GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ ANKARA TEL: 0312 230 76 61 FAX: 0312 231 87 56

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ERASMUS OFİSİ.
Advertisements

İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü
EKLER (BAŞVURU EVRAKLARI) EK 1 STAJ YAPILACAK KURUMA GÖTÜRÜLECEK BELGE (STAJ YAPILACAK KURUM OKULDAN BÖYLE BİR YAZI İSTİYORSA!)
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU STAJ BİLGİLENDİRME.
-Demografik- Nüfus Analizi
ADIYAMAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ İLİ GÖLCÜK SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı
100 SORUDA KAVRAM HARİTALARI İLE FONKSİYON ANALİZİ & MANTIK
Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
IV. MEME KANSERİ HEMŞİRELİĞİ KURSU HAZİRAN 2014
İSKENDERUN İLK YARDIM EĞİTİM MERKEZİ
Farabi Değişim Programı Tanıtım Toplantısı Öğrenci Değişimi Prof. Dr. Ş aban ÇALI Ş ’ın tarihli sunumundan alınmı ş tır.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ GİDEN ÖĞRENCİ ORYANTASYONU İZMİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
CM Limburg: hayatınızdaki güven. CM LIMBURG, LIMBURG’LULARIN EN AZ 57 %’sine HİZMET SUNMAKTADIR! CM-Limburg: en büyük sağlık sigortası.
Samsun Rotary Kulübü Elele Toplum Birliği. ELELE TOPLUM BİRLİĞİ Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleri ile Samsun Rotary Kulübü’nün birlikte gerçekleştirdiği.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
KÜTAHYA HALK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
2005 VAN – 4000 çocuğa 400 ayakkabı Kampanyası Kerim Tuncer İlköğretim Okulu.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Örnek: EK-5 Piyasaya süren için doldurulmuştur.
Amaç: Organ yetmezliği insidansı (toplumdaki hastalık sayısı oranı) tüm dünyada artmakta olup, organ nakli olmayı bekleyen hastalar da uygun organ beklerken.
YALOVA İL HAKEM KURULU ( )
ENGELLİ BİREYLERİN BAKIMI
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1936 ANKARA TREN GARI ANKARA TREN GARI YENİ GÖRÜNÜMÜ 2010.
HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ İDARİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI
Pratik (Powerpoint Sunusu Hazırlama) Doç. Dr. Zekeriya Aktürk
9. SINIFLARIN DİKKATİNE.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…
KÜTAHYA HALK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
KARESİ REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
1. ETKİNLİK/DRAMA Çocukların kullandıkları elleri bağlanarak kullanmadıkları elleri serbest bırakılır ve öğretmen tarafından kısa bir metin yazdırılır.
Ş AH İ NBEY REHBERL İ K VE ARA Ş TIRMA MERKEZ İ. KAYNAŞTIRMA Kaynaştırma yoluyla eğitim nedir? Kaynaştırma yoluyla eğitim; özel eğitime ihtiyacı olan.
6. ORTAK SINAVLARA GİRİŞ YERİ a. Olağanüstü haller ve özel durumlar dışında 8 inci sınıfta öğrenim gören her öğrenci kendi okulunda sınava.
ANAMNEZ ALMA Yrd. Doç. Dr. Pembe Hare Yiğitoğlu Çeto
Proje Sorumlusu : Yahya KARACA-Murat OTURAKLI Proje Yürütücüleri : Gamze ÖZBEDEN-Neslihan TÜRKÇÜER 1.
TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Kamu Yararına Çalışan dernekler arasına katılmıştır yılında.
Sunum İçeriği Türkiye Sağlık Sektörünün Büyüklüğü
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ENGELLİLERDE MASA TENİSİ
ZAZACA DİCLE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
SAĞLIK KURUMLARINDA KARAR VERME YÖNTEMLERİ
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
E-DEVLET ANTRENÖR KURSU
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Sunum transkripti:

GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ ANKARA TEL: FAX:

DUYURU  Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi olarak 2010 Haziran Ayı içerisinde Almanya’dan ortopedik engellilerimize dağıtılmak üzere aşağıda belirtilen araç, gereç ve tıbbi malzemeleri getirmekteyiz.  İhtiyaç sahibi engellilerimizin aşağıda belirtilen malzemelerden herhangi birine ihtiyacı olması halinde derneğimize ulaşmaları ve gerekli evrakları en kısa zamanda derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

GELECEK MALZEMELER  Akülü Sandalye  Tekerlekli Sandalye  Tuvalet Sandalyesi  Rollatör  Koltuk Değneği (Çift)  Lift  Yatak (Otomatik)  Yatak (Mekanik)  Banyo Lift  WC Yükseltici  Çocuk Terapi Sandalyesi  Dört Ayaklı Baston  Yatak Tabla  Serum Değneği  Mekanik Banyo Sediri  Baston  Koltuk Değneği (Tek)  Banyo Oturağı  Sünger Yatak

 İhtiyaç sahibi engellilerimizin; 05 Haziran 2010 tarihine kadar 05 Haziran 2010 tarihine kadar nolu telefona taleplerini bildirmeleri sonrasında da; nolu telefona taleplerini bildirmeleri sonrasında da; Rapor Fotokopisi Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve İkametgah İlmuhaberlerini TSD Ankara Şubesi TSD Ankara Şubesi GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ANKARA adresine ulaştırmaları gerekmektedir. GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ANKARA adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Malzemeler sınırlı sayıda geleceğinden;  Talepleri karşılarken öncelik sırasına ve evrakların tam olup olmadığına bakılarak karar verilecektir.  Malzemelerin dağıtımından sonra talebi karşılanamayan engellilerimizin talepleri bağışçılarımızın bağışları neticesinde zaman içerisinde karşılanmaya çalışılacaktır.