GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DİKEY GEÇİŞ SINAVI BİLGİLENDİRME SUNUMU
Advertisements

SINAVSIZ GEÇİŞTE KİM NEREYİ YAZABİLİR?
GÜLTEN ÖZAYDIN ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
ANKARA ŞEVKET RAŞİT HATİPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
MAMAK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON SEMİNERİ FARUK SÜZER PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
. Hülya SUFRACI PSi. Dan ve Reh. Öğr YGS- LYS 2015 Fahrettin Arar Çok Programlı Anadolu Lisesi.
Hangi bölümlere geçiş mümkün?
ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SEYREK VİLLAKENT ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
Y L Y L G Y G Y S YGS LYS YGS NEDİR? SÜRE: 160 SORU, 160 DAKİKA SINAV TARİHİ : 24 MART HAM PUAN : En küçük 100, en büyük 500 ham puan olacak. TEK SORU.
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
ORTAÖĞRETİMDE DERS SEÇİMİ.
İlgiler ve Meslekler MURAT FİDAN MÜDÜR YARDIMCISI
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
YGS / LYS SİSTEMİ SİNAN KAYMAK REHBER ÖĞRETMEN.
YGS’de Hesaplanacak Puan Türleri
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
Nereye,Nasıl Gidebilirim?
ORTAÖĞRETİMDE ALAN/DAL SEÇİMİ
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ. BÖLÜMLER.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ. Daha iyi ölçme yapabilen, Öğrencilerin orta öğretim başarı puanını dikkate alan, Farklı puan türleriyle öğrencileri.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
ARAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
D.Ö1 YÜKSEKÖĞRETİME SINAVSIZ GEÇİŞ. D.Ö2 Bilişim Teknolojisi Mezunları Sınavsız Geçiş yapacakları programlar Yükseköğretim Ön lisans Programları Süre.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
 Diploma notları 50 ile 100 puan arasında olacaktır.Ortaöğretim Başarı Puanı hesaplanırken diploma notları 5 ile çarpılacak ve OBP 250 ile 500 arasında.
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
1 YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI (LYS)
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu Haydar Akın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi.
2010 yılında kapsamlı olarak değiştirilen üniversiteye giriş sınavları;
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu.
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
SINAV SİSTEMİ & BÖLÜMLER.
BÜRO YÖNETİMİ ALANI.
2012 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ. GRUP BAŞARISI YERİNE DERS BAŞARISINI ÖLÇMEK Adayların Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri gibi ders grupları başarısı.
2012 YGS-LYS SINAV SİSTEMİ AKHİSAR ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
2013 – YGS ve LYS SEMİNERİMİZE HOŞGELDİNİZ!.  YGS-LYS sistemi 2 aşamalı sınavlardan oluşan bir sistemdir.  İlk aşama sınavı YGS 1 oturum, ikinci aşama.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
YGS – 1 PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Aktüerya Bölümü YGS Taban PuanlarıYgs 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü
YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) 1. BASAMAK SINAVI.
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
ÖSYS BİLGİLENDİRME YGS LYS OÖBP.
ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE PUAN VE BÖLÜM SİSTEMİ. 1.YGS ( Yüksek Öğrt. Geçiş Sınavı ) + 2.LYS ( Lisans Yerleştirme + Sınavı ) 13 Mart ayında yapılacak Tek oturumda.
Muhasebe Finansman Bilişim Teknolojileri Bilgisayarlı Muhasebe Web Tasarım ve Programlama Sivil Havacılık Yer Hizmetleri.
(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) GÖLCÜK RAM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA BÖLÜMÜ 2016.
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEVCUT ALAN VE DALLAR ADALET ADALET Zabit Katipliği Zabit Katipliği BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.
 SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ VE ALANLARIN SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ.
SARUHANBEY MESLEK İ ve TEKN İ K ANADOLU L İ SES İ TANITIM SLAYTI Telefon: Faks: Adres: Cengiz Topel Mh. Namık Kemal Cd.
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
YENİ EK PUAN UYGULAMASI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANININ AMACI:
(ÖĞRENCİ SEÇME ve YERLEŞTİRME SİSTEMİ)
TERCİH.
DGS-KPSS-AÖF BİLGİSAYAR-MUHASEBE-İNGİLİZCE ALES-KPDS-ÜDS HAZIRLIK
Hazırlayan: Beyşehir rehberlik ve araştırma merkezi müdürlüğü
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Sunum transkripti:

GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU

FİZİK/KİMYA/BİYOLOJİ 2012 YGS SORU DAĞILIMLARI TEST ADI DERSLER SORU SAYILARI TEMEL MATEMATİK MATEMATİK/GEOMETRİ 40 (28+12) TÜRKÇE 40 FEN BİLİMLERİ FİZİK/KİMYA/BİYOLOJİ 40 ( 14+13+13) SOSYAL BİLİMLER TARİH/COĞRAFYA/ FELSEFE /DİN KÜLTÜRÜ 40 ( 15+ 12+8+5)

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 4 YILLIK BÖLÜMLER LYS PUANIYLA ALAN BÖLÜMLER Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K.) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) YGS PUANIYLA ALAN BÖLÜMLER Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Yönetim Bilişim Sistemleri İşletme Bilgi Yönetimi

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Basım ve Yayın Teknolojileri Bilgi Yönetimi Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Teknolojisi Coğrafi Bilgi Sistemleri İnternet ve Ağ Teknolojileri Mobil Teknolojileri Pazarlama

YGS PUANIYLA ALAN 4 YILLIK BÖLÜMLER MUHASEBE ve FİNANSMAN YGS PUANIYLA ALAN 4 YILLIK BÖLÜMLER Bankacılık (Yüksekokul) Bankacılık ve Finans (Yüksekokul) Bankacılık ve Finansman (Yüksekokul) Bankacılık ve Sigortacılık (Yüksekokul) Uluslararası Finans (Yüksekokul) Sermaye Piyasası (Yüksekokul) Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme Sigortacılık (Yüksekokul) Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Yüksekokul) Gümrük İşletme (Yüksekokul) Uluslararası Ticaret (Yüksekokul) Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (Yüksekokul) Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Yüksekokul) Muhasebe (Yüksekokul) Muhasebe Bilgi Sistemleri (Yüksekokul) Muhasebe ve Finansal Yönetim (Yüksekokul)

SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER MUHASEBE ve FİNANSMAN SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Bankacılık ve Sigortacılık Deniz ve Liman İşletmeciliği Dış Ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi Enerji Tesisleri İşletmeciliği Hava Lojistiği Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi Kooperatifçilik Lojistik Marina İşletme Marka İletişimi Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası

SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER MUHASEBE ve FİNANSMAN SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Pazarlama Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Posta Hizmetleri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Sosyal Güvenlik Tarımsal İşletmecilik Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri

BÜRO YÖNETİMİ ve SEKRETERLİK YGS İLE ALAN 4 YILLIK BÖLÜMLER İnsan Kaynakları Yönetimi (Yüksekokul) Sağlık Kurumları Yöneticiliği (Yüksekokul) Sağlık Yönetimi (Yüksekokul) SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Ağız ve Diş Sağlığı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı İnsan Kaynakları Yönetimi Odyometri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama İşletme Yönetimi

YGS İLE ALAN 4 YILLIK BÖLÜMLER ULAŞTIRMA HİZMETLERİ YGS İLE ALAN 4 YILLIK BÖLÜMLER Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Yüksekokul) Ulaştırma ve Lojistik (Yüksekokul) Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık (Yüksekokul) Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Yüksekokul) Turizm İşletmeciliği (M.T.O.K.)

SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER ULAŞTIRMA HİZMETLERİ SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Bankacılık ve Sigortacılık 2 Deniz ve Liman İşletmeciliği 2 Dış Ticaret 2 Emlak ve Emlak Yönetimi 2 Enerji Tesisleri İşletmeciliği 2 Hava Lojistiği 2 Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi 2 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 İşletme Yönetimi 2 Kooperatifçilik 2 Lojistik 2 Marina İşletme 2 Marka İletişimi 2 Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası 2 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 2

SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER ULAŞTIRMA HİZMETLERİ SINAVSIZ GEÇİŞLE ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Pazarlama 2 Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi 2 Posta Hizmetleri 2 Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2 Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği 2 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2 Sosyal Güvenlik 2 Tarımsal İşletmecilik 2 Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi 2 Turizm ve Seyahat Hizmetleri 2 Kültürel Miras ve Turizm 2 Otobüs Kaptanlığı 2 Turizm Animasyonu 2 Turizm Rehberliği 2 Turizm ve Otel İşletmeciliği 2