumuşak hisli bırakmaya yardım eder. Dudaklara pürüzsüz görünüm kazandırmaya yardım eder *120 katılımcıyla gerçekleştirilen, sayılı 2 haftalık Tüketici Çalışması sonuçları.

4 Be YOUR Best with the BEST Perfect Kiss Ruj – Büyük Lansman K2’de PERFECT KISS Ruj Temsilciler için destek Örnek ürün Ruj - 1 ruj 8,10 TL - 5 ruj 36 TL (1 ruj 7,20 TL ) - 10 ruj 69 TL (1 ruj 6,90 TL ) Numune setleri siparişi - 10 numune 5 TL - 24 numune 10 TL Örnek Ürün veya Ruj Numunesi almanın Faydaları – 1 Örnek ürün ruj 15 Müşteri’den daha fazla kişiye denettirilebilir. –Ürünü deneyen 10 Müşteri’ den en az 7 ’si sipariş verecekler. – 10’lu Numune Seti (5 TL), K2’de sana 7 Ruj siparişi getirebilir. 76,3 TL.10 – 1 Örnek Ürün Ruj (8,90 TL ) K2’de sana 10 ruj siparişi getirebilir. ( 109,00 TL sipariş)

5 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 01 & 02 Çalışması K01 teşviği – 300 TL’lik sipariş verip, 5 katalog eklerseniz Porselen Kahvaltı Seti kazanacaksınız. K01+K02 teşviği –K1 ve K2’de toplam 1250 TL sipariş verip, 20 katalog eklerseniz Porselen Kahvaltı Seti ve Çay Makinesi kazanacaksınız. Yılın en büyük indirimleri –Neredeyse bütün ürünlerde yer alan % 35’ten % 70’e varan indirim Perfect Kiss Ruj lansmanı – K01’de muhteşem örnek ürün paketiyle K02 siparişleriniz hazır.

6 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 01 & 02 – Ev Toplantıları Müşterileri’ni Aktif Yap – Telefon Araması veya Ev Toplantıları ile Müşterilerini bu kampanya sipariş vermeleri için ara ve motive et. K2’deki büyük lansmanı onlara sun. Müşteriler için Ev Toplantıları Organize Et K02 kataloğunu ve Perfect Kiss Ruj’u sun Katalogdaki büyük indirimleri sun Örnek ruj setleri ve numunelerini K02 siparişlerini toplamak için kullan Avon makyaj ürünlerinin nasıl kullanılacağını göster Ruj satışı yapmak için Sevgililer Günü fırsatını kullan