Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çocukluğu ve gençlik yılları İlk yerli köy koleksiyonu Orta öğretim Linz tır. On üç yaşındaki babası tüberkülozu kaybetti, on sekiz yaşında, annesini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çocukluğu ve gençlik yılları İlk yerli köy koleksiyonu Orta öğretim Linz tır. On üç yaşındaki babası tüberkülozu kaybetti, on sekiz yaşında, annesini."— Sunum transkripti:

1

2 Çocukluğu ve gençlik yılları İlk yerli köy koleksiyonu Orta öğretim Linz tır. On üç yaşındaki babası tüberkülozu kaybetti, on sekiz yaşında, annesini kaybetti. Ortaöğretimi bitirince başarısız olan bir ressam olmak için Viyana Güzel Sanatlar Akademisi sınavına girmiş ancak sınav başarısız olmuştur.

3 Askerlik ve İşçi Partisi Dönemi adolf Hitler 1912'de Viyana'dan Münih'e geldi. 1914'te I. Dünya Savaşı'nda ilk kez Hitler gönüllü olarak Bavyera ordusuna girdi. Almanları mağlup ettikten sonra, Alman İşçi Partisi'ne katıldı ve mümkün olan en kısa sürede partinin başkanı oldu. 1924'te hükümeti devirmeye çalışırken başarılı olamadı, bu nedenle 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Adolf Hitler seçildi, mümkün olan en kısa sürede anayasayı değiştirme hakkını elde etti. Tam o sırada diğer partiler yasaklandı. Ülke çapında önemli otoyollar inşa edilmiştir.

4 Savaş Dönemi Batı Avrupa ülkeleri ve Rusya'ya karşıydı. Bu, önün genişliği II. İkinci Dünya Savaşı'nın sonucunun belirlenmesinde en önemli faktör oldu. Savaşın bir sonucu olarak, 30 Nisan 1945'te Berlin'de Adolf Hitler tarafından yenilgiye uğradı ve eşi Eva Braun ile birlikte umutsuzluğun artması için Adolf Hitler, ilk Eva Braun daha sonra kendisini vurarak intihar ettiği iddiasıyla siyanür hapını içti.

5 Vasiyeti Almanya, tüm uluslar için tehlikeli olan bir zehir olarak, asla Yahudileri ve Bolşevizmi takip etmede ısrar etmemelidir. Bu durumda Almanya'nın tartışmasız geleceğini belirleyecek. Hitler savaşa girmek için haklıydı ve savunma generallerinin yenilgisi korkak yalancı suçladı. Özel olarak iradesi, bütün hayatı bir araya getirerek Linz doğduğu şehirde bir müze kurmak istedi. Devlet partisinden ayrılan tüm kişisel eşyalar artık partinin gerekli olmadığını söyledi.


"Çocukluğu ve gençlik yılları İlk yerli köy koleksiyonu Orta öğretim Linz tır. On üç yaşındaki babası tüberkülozu kaybetti, on sekiz yaşında, annesini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları