SOKAK ÇOCUKLARI bilgidagi.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hazırlayan: Yeliz YORMAZ ÇITIRGI
Advertisements

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PSİKİYATRİ ANABİLİM DALI
TOHUMDAN FİDANA ELİF DUMANLI 6-C 725.
Biyolojik Çeşitlilik Nedir?
A) Zilin çalmasıyla yarışma başladı.
4. SINIF SOSYAL BİLGİLER.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
ÇOCUĞUNUZUN OKUL BAŞARISINDA ÖNEMLİSİNİZ!!!
ÖZGÜVEN; kendimize yönelik iyi duygular geliştirmemiz sonucu, kendimizi iyi hissetmemiz demektir. Başka bir deyişle kendimiz olmaktan memnun olmak ve bunun.
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
Çocukların ev hayvanlarına ve sürüden ayrılmış hayvanlara bakış açısı The Grammare Junion School Sınıf 6B.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR bilgidagi.com.
OKUL-AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
Hayvanlara yapılan kötü muameleler
Masallardaki Görüş Açısı. Sanatta Görüş Açısı Sanatta bir kimsenin resim yada manzaraya baktığı görüş açısıdır. “Görüş açısını” belirlemek için bir fotoğrafa.
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
KABİR HAYATI HAKKINDA GENİŞ BİLGİLER !!
Çaresizliklerle dolu bir adamın öyküsüdür.
BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORUM
Dilenci Kız Sunum: Ahmet YORDAM.
KÖTÜ ALIŞKANLARIN BAŞLAMA NEDENLERİ
Evimizin Yeri ve Yönler
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
KUTLU DOĞUM HAFTASI bilgidagi.com.
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
B TEMASI BENİM EŞSİZ YUVAM
SORUMLUKLARIMIZ ASLA YALNIZ YAŞAYAMAYIZ. ARKADAŞLARIMIZ VAR ÖĞRETMENLERİMİZ VAR AİLEMİZ VAR ÇEVREMİZDE YAŞAYAN İNSANLAR VAR ÇEVREMİZDE YAŞAYAN HAYVANLAR.
Nasıl Genç Kalırsınız?.
AİLELERE TAVSİYELER BİLGİLENDİRİN ARKADAŞLARINI KONTROL EDİN
BILGIDAGI.COM. Sokak Çocuklarının Çoğu 5–17 Yaşları Arasında Değişir. Popülasyonu değişik şehirlerde bu durum değişebiliyor. Sokak çocukları ; şehrin.
Süt hangi hayvanlardan elde edilir?
PERFORMANS ÖDEVİ KONU : AİLE TARİHİMİZ Röportaj randevusu:
1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI
T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
1 Her şekil 3 kişiyi gösterir. 3 Her şekil 3 meyveyi gösterir.
HOŞGÖRÜ.
Öğretim yılı Ocak Ayı Değerleri
ÖZEL EĞİTİME MUHTAÇ ÇOCUKLARIN AİLELERİNE ÖNERİLER
SINAV KAYGISI.
KRAL VE HALKI. Yıllar yıllar önce çok güzel bir ormanda kral ve halkı yaşarmış.
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETİMİ
ZAMAN YÖNETİMİ Zaman aslında herkes için sabittir, diğer bir deyişle herkes için 1 saat 60 dakika 1 günde 24 saat 1440 dakika, haftada 7 gün 168 saat vardır.
ANNE BABALAR EV ÖDEVLERİNE NASIL YARDIMCI OLABİLİRLER?
Charles Robert Darwin 12 Şubat 1809 yılında ingiltere Birmingham’da insandan dünyaya gelmiş , fakat bir ömür boyu,’’Ortak atadan geldik’’diye tutturmuş.
Mevlevîlik.
LİDER KİM?.
KENDİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM
ŞÜKRAN AŞKINCI 1-C SINIF ÖĞRETMENİ
ŞEHİT ALBAY İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
1- Para biriktirmek,toplumun bize olan güvenini arttırır. 2- Para biriktirmek, ihtiyacımız olmayan şeyleri almamızı engeller. 3-Para biriktirmek, bizi.
ADI : AYDIN SOYADI : ARIDURU BÖLÜMÜ: TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ NUMARASI : DERSİN ADI : BİLGİSAYAR 2.
ÇOCUĞUMUN OKUL BAŞARISININ ARTMASI İÇİN NELER YAPMALIYIM?
EYVAH KAYBOLDUK.
CANLILARIN BESLENME ŞEKİLLERİ
REHBERLİK SERVİSİ Kübra KARAKALE. “ REHBERLİK SERVİSİ ” NEDİR? Rehberlik servisinde öğrencilerimize çalışmalar ve etkinlikler yapılır. Öğrencilerin gelişim.
EMİR KAYA -2B. Toprak Neden Çok Değerlidir? Tüm canlıların besin kaynağı bitkilerdir. Hayvanların yediği otlar, insanların yediği sebze ve meyveler toprakta.
Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri.
Alibaba 12 dolardan 300 milyar dolara…
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.
Çocukluğu ve gençlik yılları İlk yerli köy koleksiyonu Orta öğretim Linz tır. On üç yaşındaki babası tüberkülozu kaybetti, on sekiz yaşında, annesini.
Bugün neler öğreneceğiz?
Doğadaki Dengenin Önemi Çevre sorunları doğadaki hassas dengeyi bozabilir. Şehirlerin kirliliği, denizlerimizdeki bilinçsiz avlanmalar, deniz kirliliği.
EVİMİZ VE AİLEMİZ Bekleriz….
1914 yılında Dünya üzerinde bir çok devletin katıldığı 1. Dünya Savaşı başladı.Osmanlı Devleti istemese de Almanya ile birlikte katılmak zorunda.
Sunum transkripti:

SOKAK ÇOCUKLARI bilgidagi.com

İÇERİK Sokak çocukları hakkında bilgi Sokak çocuklarına yardım Sokak çocuklarının hayat hikayeleri Arif doğan bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARI HAKKINDA BİLGİ Bazı ailelerde evde beslenmeyecek türden canlı beslerler hatta o hayvanlar için tonlarca para öderler peki o hayvan yerine sokakta ki çocuklara yardım etseler herkes için iyi olmaz mı ? bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARI HAKKINDA BİLGİ Sokak çocukları şehrin sokaklarında yaşayan çocukları tanımlamak için kullanılan bir terimdir. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARI HAKKINDA BİLGİ Sokaklarda yaşayan çocukların pek çoğu 5 ile 17 yaş arasındadırlar. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARI HAKKINDA BİLGİ Tahminler farklılık gösterse de hesaplamalardan biri sokaklarda bağımsız yaşayan çocukların sayısının dünya çapında 100 ila 150 milyon arasında değiştiğini gösterir. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARINA YARDIM Herkes bilinçli bir şekilde yardıma muhtaç çocuklara yardım etse dünya ne güzel olur değil mi? bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARINA YARDIM bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) 1986 yılında Erzurum da doğan arif 5 yaşında annesini kaybetti. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) 4 çocuklu ailenin en küçüğüydü, babası eşi öldükten sonra başka biri ile evlendi. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) Okulda başarılı bir öğrenciydi ama üvey annesinin şiddeti yüzünden okulu bıraktı ve çalışmaya başladı. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) 11 yaşında evi terk etti ve sokaklarda yaşamaya başladı. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) Kötü alışkanlıklar edindi ve adam yaralamaktan 6 yıl hapse girdi. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) Ceza evinden çıktıktan sonra iş bulup çalıştı. bilgidagi.com

SOKAK ÇOCUKLARININ HAYAT HİKAYELERİ (ARİF DOĞAN) Daha sonra ailesini bulmaya çalıştı ama ailesini 2005 de trafik kazasında kaybettiğini öğrendi. bilgidagi.com

BİZİM ONLARDAN ÜSTÜNLÜGÜMÜZ NE ? YADA ONLARIN BİZDEN FARKI NE? bilgidagi.com

HAZIRLAYAN ADI: KADER SOYADI: PAHAL NUMARASI: 1197 SINIFI: 10/A bilgidagi.com